Rowan saved the day

Ive been running through all sorts of issues regarding the delivery of my sauna, very long delay in the actual delivery and once it arrived I found that some major parts were missing, back and forth with company to no avail, finally I got a hold of Rowans email, wrote to her, prompt response and a promise to sort things out, she did, and brilliantly, missing part arrived soon after while she continued her support and follow-up, examplary service company attitude, Fonteyn should be proud of her and her work.

• Would you recommend us? Yes

Vorige week een mooie loungebank...

Vorige week een mooie loungebank gekocht. Super geholpen door Don. Hoop hier jaren plezier van te hebben!

Infrarood sauna Joanne 4 gekocht

Infrarood sauna Joanne 4 gekocht. Prijs kwaliteit een super sauna! Bij Fonteyn is klant koning en zo hoort het ook. Altijd behulpzaam, informatief en vooral eerlijk. 5 stars!!!

Service bij kapotte filterpomp

Vorig jaar best problemen gehad met aankoop van opzetzwembad, voordat ik goed kreeg uitgelegd welke accessoires echt nodig waren en hoe alles moest worden aangesloten. Vandaag begaf de filterpomp het. Via Fonteyn verwezen naar klantenservice van Bestway, die mij (heel netjes) over 1 week een nieuwe pomp zouden toesturen. Probleem: overmorgen verjaardagsfeestje van dochter, en zonder pomp komt water niet op 28 graden. Bestway zag geen oplossing, maar ik mocht proberen het via Fonteyn sneller te regelen hoewel dit weinig kansrijk werd geacht. Fonteyn gebeld, en Floor en Rowan hadden dit binnen een half uur met Bestway geregeld en kon ik vanmiddag een nieuwe pomp ophalen. Top service!!!

Beste Fonteyn

Beste Fonteyn, Rico Vandaag hebben we de infrarood sauna mogen ontvangen. Hartelijkdank voor de snelle service, we zijn erg goed geholpen Rico!! Helaas ontbreken er wel 2 essentiele onderdelen, nl. onderdeelnr. 12: front heater cover (305x135x20) hier zouden er 4 van geleverd moeten zijn (in doos 3, echter waren het maar twee dozen. De derde, kleine doos zat in een van de twee dozen. Hierin zaten alleen bevestigingsmiddelen geen houten onderdelen). Dit zijn houten driehoek schapjes om de frontheaters in/op te bouwen aan het frontpaneel. Twee per heater. Het betreft essentiele onderdelen omdat je er voor de 2 heaters ook echt 4 nodig hebt. Deze dienen op 36cm van de bodem gemonteerd te worden. Kortom, kunnen jullie ons twee van deze driehoekige houten schapjes na zenden zodat we de sauna af kunnen monteren. Alvast dank voor de nazorg. We hebben er alle vertrouwen in.

Service kennen ze niet

Fonteyn is een mooie zaak met heel veel keuze, maar ga er alsjeblieft niets kopen. Wij hebben een mooie spa gekocht, maar na plaatsing hadden wij wat vragen en opmerkingen maar deze zijn nooit serieus beantwoord. Zoals ik in veel meer recensies heb gelezen komt er zelden tot nooit reactie op vragen en klachten. Zelfs een simpele vraag als welk filter heb ik nodig voor mijn spa wordt gewoon niet beantwoord! Opvallend ook wel dat Fonteyn op deze site alleen reageert op de positieve recensies. Ze willen graag verkopen maar service is echt NUL.

VOOR SERVICE EN GARANTIE IS FONTEYN MET VAKANTIE

Wij hebben het vermoeden dat dit bedrijf het nooit leert !!!! In 2018 een spa gekocht bij dit bedrijf een outlet met beschadiging aan de buitenkant, de binnenkant was 100% in orde werd ons verteld tijdens de verkoop. Dit was geen probleem want de jacuzzi stond toch tegen een wand aan. Maar naar een half jaar begon de lak aan de binnenkant af bladeren. Wat een ellende...dus bellen..en wachten..weinig reactie..naar lang mailen en telefonisch contact is er monteur van een ander bedrijf komen kijken en die zei meteen deze jacuzzi komt mij bekend voor deze heb ik al eerder gemaakt. Een paar weken later was het verwarmingselement kapot...weer weken moeten wachten en bellen en mailen. De versterker was ook defect ...een boel ellende wederom. Uiteindelijk waren we helemaal klaar met deze jacuzzi en toch maar besloten om een geheel nieuwe te bestellen met bijbetaling. 8 weken later is de nieuwe jacuzzi dan toch geleverd. De jacuzzi werd geplaatst maar tijdens het plaatsen slaat een spanband binnen op de jacuzzi......weer een monteur gekomen op dit bij te werken na weken wachten. Een jaar later weer het verwarmingselement defect..18-5-2020 dit verwarmingselement heeft het 2 weken gedaan en kortsluiting ...verkeerd gemonteerd tegen de aardekabel aan en weer 2 weken moeten wachten voor dat er een monteur langs kwam 15 -6-2020. Wederom weer een nieuw verwarmingselement gemonteerd. Eigenlijk kun je al weer raden wat er naar een jaar gebeurd.....jawel weer het verwarmingselement defect je wordt er moedeloos van. 2 weken geleden telefonisch contact opgenomen krijg je te horen zoals altijd: Op dit is het erg druk en zijn al onze medewerkers in gesprek. Krijg je wel iemand aan de lijn dan zijn de woorden ik ga u even doorverbinden ...helaas ik krijg niemand van de door u gevraagde afdeling te pakken...of je krijg tuut tuut tuut...weg verbinding. Maar weer de zoveelste mail verzonden dat het verwarmingselement weer defect is en dan krijg je dit als antwoord: Beste, Op het moment is het erg druk en hebben wij een lagere bezetting dan gewoonlijk. Wij kunnen bij u langskomen, houdt dan echter wel rekening met een wachttijd van minstens vijf weken. U kunt ook contact opnemen met onze partner. Zij hanteren dezelfde tarieven en kunnen waarschijnlijk eerder bij u zijn. Dit is het bedrijf van een oud-collega. Zij hebben dus dezelfde kennis als onze eigen monteurs. U kunt het best mailen naar of bellen naar 0577 217012. Stuur ik de 2e mail zie onderstaande:13-8-2021 Goedendag Kevin, In de eerste mail had ik al aangegeven dat het verwarmingselement kapot was en dat de aardlekschakelaar er iedere keer uitsprong. En nu vraag je wat er precies aan de hand is, ik dacht dat het toch duidelijk was in de eerste mail. Maar goed zoals je op de fotos ziet is het verwarmingselement wederom defect. De spa pleasure is gekocht 23-8-2019 ( ordernummer 3194262 ) en met 2 jaar volledige garantie. Op 15 -6 -2020 is er ook al een nieuw verwarmingselement ingezet en dat houd in dat zon element maar een jaartje mee gaat !! niet echt lang dus. En om gehoor te geven aan je mail dat het wel minimaal 5 weken of langer kan gaan duren + zon kleine 1000 liter water door het putje te laten gaan daar zit ik ook niet op te wachten. Dus om jullie te gemoed te komen ( i.v.m. de vakantie ) heb ik zelf het element verwijderd ( zie fotos ) en kom ik met het volgende voorstel. Indien jullie mij een nieuw verwarmingselement doen toesturen ( indien mogelijk van betere kwaliteit ) en dat onder de garantie valt zal ik deze ook zelf plaatsen en is het probleem opgelost. En dan krijg dit antwoord:14-8-2021 Goedemiddag, Kunt u mij vertellen wat er precies aan de hand is? Verwarmt de spa niet meer? Geeft de spa een foutcode? Met vriendelijke groet, Kevin Met vriendelijke groet, Team Service Spas En dan komt de klap op de vuurpijl !!!! DAARNA NIETS MEER GEHOORD VAN DE FIRMA FONTEYN......... OF TOCH WEL......... op 26-8-2021 Welkom Meinderd! Kom langs in de grootste showroom van Europa en ontdek ons assortiment! Onze tips voor kleine tuinen, balkons en dakterrassen! WAT EEN WAARDELOZE FIRMA !!! BEZINT VOOR JE BEGINT. Als je een aankoopt doet vragen de verkopers of je een review wilt schrijven dat je goed geholpen bent maar service bieden vergeet het maar. Jammer dat er min sterren staan bij beoordeel je recente ervaring want dan kreeg Fonteyn MIN 5 sterren. Meinderd Reininga Hapert N.B.

SPA PASION

SPA PASION Waardeloos bedrijf met zeer slechte communicatie en service! Wel mooi product. Lang getwijfeld om recensie te schrijven, maar ben er nu klaar mee. Hgr. R.Hesselink

Mooi bedrijf Fonteyn

Mooi bedrijf Fonteyn. Heel leuk geholpen door Cheyenne. Vlotte levering van de Sauna. Probleem van een niet werkende radio gemeld bij Cheyenne en kreeg per kerende post een nieuwe opgestuurd. Dat is pas service. Ondertussen genieten wij mateloos van onze nieuwe sauna. Martin Lageweg

heb voor het eerst kennis genomen van...

heb voor het eerst kennis genomen van fonteyn en ben erg tevreden over mijn priel middel het is nog niet af maar als het klaar is stuur ik foto mvg ineke.

Een zwembad van 200 bij 300 ?

Al geruime tijd onderzoeken we de mogelijkheden van een zwembad om met yetstream dagelijks tegen de stroom in te kunnen zwemmen...in Italie..een ingewikkelde wens. Bij Fonteyn heeft Rico van Leeuwen ons helderheid gegeven en zo kwamen we in gesprek tot een duidelijk beeld van wat er zoal bij komt kijken aan kosten, techniek en transport. Rico gaat ermee aan de slag en wij zijn blij met zijn heldere klantvriendelijke benadering.

Wat een slecht bedrijf!!!

Wat een slecht bedrijf!!! In November een loungebank besteld die in Februari geleverd zou worden. Inmiddels is het bijna eind Augustus, en er is nog steeds niets geleverd. Inmiddels bele malen contact gehad. Als je belt moeten ze het altijd aan de leidinggevende vragen,en die is er nooit. Het staat genoteerd en u wordt teruggebeld. Die belt dus nooit terug!! Je wordt dus nergens over op de hoogte gehouden en het interesseert ze totaal niets!!! Zeer teleurstellend!!! Mijn advies, ga ergens anders je spullen kopen. Dat voorkomt een hoop teleurstelling en vooral ergernis!!

Reactie op antwoord Fonteyn

Vandaag geen fijne ervaring gehad bij Forteyn Outdoor. Aan de tafel hing een prijskaartje van 1299 euro. De medewerkster kwam ons helpen zag het prijskaartje haalde deze van de tafel af en zei dat de tafel 1399 euro was en daar bij kwamen nog de verzendkosten van 99 euro. Wij gaven zelf aan dat wij op het prijskaartje al 1299 hadden zien staan, ze schrok hiervan en zei toen dat het inderdaad 1299 euro was. Begrijpelijk dat wij geen vertrouwen meer hebben in Fonteyn. Gr Roel Buster. Ik wil toch nog even reageren op wat hieronder wordt geschreven. Dat er schommelingen zijn in prijzen snap ik helemaal maar dat jullie de tafel voor 1299 wilden verkopen klopt niet. De medewerkster hield bewust het prijskaartje in haar hand en zei dat de tafel 1399 kost en daarbij kwamen nog de verzendkosten van 99 euro. Pas nadat wij aangaven dat er op het prijskaartje 1299 stond kon het ineens wel. We kunnen hierover bezig blijven maar de gang van zaken doen klopt gewoon niet!!

Klantgericht bedrijf!

Twee rooster besteld waarvan 1 beschadigd. Dit is heel netjes opgelost door Fonteyn. Om schade bij de tweede item te voorkomen is deze extra goed ingepakt. Dat noem ik nou service!

Ik ben via de email geholpen door...

Ik ben via de email geholpen door Alexander en zeer tevreden ik hoop dat de levering etc ook zo goed gaat verlopen

Slechte (na) service

Onze Spa Oxford van amper 2 jaar oud geeft een foutmelding en is hierdoor niet meer te bedienen. Hebben ze over 5!! Weken wel tijd om hier even naar te komen kijken!! Zeer slechte service !!!

Heel vriendelijk en vakkundig te woord...

Heel vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door Rowan. Ik had vele vragen welke zij tot volle tevredenheid heeft beantwoord! Heb ook mailcontact met haar gehad.

Als u op zoek bent naar een onbetrouwbaar...

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar adres voor een Spa SLA DIT BEDRIJF DAN OVER KOOP ER NIET. Dat scheelt u een hoop ergernis, ze beloven van alles maar komen dat niet na. Bv: Ik bel u zo terug want ik moet dit even met mijn leidinggevende bespreken, dat is alweer een week geleden. Pffff

Achtung!

Achtung! Bei Fonteyn Outdoor dreht sich alles um den besten Service. Sowohl auf kurzer als auch auf langer Sicht ist das unser Bestreben O-Ton Fonteyn Leider sieht die Realitat anders aus. Wir haben Anfang April ein Loungeset Meria mit Liefertermin Mitte Mai / Juni bestellt und bezahlt. Ende Juni wurde uns nach mehrmaliger Nachfrage ein Liefertermin in ca. 2 - 3 Wochen, also Mitte Juli genannt. Auf weiterer Nachfrage unsererseits Anfang August wurde uns dann heute mitgeteilt, das die Ware dieses Jahr nicht mehr lieferbar ist! Das Set wird aber weiterhin als lieferbar angeboten. Das Unternehmen hat in unseren Augen Null Kundenservice, da nur auf mehrmalige Nachfragen reagiert wird und keine Informationen eigenstandig getatigt werden. Es hat den Anschein, da� das Kundengeld eher dazu verwendet wird, um damit zu Arbeiten. Das einzig positive ist Hr. Grosser und die Ruckuberweisung des gezahlten Betrags innerhalb von einem Tag. Fazit: kein Service, kein Support, falsche Versprechen, nicht lieferbare Ware im Angebot = unserioses Unternehmen! Finger weg!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hoog op betrouwbaarheid, laag op professionaliteit

Na meer dan een maand geprobeerd contact op te nemen over een probleem met mijn spa. Had ik het bijna opgegeven. Maar uit het niets stond er ineens een monteur voor mijn deur en heeft het probleem opgelost. Op professionaliteit scoren ze laag. Maar wel hoog op betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Afspraken komen ze na, al duurt het soms erg lang. Vandaar 3 sterren.

Het werd steeds beter

In eerste instantie moeilijke aanloop vanwege ontbreken prijzen in de rommelige outlet en niet kunnen vinden van personeel om dit te verhelderen. Maar na het maken van service afspraak werd alles steeds beter. Uitstekende hulp van een stralende Lucy aan de service balie die ons op het spoor van Mevr Tieleman zette. Uiteindelijk als zeer tevreden klanten afscheid genomen met name door de excellente service van Mw Tieleman.

Hallo,

Hallo, Liefertermin sollte am 9.08.21 sein. Trotz mehrfacher telefonischer Nachfrage bis heute keine Ruckantwort. Dann ein hollandischen Freund als Dolmetscher eingebunden. Ohne Erfolg. Das Vorgehen dieser Firma ist unmoglich. Ordernummer 3326665

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tevreden, klantenservice kan beter

Tevreden! Op 22 mei 2021 jacuzzi Praise gekocht. In de showroom heel fijn geholpen door Mario. Echt een hele goede verkoper. Niet opdringerig en geeft je de tijd om te beslissen. Levering zou ongeveer 8 weken duren. Dit werden 7 weken. ?? Transporteur Veldhuizen kwam op afgesproken tijd. Netjes tot de deur zoals afgesproken. Zeer nette vriendelijke man. Meteen de jacuzzi schoongemaakt en gevuld. Bleek er 1 van de jets te lekken ?? Meteen de volgende dag gebeld. De klantenservice is zeer slecht bereikbaar en dan zeggen ze dat iemand van de reparatie je gaat bellen . Helaas, na vaak bellen en aandringen nog geen afspraak. Toen onze verkoper Mario gemaild . Dat heeft het verschil gemaakt! Mario heeft ook geholpen om een afspraak te krijgen voor reparatie. En op 20 juli hadden we een afspraak voor vandaag 9 augustus. Vanmorgen belde monteur Kroes/Patrick netjes een kwartier voordat hij aan de deur stond. Hij heeft de Jet netjes gemaakt.En hij gaf nog extra tips. Nu alles netjes door Fonteyn is afgehandeld wilden wij deze positieve recensie plaatsen. Zo kan het dus ook.

Super service

Napoleon bbq gekocht, bleek lastig leverbaar door levering tekorten. Fonteyn heeft ons goed geinformeerd, is uiteindelijk toch in staat geweest de bbq te leveren, echter bleek bij aankomst beschadigd. E.e.a. is zeer klantvriendelijk opgelost, snelle reacties en adequaat handelen, zijn we tot een goede oplossing gekomen. Met speciale dank aan Joel Mol.

Ik ben erg tevreden met Irma Tieleman

Ik ben erg tevreden met de snelle reactie en de manier waarop Irma Tieleman de zaak uiteindelijk snel heeft opgepakt en goed geregeld heeft. Eerdere mails van mij werden door Fonteyn nooit beantwoord, wat ik kwalijk vind. Uiteindelijk door Irma wel goed opgepakt.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel