Rico heeft mij uitstekend geholpen met de levering van een vervangende IR straler voor mijn Sauna

Keurig op tyd en probleem snel...

Keurig op tyd en probleem snel verholpen. Goede uitleg

Sehr gute Betreung

Sehr gute Betreung

Guter Service

Wir haben uns fur einen Pool von Fonteyn Spa entschieden, weil die Beratung per mail wirklich super und zuverlassig war. Wir wurden immer uber Neuigkeiten informiert. Selbst als wir nun etwas uberfordert mit der Technik waren, stand uns Patrick Grosser nach wie vor immer telefonisch zur Seite.

Top service

ik was aan het kijken naar een nieuwe bbq. ben dus ook even bij de fonteyn wezen kijken. ik weet dat ze daar een groot aanbod hebben van verschillende merken. ik netje en vakkundig geholpen door Joel Mol. hij kon mij echt goede info geven over het geen wat ik zocht. ik had natuurlijk ook nog verder online gezocht naar de beste prijs. dit was niet bij de fonteyn want daar was het de gewone prijs. ik heb dit joel verteld en laten zien waar ik de bbq bij een andere winkel voor kon krijg. en dat zou mij 20% schelen vanwege de black Friday deals. dat was voor mij ongeveer 1,5u rijden naar de betreffende winkel. en de fonteyn is voor mij 20min rijden. dus dit heb ik voor gelegt aan Joel. na wat overleg met zijn chef kwam hij met een aanbod voor mij. hij vertelde dat hun de korting van 20% niet kon geven. maar ik kreeg een aanbod voor iets meer dan 15%. omdat ik graag bij de fonteyn mijn bbq spullen haal ben ik met het bod akkoord gegaan. Top service. Michael Janssen.

fijne service via de chat functie op de...

fijne service via de chat functie op de website

Langes Warten - tolles Ergebnis!

Wir haben unseren Whirlpool nach langem Warten bekommen und erfolgreich in Betrieb genommen....die Wartezeiten sind aufgrund der Coronasituation entstanden - kann man also nicht kritisieren. Danke an Herrn Patrick Gro�er - er stand immer zur Verfugung und hat immer die notigen Informationen schnell und kundenorientiert zur Verfugung gestellt! Danke! Und wir genie�en den Spa� mit dem neuen Whirlpool!!

We werden TOP geholpen door Don

We werden gehlopen door Don. Hij reageet snel en snapt snel wat we bedoelen.

We zijn heel blij dat Cheyenne en Rowan...

We zijn heel blij dat Cheyenne en Rowan zich de moeite hebben genomen om ons alsnog een display te bezorgen voor onze infraroodsauna. Hartelijk dank!!

Infrarood cabine

Heel goed en snel geholpen door Cheyenne Bloem.

Ik was op zoek naar onderdelen voor...

Ik was op zoek naar onderdelen voor mijn Spa, Don hielp me snel verder.

Goed geholpen

Ik ben vlot geholpen op de chat door Don.

Sauna nog steeds niet geleverd

Enige weken geleden 14-10 een sauna gekocht. na de aanbetaling verwachtte ik dat de sauna geleverd zou worden. toen de sauna niet kwam bleek dat eerst de gehele koopsom betaald moest worden. Volgens mij mogen bedrijven dat niet eisen. Betaling binnen bij Fonteyn op 1-11. Vervolgens zou de sauna binnen twee weken geleverd worden. Na twee weken gebeld. Er was iets niet goed gegaan, de sauna zou alsnog vorige week 10-11 geleverd worden. Dat is niet gebeurd, gebeld, nu komt de sauna (hopelijk) volgende week. wat een slechte afhandeling van een sauna die op voorraad was. Daarbij is het personeel ook onervaren. Al met al krijg ik het er heet van, maar niet van de saunakachel.... Ordernummer 3339011 Inmiddels is de sauna geleverd, helaas zonder aansluitkabel van de saunakachel!? Bizar, hoe gaat de kachel dan werken? Bij navraag kon alleen gemeld worden dat deze er niet bijzit. Dat had ik al geconstateerd! Ik kan een kabel bestellen voor zin 30 per meter. Slechte service en slechte verkoopster die bij Fonteyn adviseur genoemd wordt.

Mahesh vijf sterren

Mahesh is een zeer vriendelijke jongeman met uitstekende kennis van zaken en een zeer goede verkoper. De service na verkoop heeft hij ook uitstekend afgehandeld. Mahesh verdient zeker vijs sterren

Dank Jordy

Dank Jordy, uiteraard ga ik 5 sterren geven en niet alleen voor deze actie maar ook daarvoor heb je laten zien dat Fonteyn blij met jou moet zijn!

Snelle afspraak kunnen maken via de...

Snelle afspraak kunnen maken via de chat met Merel. Al onze wensen onder 1 dak.

Super goed en snel geholpen door Floor...

Super goed en snel geholpen door Floor !! Zeer kundige verkoopster bij de Spa afdeling

Wij zijn uitstekend geholpen !

Wij zijn uitstekend geholpen door Fonteyn met geweldige service en een prachtige spa. Speciale dank ook voor Con van Engelen van de customer service afdeling, wordt erg gewaardeerd. Gerard en Anouchka Van Veen

Goed en accuraat geholpen door Don

goed en accuraat geholpen door Don

Ik was op zoek naar een mooi robuust...

Ik was op zoek naar een mooi robuust lounge set, wat een assortiment poeh.. ik ben uiterste tevreden over hoe Trudy me geholpen heeft. Ze heeft me passend advies gegeven waardoor we gericht konden kijken/zoeken en tot een prachtig set zijn uitgekomen. 5 sterren voor klandizie.

Fonteyn, heeft topadviseur RICO in dienst.

Allereerst; Wat een grote zaak met een enorm assortiment, hier kun je moeilijk kiezen. Wij waren opzoek naar een infrarood sauna. Na eerst rond gekeken te hebben werden wij geholpen door adviseur Rico. Na een uitgebreide uitleg van de voor en nadelen van saunas, kwamen we uit bij het type Levi 2. Deze paste het beste bij onze wensen en mogelijkheden. Ook werden wij door Rico nog even in een proef sauna geplaatst, zodat je de mogelijkheden kon zien en voelen. Vervolgen zijn we aan tafel gaan zitten met een lekkere cappuccino en bonbons om koop op papier te zetten. Na een fijn gesprek met Rico zijn we tevreden naar huis gegaan.

Geweldig om hier te komen. Behulpzaam en vriendelijk personeel! Goed geholpen door Cheyenne. Dank je wel voor je hulp. Wij komen zeker snel nog een keer terug, dus zet de koffie maar vast klaar!??

Zeer tevreden met mijn eigen sauna!

Zeer tevreden met mijn eigen sauna! Erg tevreden met de handeling en levering. Uiteindelijk wat problemen maar mevrouw Rowan en Cheyenne hebben mij uitstekend geholpen. Erg blij mee

Ik kwam aan en werd goed ontvangen door Cheyenne. Ze kon alles vertellen over de producten en hielp mij met het uitzoeken van een sauna. Overal goede service!

Aquatic 1 eco

Dit is mijn favoriete bad perfect voor een paar extra mensen super!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel