Over het algemeen prettig

De reservering en heenreis verliepen naar verwachting. Met de terugreis vertrokken we een half uur te laat. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar we werden hier pas op het laatste moment van op de hoogte gebracht, waardoor we te maken kregen met een wat ongeduldige groep.

Mooie bus en aardige chauffeur

De chauffeur was mooi op tijd. Het was een mooie bus.

Prima, vriendelijk, flexibel en duidelijk

De prijs was concurrerend, communicatie duidelijk en betrouwbaar. En de chauffeur bekwaam, vriendelijk en flexibel!

Hele goede buschauffeur

Fijn

Overtrof mijn verwachtingen!

Echt een hele positieve ervaring. De bus zelf was veel luxer dan verwacht, van alle gemakken voorzien. En bij onze innemende, vriendelijke buschauffeur Eva, voelden we ons de hele reis in veilige handen. Een professional pur sang die ons door het drukke verkeer, slecht weer (inclusief sneeuw) en wegafsluitingen die niet waren doorgegeven, netjes heeft afgeleverd op de Maasvlakte.

Uitstekende service, prettige samenwerking

De contacten met Pouw waren prima, fijne communicatie en snelle afhandeling. De chauffeur was zeer vriendelijk en dacht met ons mee. Het was een kort ritje, maar een volgende keer zal ik zeker weer Pouw benaderen.

Aardige chauffeur en keurig op tijd!

Zeer prettige ervaring.

Super goed heel erg vriendelijk

Er werd naar mijn mail naar Pouw heel snel en vriendelijk contact met mij opgenomen. Alles was binnen 2dagen geregeld super. Ik had een bus besteld voor ongeveer 35 personen. De bus kwam Zeer op tijd aan , super fijn. Wat een verrassing er kwam een prachtige bus aanrijden ja ja de spelersbus van FC Utrecht wouw. De bus was prachtig zowel van buiten als van binnen. En het meest belangrijkste was de chauffeur die was top nogmaals bedankt. Als we weer een bus nodig hebben boeken we zeker bij jullie top ga zo door MVG Marja

Amazing

Great support and service!

• Would you recommend us? Yes

Kwaliteit

Snelle offertes voor diverse mogelijkheden, optie geen probleem. Door een interne communicatiestoornis leek alles te veranderen maar werd adequaat en professioneel opgelost. Afspraken omtrent vertrek/ en reistijden waren helder en duidelijk. Zeer fraaie bus zowel binnen als buiten. Chauffeur was correct, aardig en ook hier zeer professioneel. Kortom een aanrader

Super!

Snel en duidelijke communicatie. Houden zich aan afspraken.

GEWELDIG FIJNE SAMENWERKING

Klantvriendelijk, klantgericht, snel geleverde offertes en fijne klantvriendelijke chauffeurs

Goede prijs kwaliteit met persoonlijke touch!

Fijne aanvraag methode, snel en professioneel! Reis zelf was ideaal

Excursie

Accuraat, prijskwaliteit is prima!

Prive bedrijf met geweldige mensen aan boord

Geweldig bedrijf met fijne mensen om mee samen te werken

Uitstkend

Jullie bus was optyd en was blij hoor heb 10 dagen genoten van hun heb een mooie hotel gereserveerd voor hun volgend jaar wil ik weer bussen huren bij jou nog maals bedankt

Was top.

Prima dag met een fijne chauffeur betrokken bij de groep. Volgend jaar kiezen wij opnieuw voor Pouw inclusief de chauffeur.

Onze chauffeur was uitstekend in het besturen van de bus en was uiterst vriendelijk en attent voor de passagiers. De bus van uw bedrijf was comfortabel, ruim en schoon. Het enige wat ontbrak, was het verstrekken van water en kleine snacks aan de passagiers. Dit zou u in heel Nederland nog specialer maken.

Fijn bedrijf

Mooie bussen en aardige chauffeurs. Ook de mensen op kantoor denken mee.

Wat een toppers

Daan is een top chauffeur heel flexibel en keurig op tijd in een woord top

Buschauffeur Carlos was niet fijn.

Hierover al uitgebreid telefonisch contact gehad met jullie. Nadat jullie ****** gemaild hebben na ons telefoontje, kreeg ik vervolgens nog een keer de volle laag van hem. Gelukkig heeft hij ons uiteindelijk veilig tot aan Parijs gebracht, waarna zijn (wel) vriendelijke collega het gelukkig overnam.

professioneel, vriendelijke chauffeurs, zeer flexibel, altijd op tijd

Was prima in orde!

Bus was er op tijd en ook op halen was stipt. Rustige rit, dik in orde.

Geweldig soepel

Alles is keurig geregeld. Thijs is een fijne chauffeur

Goede chauffeurs en op tijd

In het begin heeft het even geduurd voordat ik van Sales een bericht kreeg n.a.v. de aanvraag voor een offerte. Daarna alles snel geregeld.

Hagenweg 3 c

4131 LX Vianen

030 – 68 68 300

Over Pouw Vervoer

Geniet snel én zorgeloos van uw compleet verzorgde busreis. Van studiereis of personeelsvervoer tot luxe touringcars voor evenementen. Pouw Vervoer is dé toonaangevende busonderneming gevestigd in de regio Utrecht en actief in heel Nederland. Met een modern en divers wagenpark verzorgen wij dagelijks vervoer voor groepen van alle formaten. Of het nu gaat om luxe touringcars, dubbeldekkers of lijnbussen: bij Pouw Vervoer huur je altijd een passende bus met ervaren chauffeur.