IR cabin gekocht bij Rico

IR cabin gekocht bij Rico. Levering was op tijd. Ook de after sale service, na een klein probleempje na 2 jaar, is goed afgehandeld door Rico. Altijd gezellig winkelen bij Fonteyn.

Zeer fijn geholpen door Irma

Zeer fijn geholpen door Irma, erg enthousiaste verkoopster, die graag mee denkt. En goed luistert naar de wensen van de klant.

Nous avons ete accueilli aujourdhui...

Nous avons ete accueilli aujourdhui par Patrice et nous a fait une tres belle exposition du magasin et nous a renseigne en tout. Excellente prestation je reviendrai Fabien spa-promos.fr

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Adequate nazorg

Adequate nazorg! Prima geholpen. M van Bommel

Guter und schneller Service

Guter und schneller Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gisteren en vandaag gemaild met...

Gisteren en vandaag gemaild met Alexander, we hadden een paar vragen mbt een eventuele bestelling. Hij heeft steeds snel gereageerd met een goeie reactie. We hebben de bestelling dus geplaatst! Volgende keer mail ik Alexander weer! Bedankt en groet, Annemarie Brat

Rico van Leeuwen: een topper

Rico van Leeuwen: een topper die 5 sterren verdiend. Onze infra rood cabine was getroffen door een bolbliksem inslag. Van de afdeling service hoorden wij, het apparaat is 8 jaar oud, dus verjaard. Ook ontvingen wij een offerte voor een nieuw apparaat. Nu is mijn man erg handig en zijn wij van de generatie: je kijkt eerst of het gerepareerd kan worden voor je het weggooid. En in deze tijd van recycling en verduurzaming verdient dat zeker de aandacht. Wij naar Fonteyn, probleem voor gelegd en na veel vijfen en zessen kwamen we overeen dat er een monteur zou komen. Maar wij kregen geen reactie dus weer naar Fonteyn en om een lang verhaal kort te maken: Rico heeft ons uitstekend geholpen en denkt met ons mee. Een dikke pluim voor deze werknemer en hij mag als voorbeeld dienen voor de ander werknemers. Hans en Henny van Dongen

Snel antwoord op mijn vraag.

Snel antwoord op mijn vraag. Heel prettig en correct geholpen door Alexander. Een aanrader om zeker mijn volgende aankoop te doen.

Loungeset gekocht, super!!!

Een prachtige loungeset bij De Fonteyn Outdoor Living Mall gekocht. Super geholpen en geadviseerd door Anne en Petra. Bezorging ging ook geweldig! Wij raden De Fonteyn Outdoor Living Mall bij iedereen aan!!!

Soulmate Whirlpool ist ein top Modell

Soulmate Whirlpool ist ein top Modell. Fur einen Dreisitzer die beste Wahl

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Spa solace is echt ons favoriete model

Spa solace is echt ons favoriete model. Erg compleet met een aantal unieke massagefuncties die je bij andere merken niet kan terugvinden. Zeker een aanrader!

Juiste tools!

Heel Fijn professioneel en gezellig werd ik geholpen door Alexander. Goede combinatie om aan tools te hebben qua verkoop. Ik mocht zelfs via whatsapp berichten... dan heb je toch hart voor de zaak!! Ik heb uiteindelijk gekozen voor tuinhuusje Amber, aan aanvankelijk was het Marie... Persoonlijk vond ik het ern smak met geld voor een hoop met hout.. maar dat zal een vrouwen opmerking zijn??????. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik straks een fantastisch huisje in mn tuin heb waar ik veel plezier van zal hebben. Wens jullie allemaal dezelfde instelling en benadering als Alexander, dat heeft een bedrijf nodig. Fijne dag en vriendelijke groetjes Bianca vd Hoek.

Warme douche

Een medewerker kan uw bedrijf maken of breken. Judith van afdeling planning maakt uw bedrijf! Velen ongemakken met mijn Spa en onbegrip de laatste jaren door medewerkers daar heeft Judith het verschil gemaakt om te luisteren en actie te ondernemen. Zij maakt het verschil! Een voorbeeld voor velen andere collegas binnen uw bedrijf.

tuinbankje

zaterdags tuinbankje gekocht, fijne samenwerking tussen de beide dames sophia en petra en gunnen elkaar de verkoop als de een de voorzet maakt en de ander het werk afmaakt bij afhalen bleek de verpakking open te zijn geweest, maar de orderpikker heeft gekeken of er niets ontbrak bij thuiskomst bleek er toch een misproduct te zijn maandag gebeld, op advies van telefoniste email met fotos naar sophia, die heeft het direct opgepakt en geregeld dat het bankje werd omgeruild zaterdagochtendstond de vervoerder een uur eerder op te stoep en bankje meteen in elkaar gezet Alle medewerkers ontzettend vriendelijk en verdienn een dikke pluim????

Top advies!

Heel goed geholpen door Arno een eerlijk, enthousiast en oprecht advies. Het is heerlijk genieten van de spa pleasure na een dag oppassen. Top klantenbinding, vandaag zelfs via mijn dochter die in de winkel was de groetjes gekregen van Arno en Stefan. Super leuk!

Vandaag contact gehad met Alexander

Vandaag contact gehad met Alexander. Het was uitstekend. Bedankt voor de goede service.

Qualitat und Abwicklung die mich uberzeugt hat??

Bei meinen Besuch bei Fonteyn in Holland wurde ich sehr gut beraten. Die Mitarbeiter sind zudem sehr freundlich. Besonders hervorheben mochte ich Herrn Patrick Grosser welcher mich hauptsachlich betreut hat. Vielen Dank?? Ich habe mich fur die Milano Lamellen uberdachung 3m x 4m in wei� entschieden. Die Lieferung nach Deutschland war uberhaupt kein Problem.

Contact klantenservicce

Vandaag contact gehad met Fonteyn om navraag te doen over een lopende bestelling. Keurig te woord gestaan door Alexander, ga zo door!

Soulmate spa...

I like the Soulmate spa a lot because it is compact and very good hydro therapy, ultimate massage in a spa. Very good advice of Christian

• Would you recommend us? Yes

Speciaal uit Rotterdam komen rijden.

Vandaag vanuit Rotterdam speciaal naar Fonteyn gereden. En dit was niet voor niets. Wat een geweldig mooie zaak en iedere medewerker even vriendelijk. Super uitgebreid en goed advies gekregen van Rico. Die sauna gaat er komen!

Zaterdag 25 september waren we bij...

Zaterdag 25 september waren we bij Fonteyn om ons te laten voorlichten voor een pellet barbecue, we werden vriendelijk ontvangen door Tim die ons verhaal aan hoorde en begreep wat wij zochten. Hij kwam met deskundig advies omtrent het gebruik van een pellet barbecue en adviseerde ons de Z-grill 7052. Na onderling overleg hebben wij besloten om deze aan te kopen. Barbecue is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen precies wat wij zochten. Namens ons wil ik Tim bedanken voor zijn aandacht en advies.

Prachtige showroom

Prachtige showroom, erg veel keuze maar toch overzichtelijk. Erg vriendelijk personeel. We zijn erg goed en kundig geholpen bij het uitzoeken van een spa door Floor.

Fantastisch geholpen door Julia

Fantastisch geholpen door Julia! Zij heeft ons duidelijk geinformeerd over alle mogelijkheden. Wij gaan zeker bij Fonteyn onze nieuwe tuinset kopen!

Top geholpen

Geholpen door een erg aardige verkoopster julia Ze deed er alles aan om ons een goede aankoop te laten doen. Mooi bedrijf , komen zeker nog een x terug.

We hebben een spa relax sinds 2018

We hebben een spa relax sinds 2018. Wij genieten elke week van deze prachtige spa. Iedere keer weer een genot. Ik raad iedereen een Fonteyn spa aan!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel