Geen reparaties zonder overleg

Goed bedrijf Goede duidelijke communicatie met de klant. Geen "achteraf" kosten. Vriendelijk mensen.

Keurig geholpen

Een klant van ons ( wij zijn een autobedrijf ) had garantiewerkzaamheden aan zijn auto. Onze klant is keurig geholpen door Autobedrijf Hoefnagel. Dank daarvoor. Johan Auto Edison

Uitstekende service.

Keurig geholpen

Vakkundig

Ik ben met mijn 15 jaren oude Volvo prima geholpen met een grote beurt en andere mankementen en kan zo eeer veilig de weg op !!

Zeer tevreden!

Super vriendelijk personeel, duidelijk en transparant en hele goede service!

Vriendelijke en goede uitleg over de reparaties

Je krijgt te horen wat ze gaan doen en ook wat de kosten zijn

Vriendelijke en behulpzaam.

Zo ben ik benaderd.

goede klantvriendelijke benadering en professioneel.

goede service en voorlichting, belangrijk !

Communiceren goed , duidelijke uitleg wat er aan de auto moet gebeuren .

Koplampen stellen

Fijn bedrijf kon gewoon langskomen zonder afspraak om koplampen aftestellen

Nog nooit teleurgesteld!

Ik denk dat de titel alles zegt over mijn ervaring met Hoefnagel.

Professioneel

Professioneel en vriendelijk bedrijf

fijne samenwerking

Fijn contact met Autobedrijf Hoefnagel om uiteindelijk een klacht van een klant op te lossen.

Mijn eerste ervaring is goed; kwam slechts voor een bandenwissel dus de èchte test komt pas bij de servicebeurt

Afgelopen zaterdag mijn VW golf 7,5 op gehaald bij autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout. Ik ben de laatste jaren steeds een paar keer wezen kijken in Oosterhout en een paar keer in Sprang-Capelle. Iedere keer dat wij daar kwamen werden we zeer netjes te woord gestaan en geholpen. Ik heb zelf 55 auto,s gehad sinds mijn 18e jaar ( beetje auto gek). En ongeveer 2 weken geleden een nette golf gekocht , wij gaan namelijk verhuizen naar Brabant en we blijven werken in Schiedam dus moesten we een jongere auto kopen en 1 die wat zuiniger is. Elke keer als wij bij autobedrijf Hoefnagel in Oosterhout kwamen kwam verkoper Melvin naar ons toe en zei als je vragen hebben stel ze gerust en hij liet ons rustig kijken . Melvin is een zeer eerlijke en nette verkoper en geen opdringerig type, nadat hij mijn oude auto had getaxeerd kreeg ik een goed bod . Ik raad iedereen aan als je een betrouwbaar bedrijf zoek ga dan naar Hoefnagel in Oosterhout. Ik geef Melvin echt een dikke TIEN PLUS. Ga zo door . Groetjes Johan en Mariska

Goede & snelle service

Ik kon snel geholpen worden voor het uitlijnen. Erg fijn.

prima service en denken met je mee

klantvriendelijk, duidelijk, hebben humor

fantastisch

fantastisch, zeer klantvriendelijk.

Je wordt er goed geholpen

Altijd klantvriendelijk ,meedenkend en goede service. Top!

Altijd klantvriendelijk ,meedenkend en goede service. Top!

Geweldig geholpen

In verband met een probleem met mijn auto ben ik gisteren onaangekondigd langs gegaan. De medewerkers bij Autobedrijf Hoefnagel hebben meteen een controle uitgevoerd waarbij duidelijk werd dat er direct onderdelen vervangen moesten worden omdat ik niet verder kon rijden. Ze hadden die op voorraad en hebben deze ook meteen gemonteerd.

goede service

wordt altijd goed geholpen

Goeie service, meedenkend en schappelijke prijzen in vergelijking met andere. Als je belt staan ze gelijk voor je klaar! Al is het maar voor iets kleins..

Prima garage

Prima service en klant vriendelijk

Kanaalstraat 24

4905 BJ Oosterhout