Zwembad, welness aankoop via Murat

We hebben via e-mail en telefonisch contact gehad met Murat in het kader van de aankoop van een zwembad. Hij stond altijd klaar om te luisteren en antwoordde snel, nauwkeurig en met veel vriendelijkheid. Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we op de best mogelijke manier ontvangen. We hebben in het verleden al een uitstekende ervaring gehad met Fonteyn, en ook deze keer was het dankzij Murat opnieuw perfect! We kijken ernaar uit om onze aankoop snel af te ronden en er binnenkort volop van te mogen genieten. Nogmaals bedankt voor de professionaliteit en het luisterend oor! Tot binnenkort !

Professioneel en kundig!

Ik vond de adviseur een beleefde en geduldige man die gericht vragen stelde en me direct naar hetgene liede wat ik nodig had. Het voelde erg fijn om geholpen te worden door een kundig adviseur.

Hele slecht service echt heel slecht

Hele slecht service echt heel slecht . Geld binnen en dan lijkt het houdoe en bedankt

Enorm goed geadviseerd door Joppe

Enorm goed geadviseerd door Joppe, alle tijd voor ons genomen en alle opties belicht!

Na mooie aankoop van een opbouw zwembad slechte aftersales

Fonteyn is een mooie grote winkel met een groot assortiment. Wij hebben in februari 2025 een houten opbouw zwembad gekocht waar wij een heel goed gevoel bij hadden. Een fijne verkoper. Eind april bleek dat het bestelde zwembad niet meer was te leveren. Hierop in overleg een ander besteld op 10 mei. Op 10 juli is het eerste deel, al het hout, geleverd. Alles wat met water te maken heeft zou zo snel mogelijk worden afgeleverd. Iedere week wel een of tweemaal geprobeerd of te bellen, je komt vaak niet verder dan de telefoniste, of te mailen. Deze worden soms wel/soms niet beantwoord. Nadat ook de laatste mail niet was beantwoord door zowel de verkoper als het algemene E-mail adres hebben we helaas onze rechtsbijstandsverzekering moeten inschakelen. Hopelijk kunnen zij er wel voor zorgen dat de rest alsnog geleverd gaat worden.

We hebben een goede service gehad van...

We hebben een goede service gehad van verkoopmedewerker Murat!! We hebben een duidelijke uitleg gekregen over alle producten waar we vragen over hadden.

Slecht personeel, stoffige winkel

We wilden een kopje koffie bestellen in de kas, maar het personeel was druk met prive bellen met elkaar en stuurde ons na lang wachten door naar een koffiezet apparaat ergens anders. Dit apparaat stond uit dus zijn we maar weggegaan. De winkel was rommelig en stoffig en niet wat we eerder gewend waren van Fonteyn. Wij gaan niet meer terug.

Klantenservice onprofessioneel

Een eerste contact lijkt geweldig, we werden keurig te woord gestaan. Maar zodra de levering niet binnenkomt zijn ze niet meer bereikbaar. U wordt direct terug gebeld, moet zijn u wordt niet terug gebeld. Via chat word de communicatie ook af gebroken terwijl ik keurig aangeef we staan in de wacht en we zouden terug gebeld worden. Klantenservice afhandeling onpersoonlijk en niet als beloofd. Heel jammer, vooral na een keurig adviesgesprek

Danique

Geweldig geholpen en een enorme service ook na de levering van onze tuinset!!! Danique is een aanwinst Voor Fonteyn! Energiek optimistisch, service gericht, vrolijk en met veel zorg! Heeft ze ons geholpen! Alleen al door deze dame wil je nog meer mooie producten aanschaffen!!!

Niels bedankt voor de goede service

Niels bedankt voor de goede service

Zeer tevreden met onze aankoop van...

Zeer tevreden met onze aankoop van tuinmeubilair bij de Fonteyn. Gigantische keuze en qua prijs voordeliger dan elders. Fijn geholpen door Petra Zoons en tot onze verrassing kregen we bij betaling nog een fles bubbels en mochten we een prachtige bos bloemen uitzoeken.

Twee sets Palermo gekocht

Twee sets Palermo gekocht. Zat een extra set hoezen niet bij. Dat stond al op de doos. Direct gebeld. Oh mevrouw als ze er echt niet in zitten sturen we ze na met DHL. Na twee mails en vijf telefoontjes van mijn kant. Terugbellen doen ze niet. Dan eindelijk set ontvangen. Waarschijnlijk een gebruikte set want een van de hoezen zat onder de weerplekken. Zwart gewoon. Daar een mail over gestuurd maat geen enkele reactie terug. Hele slechte ervaring dus. Sets zijn gelukkig verder wel goed. Communicatie en levering achteraf bar slecht

Ronald

Thomas is een uitstekende adviseur die goed verstand heeft van zaken. Hij heeft ons goed geholpen met het uitkiezen van de keuken die het beste bij ons past

Vriendelijk

Een hele vriendelijke man met goede uitleg, En geduld voor de vragen

Ik ben uitmuntend geholpen door Rosalie.

Ik ben uitmuntend geholpen door Rosalie.

Heel vriendelijk te woord gestaan.

Heel vriendelijk te woord gestaan.

Bedankt voor het toesturen van de...

Bedankt voor het toesturen van de montagehandleiding!

Uitgebreide informatie over...

Uitgebreide informatie over zweefparasol; Petra liet ons via de site zien welke mogelijkheden er waren. Zo hebben we voor een ingraafvoet gekozen, waar we eerder niet aan gedacht hadden. Na thuis nog e.e.a. nagemeten te hebben, heeft Petra snel onze bestelling ingepland. En deze is inmiddels geleverd. Zij was telkens heel vriendelijk en klantgericht.

Opbergbox

Een aanvraag gedaan voor een opbergbox. Kreeg snel een telefoontje van lizet en meteen gekocht met haar goede aanbod. Wordt rekening gehouden met levering wanneer het de klant uitkomt. Vrijdag krijg ik hem al binnen.

Afgelopen voorjaar dit bedrijf bezocht

Afgelopen voorjaar dit bedrijf bezocht, daar door Lizette geadviseerd bij aanschaf van onze tuinmeubelen. Lizette heeft ons erg goed geholpen bij het samenstellen van onze 2 tuin sets.

slechte service

moeizaam contact, lange wachttijden en niet goed doorverbinden. Er is dan niemand op de afdeling. Slechte service..voorraad magazijn klopt niet Ziet er allemaal mooi uit, maar ik zou hier nooit meer een jacuzzi kopen!

Simply Amazing

We visited the showroom today. The team could not have been more helpful in helping us select the correct swim spa for us. There knowledge was second to none. We are also talking about a bespoke Pergola. The showroom is most impressive with huge number of products to view

• Would you recommend us? Yes

Probleempje goed opgelost

We zijn prima behandeld met ons probleem en Reinier heeft ons daar mee geholpen op telossen Bedankt Reinier en de rest van Team Fonteyn M.V.G Danny

Kim heeft mij goed geholpen met de...

Kim heeft mij goed geholpen met de tuinmeubelen

Kim heeft mij heel erg goed geholpen...

Kim heeft mij heel erg goed geholpen veel verstand en ervaring

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel