Zo slecht...
Ik ben 52 jaar en ik denk niet dat ik ooit een recensie heb geschreven. En zeker geen negatieve recensie. Maar Fonteyn maakt het zo bont, dat ze er gewoon om vragen. Ik heb nog nooit, helemaal nooit, zon slechte service meegemaakt als bij Fonteyn. Een ster is te veel, maar lager kan niet. Wat is mijn verhaal: Ik heb op 14 april een loungeset besteld. Leverdatum toen volgens Fonteyn: Mei, uiterlijk begin juni, mijnheer. Eind mei had ik nog niets gehoord. Dus maar even contact opgenomen en 26 mei wordt nogmaals bevestigd dat de set in juni binnen komt. Mei, uiterlijk begin Juni is juni geworden, maar okay een maand vertraging is nog wel te begrijpen en te overzien. Rond 10 juni nog maar eens contact opgenomen. En op 11 juni komt er een mailtje dat de set in juli binnenkomt. Mwah, das al minder. Als ik dat van te voren had geweten, dan was ik niet tot aankoop overgegaan. Maar goed, dat is dan geen alternatief mee. Dus nog maar een maand wachten. Vervolgens in juli maar weer eens gebeld. Ik zou teruggebeld worden. Niets gehoord. Maar weer eens gebeld. En vervolgens op 15 juli een mail dat we wat containers kunnen nakijken die onderweg zijn. Nou, denk ik dan, dat wordt tijd, daar zal ie dan wel inzitten. Maar nee hoor, 21 juli komt er een email binnen van Fonteyn: we hebben bericht gehad van de leverancier. Eind augustus komt de bank binnen. U raadt het al, geen loungeset eind augustus. Op 7 september vervolgens een mail dat ze in hun systeem zien dat er een order op mijn naam staat. En of ik nog interesse heb, want anders halen ze de order er gewoon uit. Pffff. Oja, hij komt eind September binnen! Ik heb geen zin om opnieuw op zoek te gaan naar een loungeset, dus ik antwoord dat ik nog steeds interesse heb. En ja hoor, helemaal volgens verwachting wordt ook de eind september belofte niet nagekomen. Inmiddels is het 9 oktober... Kort en goed: De set op 14 april besteld. Beloftes over leverdata voor de zomer, maar uiteindelijk is de set nog steeds niet binnen. Zo enorm slecht dit. Ben nieuwsgierig als ie vandaag of morgen plots binnen zou komen. Ik kan er niet zo veel mee in de winter. Zou de leverdatum dan kunnen schuiven naar maart volgend jaar, of zouden ze dan zo snel mogelijk willen leveren?