Unkomplizierter Umtausch

Habe meine Artikel durch Chat- Berater Patrick Grosser super schnell bestellt. Schnelle Lieferung. Leider war ein Artikel falsch geliefert worden. Wurde unkompliziert und schnell getauscht. Danke Patrick Grosser fur den tollen Service ??

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eindelijk een goede ervaring bij Fonteyn

Bij de levering was ik erg ontevreden. In januari besteld maar levering heeft een half jaar geduurd. Heel slecht bereikbaar. Na levering bleek dat het zeker geen makkelijke installatie was. Er was beschreven : vullen en stekker erin. Not. Dus afspraak met buitendienst gemaakt. Vandaag ben ik tevreden. Timon en Alwin hebben alles goed opgelost en uitgelegd. Voor het lekken hadden ze een dopje. Voor de kleur van het water een poedertje, de doorslaande stoppen kon ook opgelost worden door de stop te vervangen. Kortom: 3 problemen opgelost door deze aardige buitendienst.

Super service

Bij Fonteyn een Spa bad gekocht. Zijn er erg tevreden mee heerlijk in deze koude temperaturen. Wij hebben een fijn contact gehad met mevrouw Con van Engelen die alles goed geregeld heeft. Zeker een aanrader!

Helpdesk medewerkster

Helpdesk, nee hulpdesk medewerkster Judith Moinat. Behulpzaam en betrokken en komt afspraken na, terugbellen is bij haar ook terugbellen en een probleem wordt gewoon opgelost. Top!!!

Ik word altijd snel geholpen bij...

Ik word altijd snel geholpen bij Fonteyn. Onderdelen netjes op voorraad en ruime keus aan Spas.

Sehr guter Service

Sehr guter Service, sehr gute Qualitat. Jede Abholung klappt immer nach Plan.

Sehr zufrieden

Kommen immer wieder gerne. Kaufen bei dieser Firma seit Jahren Whirlpool und Swimspas. Sind mit allem sehr zufrieden super Service und klasse Qualitat.

Vakkundig en vriendelijk!

We zijn uiterst vakkundig geinformeerd en geadviseerd en hebben met een goed gevoel onze jacuzzi besteld. Complimenten voor de enthousiaste service.

Fonteyn heeft een fantastische...

Fonteyn heeft een fantastische showroom. Het was heerlijk om de spas te kunnen uittesten mijn favoriet is de Ecstatic Wave

Goed geholpen door Merel

Goed geholpen door Merel. Telefonisch goed geadviseerd.Langs geweest in de showroom en daar hebben wij onze keuze gemaakt .erg vriendelijk en behulpzaam en professioneel gehandeld door haar Merel bedankt !

Heel blij met de nieuwe aankoop

Heel blij met de nieuwe aankoop; superleuk geholpen. Dank voor al je adviezen Don; we komen vast terug!!

Bijzonder vervelende ervaring tijdens...

Bijzonder vervelende ervaring tijdens levering spa. Twee mail telefonisch benaderd door Fonteyn. In het eerste gesprek afgesproken dat de spa geplaatst zou worden op de de door mij gewenste plaats, mits deze met een pompwagen bereikbaar zou zijn. Dat is bij mij het geval. In het tweede gesprek is de afleverdatum opgelegd door Fonteyn (deze kunt u dus niet zelf bepalen). Indien akkoord met de datum en u kunt geen snipperdag krijgen zullen er vervoerskosten in rekening worden gebracht aldus de medewerkster. Een dag voor de afgesproken lever datum is er door Fonteyn wederom contact met mij opgenomen en mede gedeeld dat in de ochtend geleverd zal worden. Om half twaalf!! werd er doodleuk gezegd dat er niet geleverd zou worden omdat het druk is. Na telefonisch contact mocht ik dankbaar zijn dat er op de afgesproken dag toch geleverd zal worden. Inderdaad is er in de loop van de middag mijn spa afgeleverd. NAAST DE AUTO, er was volgens Fonteyn niet afgesproken dat de spa op de door mij gekozen plaats gezet zou worden. Alle hulpmiddelen waren op de auto aanwezig om de spa op de juiste plaats te zetten. Ik moest dankbaar zijn dat er alsnog geleverd is... Nu moet ik zelf maar uitzoeken hoe ik de spa op zijn plaats krijg. Nooit meer Fonteyn!

Ik heb mijn eerste spa bij Fonteyn...

Ik heb mijn eerste spa bij Fonteyn gekocht in 2011. Ik ben heel blij dat ik Fonteyn heb gevonden, als cv technieker heb ik al meerdere spas neergezet bij klanten van mij en die zijn hier allemaal heel content mee. Voordeel is dat wij van Waterwellness uit Kalmthout ook de volledige technische installatie kunnen voorbereiden zodat alles voor de klant makkelijk is. Arno helpt mij altijd snel en effectief als ik iets nodig heb. Ik beveel de spas van Fonteyn van harte aan!

Prettige samenwerking

Wij Tuindeco, leverancier van de Fonteyn hebben de laatste jaren een zeer prettige samenwerking opgebouwd. Mede dankzij Philippe en Alexander lopen de contact soepel en gestructureerd. Telkens spreken we uit dat we elke jaar opnieuw een gezonde groei door gaan maken wat telkens nagestreefd wordt. Dank voor het vertrouwen.

Prettige samenwerking!

Als leverancier en producent van Fonteyn ervaren wij als Duxwood zijnde een prettige samenwerking. Hierbij loopt de communicatie met Philippe en Alexander efficient en voorspoedig!

Samen-werken

Constructief en open gesprek gehad met Alexander en Philippe van Fonteyn. Concrete stappen gezet.

Geweldige team

Geweldige team. Altijd goed geregeld, denken aan de gasten.

spa Soulmate 10 jaar geleden gekocht

Ik heb de spa Soulmate aangeschaft 10 jaar geleden, in 2011. Ik ben uitermate tevreden over deze spa en ik ben nog steeds blij dat ik deze spa heb gekozen en hiermee ook de Fonteyn. De massage is geweldig! Drie verschillende zitplekken, met ieder een andere massage. De Aquarolling is wat mij betreft niet te overtreffen, als ik pijn heb in mijn onderrug wordt deze losgemasseerde door deze massage waardoor ik heerlijk kan slapen.

Top service

In mijn online zoektocht naar een gas-bbq, vond ik snel mijn keuze op de Fonteynsite. Aangezien ik nog bijkomende info wou, nam ik telefonisch contact met hen. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord door de heer Joel. Ondanks dat alles naar mij verzonden kon worden, overtuigde Joel mij om toch eens een bezoek te brengen in de showroom. De zaterdag erop besloten wij er een daguitstap van te maken ( rit van 3 uur heen en 3u terug). Eenmaal aangekomen stond Joel ons op te wachten aan de bbqs. Hij gaf ons niet alleen een vakkundige uitleg. Het was voor hem ook geen moeite om de bbq te verplaatsen naar de afdeling meubilair, zodat wij konden zien welke kastjes er het beste bij paste. Na de bestelling hebben we nog een 2-tal uur rond gekeken en werden ons geregeld een hapje of een drankje aangeboden. Eenmaal thuis bleek onze bbq-hoes echter niet waterdicht. Een mailtje naar Joel bleek voldoende om meteen een nieuwe hoes toegestuurd te krijgen. Super service. Ons zien ze zeker terug. Bedankt Fonteyn, Bedankt Joel!

Altijd een feestje bij de Fonteyn

Altijd een feestje bij de Fonteyn. We komen graag weer terug. Onze Spa Bliss doet het prima.

Mijn favoriete spa is de serene 6...

Mijn favoriete spa is de serene 6 installatie en service kan worden uitgevoerd door Roeszwembaden.nl Hoevelaken

En collaboration avec Patrice VACA...

En collaboration avec Patrice VACA depuis plusieurs annees celui ci repond clairement A nos demandes malgre un contexte economique mondial difficile .

• Nous recommanderiez-vous? Oui

bonne collaboration avec patrice vaca

bonne collaboration avec patrice vaca. une personne toujours A notre ecoute et tres disponible.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Wij zijn door Rico zeer goed geholpen...

Wij zijn door Rico zeer goed geholpen en het probleem is daarbij zeer naar tevredenheid opgelost!

Merci A Patrice pour sa reactivite et...

Merci A Patrice pour sa reactivite et sa bonne humeur! Angelique BB Piscines

Meervelderweg 52