Zeer slechte service. Medewerkers zijn constant in gesprek of willen je simpleweg niet te woord staan... je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik wacht nog steeds op een onderdeel van mijn sauna, al een half jaar!!!
Hele slechte service. Als sinds februari bezig om een nieuw onderdeel voor de sauna geleverd te krijgen. Wegens het verieerd geinstaleerde onderdeel zijn wij nu de dupe van hun acties. Er wordt niet opgenomen en als klant wordt je totaal niet serieus genomen.Kortom slecht service en bereikbaarheid.
Onvoorstelbaar dat dit bedrijf nog kan bestaan, zo slecht dat hier gecommuniceerd wordt en echt super slechte service. Ik kan ook niet begrijpen dat iemand voor dit bedrijf wil werken, ik zou gek worden van alle problemen. Probeer maar eens te bellen duurt gemiddeld 20min voor er iemand beantwoord, de langste wachttijd was voor ons 48 minuten Ik zou me echt eerst bedenken voor dat u hier wat zou bestellen. Ik zal besparen wat er bij ons allemaal is fout gegaan..... Sorry voor de slechte recensie maar lees maar eens veder er staat meer slecht dan goed op...
Een tijd geleden al een nieuwe Napoleon BBQ besteld net het oog op een mooie zomer. Door de uitdagende tijden qua leveringen helaas te horen gekregen dat de levering sterk vertraagd zou zijn. Na de eerste teleurstelling en contact met Esme een snelle switch naar een ander type die wel direct leverbaar was. Ondertussen staat ie te pronken in de tuin en kunnen we aan de slag. In het bijzonder wil ik Esme bedanken voor meedenken en snelle service!
Deal gesloten met Don de Ruyter. Aardige vent en bestelling was snel binnen. Top geregeld en prima bezorgservice!
Wacht al 4 weken op tuinmeubels die ik helaas al betaald heb. Na iedere dag 30 minuten in de wacht te staan aan de telefoon wordt je klacht aangehoord maar verder niets mee gedaan. Hoe is het mogelijk zon groot en je verwacht gerenommeerd bedrijf, dat de service tot aan de deur is en daarna wordt je aan je lot overgelaten. Een hoop geld betaald en nog steeds geen spullen......, ZO BOOS!!! Kan iemand mij helpen wat te doen hieraan???
Na een aantal weken zoeken naar een infrarood sauna die bij ons past, en na een aantal bezoeken aan wat kleinere bedrijven en showrooms in die richting, kwamen wij uit bij Fonteyn in Uddel. Wat ons meteen opviel was dat z�j de begeleiding van klanten veel beter aanpakten dan de bedrijven waar we al waren geweest, bij die bedrijven misten we onder andere een stukje transparantie en een welkom gevoel. Tot onze verbazing kregen wij een veel betere introductie en uitleg tijdens ons gesprek met medewerker Rico, die ons haarfijn uitlegde welke lampen voor ons het beste waren vanaf de basis, en gaf veel duidelijkheden over wat wel en niet mogelijk was, ook met duidelijkheid over leveringsmogelijkheden. Wij voelden ons geen klant die opging in de massa, terwijl je als klant dit wel een klein beetje zou verwachten, in verhouding tot kleinere bedrijven, waarvan leek dat die niet op onze klandizie zaten te wachten. Heel fijn dus bij Fonteyn ! Ongekend enthousiasme van medewerker Rico, waarvoor nogmaals dank! Ook de levering kwam keurig netjes op de afgesproken datum, en ook vrachtwagen chauffeur kende zijn vak, en fijn in de omgang. Wij gaan binnenkort nog een keer terug naar Fonteyn, om wat meer op ons gemak door de winkel te struinen, want ......jeetje wat een assortiment ! Bedankt voor alles.
Na het lezen van de recente beoordelingen, was ik bezorgd over de service, maar, de bestelling werd snel verwerkt door Egbert, en de follow-up per e-mail en/of terugbellen was uitstekend en snel. Ik kon zelfs de materialen die ik teveel had terugsturen. Bedankt Egbert! Top service!
Goede online service! Na telefonisch goed geinformeerd te zijn heb ik mijn Traeger timberline 1300 besteld! wat een apparaat! Helaas wat vertraging in de levering maar dat mocht de pret niet drukken! ben door Joel Mol goed op de hoogte gehouden, bedankt!
Zeer slechte service! Begin april tuinbank besteld en pas na 9 weken en veel gedoe naar tevredenheid geleverd. Na aankoop bleek de bank toch niet op voorraad, zou circa 4 weken duren. Na 4 weken zelf contact opgenomen, bleek het product al 2 weken binnen te zijn. Tuinbank bleek na levering defect. Na diverse mails en telefoontjes (telkens op ons initiatief, want pro activiteit moet je echt niet verwachten bij dit bedrijf) zou bank omgeruild worden. Tot 3x toe uitgestelde levering nieuw product, waarbij telkens de schuld op het transport bedrijf wordt afgeschoven (lijkt mij niet geheel terecht). Inmiddels wel een goede tuinbank, maar een excuus of inleving in de situatie hebben we tot op heden nooit mogen ontvangen.
Zeer slecht bereikbaar zowel per mail als telefonisch. Ik moet altijd zelf een aantal keer mailen of bellen voordat ik uberhaupt contact kan krijgen. Telefonisch is Fonteyn eigenlijk onbereikbaar. De Spa lekt na het laatste service onderhoud. Aangezien fonteyn niet bereikbaar is; laat ik het maar door een ander bedrijf oplossen.
Een zwemspa gekocht voor ruim 27.000. De verkoop ging vriendelijk en vlot. Maar bij levering begon de ellende. De spa was vuil en enigszins beschadigd opgeleverd. Doordat de monteurs veel haast hadden, is er nauwelijks aandacht besteed aan oplevering en uitleg. Later bleken er verkeerde printplaten in de spa geplaatst te zijn, waardoor de temperatuurregeling alle kanten op schoot (van koud naar heet). Het heeft me tot nu toe een fortuin aan energie gekost en bovendien kon de spa tot nu toe niet of nauwelijks worden gebruikt. Onlangs (en na veel aandringen) zijn de printplaten vervangen en werkt de temperatuurregeling. Echter, het filtersysteem werkt niet. Gevolg is dat het water steeds troebeler wordt. Zelfs na verversing met 12.000 liter schoon leidingwater is het water na een paar dagen weer troebel. Inmiddels heb ik vele malen gebeld en gemaild met Fonteyn. Het enige waar ze zich achter verschuilen is de drukte. Er is nul service en men belooft dingen die niet waargemaakt worden. Inmiddels ben ik ruim twee maanden verder en kan ik nog steeds geen gebruik maken van de spa. Fonteyn is goed in verkoop, maar zeer slecht in service! Het geld hebben zij al binnen, maar ik zit met een ondeugdelijk product. Ik wacht nog steeds...
Via familie kwam ik bij Fonteyn terecht voor de aanschaf van een zwembad. Nadat ik een kijkje had genomen in de geweldig grote showroom kwam ik in gesprek met zwembadexpert Damian. Hij heeft samen met mij bedacht welk zwembad het beste bij mij aansloot en welke apparatuur het beste geschikt was in mijn situatie. Tussen de tijd van aanschaf en het plaatsen hebben we goed contact gehouden en ik mocht altijd bellen of appen als ik vragen had. Bij het plaatsen van het bad kwam monteur Bas, hij heeft mij tijdens de montage op sleeptouw genomen en verteld hoe alle apparatuur werkt zodat ik nu zelf het zwembad kan onderhouden. Al met al, uitstekende service en ik zou iedereen aanraden hier zijn zwembad aan te schaffen!
Prima service..product kwam beschadigt aan maar zonder problemen een nieuwe ontvangen..
In de winkel kast aangeboden voor 218. Als ik de kast wil kopen blijkt hij 306. Verkoper gewezen op klantenrechten: (zie o.a. consumentenbond: juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/de-kassa-geeft-een-hogere-prijs-aan-dan-het-prijskaartje-van-het-artikel). Verkoper heeft mij in totaal een uur laten wachten. Uiteindelijke conclusie: Ze weigeren de kast voor 218 te verkopen. De supervisor weigert mij te woord te staan. Desgevraagd laat de supervisor via de verkoper weten klaag me maar aan. Als ik de reviews zo lees is het een goede tent als alles goed loopt. Maar als er problemen zijn bij de koop of aftersales permitteren ze zich een arrogante klantonvriendelijke houding. De vraag is of je -als je een dure aankoop doet waar van alles mis mee kan gaan- jezelf durft te permitteren om met zon arrogante organisatie in zee te gaan. Een alternatief is om daar naar binnen te lopen goed rond te kijken en je te laten informeren en vervolgens ergens anders te bestellen. Ik heb inmiddels dezelfde kast elders voor 199 gekocht.
Tijdens onze vakantie zijn we bij fonteyn outdoor langs geweest voor een cadac kooktoestel. Wij zijn zeer goed geholpen door Tes van Engelen. De uitleg over het toestel en de service waren uitstekend. Dank voor de recepten en de locaties voor lekker eten en drinken. Ps de bbq saus hebben we gelijk dezelfde avond uitgeprobeerd top bedankt
Wij hebben een prachtige lounge set en eetset van Apple bee gekocht. Er ging wat mis met de kussens. Een set was niet aangekomen en een kussen was beschadigd. Daarna was er ook nog een pakket kwijt bij UPS. Alles is tot op de puntjes verholpen. Set is nu helemaal compleet. Mail contact met Rose Hijmissen was uitmuntend. Top service van dit bedrijf. Zou hier zeker weer iets kopen! Het contact gaf me veel vertrouwen en ik werd serieus genomen. Klant is hier zeker koning
Zeer vriendelijk geholpen door Petra. Bij het ophalen van de meubelen ook zeer goede service gehad van Fonteyn.
Waardeloos bedrijf! Zodra de handtekening onder de order staat doet Fonteyn waar ze zin aan hebben. Komen afspraken niet na, terug bel verzoeken worden niet nagekomen, telefonisch bijna niet bereikbaar, serviceafspraak duurt maanden, je word brutaal behandeld aan de telefoon, op mail word niet gereageerd. Spa gekocht voor 6500 euro. Spa uiteindelijk bezorgd met schade. Heeft 8 maanden geduurd voordat schade was gerepareerd. Nog geen excuus of iets gehoord of gezien. Voor mij nooit weer fonteyn ??
Contact telefonisch en per emails was goed. Tot dat ik het product kocht, er onterecht 99,- verzendkosten berekend werden (bij ophalen), dezelfde dag gebeld en gemaild, ze zouden het geld direct overmaken. Nu twee maanden later nog steeds geen geld. Al mijn emails worden genegeerd, telefonisch is er nooit iemand aanwezig die er over gaat. Telkens wordt telefonisch beloofd dat ik zo snel mogelijk wat hoor, maar ik hoor niets van ze en krijg mijn geld niet. Ik raad daarom iedereen sterk af om hier wat te kopen. Eerder waren ze al bij Kassa geweest vanwege dezelfde bar slechte klantenservice. Ik gaf ze het voordeel van de twijfel, maar heb daar erg spijt van.
Na kapotte heater, prettig geholpen door Esme en geheel nieuwe ontvangen. Dank voor de service!
Online een tuinmeubel met 4 stoelen bestelt Keurig afgeleverd volgens afspraak. Daarna geconstanteerd dat er een scheur in het houten tafelblad zat en 1 stoelpoot krom was. Na verschillende recenties hier gelezen te hebben hield ik mijn hart vast. Echter het tegengestelde was waar binnen 2 weken een nieuwe stoel en nieuwe tafel opgestuurd gekregen en de beschadigde spullen weer retour meegenomen. Je leert een bedrijf pas kennen als er een probleem is en ik ben hiermede geweldig geholpen door Christien dat wil ik ook even melden. Normaal zou ik dit niet zo snel doen maar na de recenties gelezen te hebben heb ik hier toch even de mooite voor genomen. R.C. Hazenbroek Marsmanstraat Alkmaar
Net een super zwaar zwembad gekocht, wat 2 vrouwen niet konden tillen. Maar door de goeie service van Rico is het ons gelukt. Hij heeft vandaag heel veel kindjes blij gemaakt. Top service en tot de volgende keer.
Kopen gaat er goed en vriendelijk aan toe, maar zodra de bestelling is bezorgd en er blijkt iets te ontbreken en kapot dan blijft het helaas heel stil aan de andere kant. Heel erg jammer en we balen er enorm van. We hebben veel geld betaald voor een tuinset en dat moet gewoon in orde zijn. Als dat niet zo blijkt te zijn, kan immers gebeuren, dan moet dat naar tevredenheid worden opgelost. Maar niets meer van je laten horen na meerdere berichten achtergelaten te hebben (bellen, mailen en via website) vind ik echt onbeschoft. Had ik deze reviews maar eerder gelezen, ons zien ze niet meer terug. Ik hoop dat dit bericht wel binnenkomt en dat er alsnog spoedig actie wordt ondernomen. Dat zal ik dan ook wel laten weten in dit review. Jacqueline
Wat een bedrijf zeg! Een kliko ombouw gekocht. Behoorlijk aan de prijs. Product kwam beschadigd aan. Ook de levering werd iedere keer uitgesteld. En als je ze wilt bellen sta je lang in de wacht. Wil je een manager spreken dan wordt je vriendelijk uitgelegd dat er een terugbel verzoek gemaakt wordt. Nou je raad het al. Je wordt gewoon niet gebeld. Per mail afgescheept met een vergoeding van 25 euro. Echt een lachertje in vergelijking met het aankoopbedrag 420 euro. Ik raad iedereen af om zaken te doen met dit bedrijf!!!