Met verbazing lees ik de goede reviews...

Met verbazing lees ik de goede reviews hieronder. Mijn ervaring is ongekend en schandalig slecht. Ik koop veel online, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Sinds april wacht ik op een reparatie, welke ook al toegezegd is. Ook werden onderdelen 7 mnd te laat geleverd en heb ik al tig keer contact gehad/gezocht over de terugbetaling van een onderdeel dat ik in overleg teruggestuurd heb. Ik voel me echt slecht behandeld. Er wordt nooit door de spa service afdeling opgenomen en op emails wordt ook niet gereageerd.wordt gewoon niet op gereageerd. Gaat om de spa service afdeling. Voor mij slechtste service ooit meegemaakt. Want dit is niet kwestie van 1 of 2 foutjes.. schandalig

I have been there and we have seen some...

I have been there and we have seen some very good quality spas

• Would you recommend us? Yes

Very gentle people

Very gentle people, good qualitA Spas

• Would you recommend us? Yes

De Fonteyn is een professioneel bedrijf...

De Fonteyn is een professioneel bedrijf dat zijn afspraken stipt nakomt, mijn complimenten!

Goed advies en compleet assortiment

Prima geadviseerd door Joel bij de aanschaf van mijn nieuwe buitenkeuken. Uiteindelijk een keuken met BeefEater barbecue en verschillende accessoires gekocht. Heel blij mee!

Super goed geholpen door Don en Merel

Super goed geholpen door Don en Merel, heel fijn en goed gesprek gehad.

Zeer tevreden over deze firma

Zeer tevreden over deze firma. Ik nam contact op voor een aantal onderdelen die ik miste van een serre. Een merk waarmee de samenwerking was stopgezet maar men nog onderdelen van in stock had. Daarop is mij gratis alle onderdelen die ik nodig had toegestuurd. Zeer snel, vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader. Bedankt voor de service Egbert Van Essen!

Rick

heel hartelijk dank voor deze vriendelijke hulp van Rick alles liep prima ook het laden liep goed Rick wij wensen jou veel succes in de toekomst En Baas geef Rick een loonsverhoging!!! gr Fam Korsman.

geholpen door Bjorn Klaver perfect...

geholpen door Bjorn Klaver perfect alles netjes geleverd top

Prachtige loungeset voor een prima prijs en supersnel geleverd

Via de klantenservice contact gehad met Merel en een loungeset besteld die de volgende dag werd geleverd. Top geregeld! Later werden we nog teruggebeld door Merel of alles naar tevredenheid was verlopen. Ja, zeer tevreden!

Ontzettend goed geholpen door Rick een...

Ontzettend goed geholpen door Rick een aanrader voor iedereen

Als je op zoek bent naar een plek voor...

Als je op zoek bent naar een plek voor goed advies, dan moet je vooral bij Fonteyn zijn. Wat een uitstekende service en wat een fijn personeel! Vooral heel goed geholpen door Irma en Alexander!!

Erg klantvriendelijk personeel

Erg klantvriendelijk personeel, alles goed en duidelijk uitgelegd. Dikke plus voor Irma voor haar uitstekende advies!

Zeer goede klantenservice!

Aangezien ik nog wat vragen had over Loungeset Prato heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg snel een heel vriendelijke reactie met antwoord op mijn vraag. Zeer mooie, duidelijke website ook. Loungeset ondertussen besteld. Dank je voor de top service!

Hartelijk dank voor de goede service

Hartelijk dank voor de goede service! We hebben vanochtend weer heerlijk gezwommen in de Fonteyn zwemspa. Met vriendelijke groet, Diederik

Vandaag

Vandaag, een dag eerder dan verwacht, stond de transporteur voor de deur! Prima service. De Spa was netjes ingepakt. De transporteur heeft nog even geholpen. Prima kerel. Fonteyn, jullie zijn een topteam, met een prima service.

Twee weken geleden een heel mooi...

Twee weken geleden een heel mooi tuinsetje gekocht. Mooie kwaliteit moest hem wel zelf meenemen omdat hij was afgeprijst toen ik aan het inladen was heeft Petra Zoons nog in haar vrije tijd mij geholpen bij het inladen deze vriendelijke verkoopster is een voorbeeld voor alle verkopers niet opdringerig en service bewust.

Tres bonne communication avec Patrice

Tres bonne communication avec Patrice reactif et A lecoute. merci pour professionnalisme Patrice

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goed geholpen!

Goed geholpen! Top service van Con v Engelen!

Fijne support

In september een mooie Praise spa gekocht en deze werd op de afgesproken datum geleverd en geinstalleerd. Het begon echter niet helemaal goed. Helaas bleken 2 hoofdkussens niet goed te passen en nu half december zit ik nog steeds op vervanging te wachten. Ik was dus best al geirriteerd toen mijn spa begin december ineens ging afkoelen en de handleiding niet bleek te kloppen toen ik de instellingen wilde nalopen. Contact opgenomen met de service afdeling en Kevin pakte het op. Die zorgde direct voor de juiste handleiding en toen bleek dat alle instellingen juist waren nam hij stap voor stap de mogelijkheden door wat zou kunnen helpen. Omdat hij steeds een paar uur warmt en dan stopt was dat een proces van dagen, maar iedere keer reageerde hij weer snel, netjes en geduldig. Uiteindelijk kwam hij tot een heldere conclusie dat gek genoeg de filters de oorzaak waren en hij regelde direct nieuwe onder garantie. Na de aanvankelijk oplopende irritatie heeft de support van Kevin ervoor gezorgd dat mijn irritatie weg is en er een oplossing is. Nu nog even nieuwe kussens en dan ben ik toch weer een tevreden klant.

We hadden een lekke spa cover waarvan...

We hadden een lekke spa cover waarvan de garantie was verlopen. Kontakt gehad met Kevin van fonteyn die zijn best heeft gedaan om ons tegemoet te komen met een gereduceerde prijs omdat de garantie pas net was verlopen. Het was perfecte service en nogmaal mijn dank aan kevin

Sehr freundliche Beratung

Sehr tolle, kompetente und freundliche Beratung von Annamaria!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kleine lekkage gehad aan mijn Spa - Service

Kleine lekkage gehad aan mijn Spa. Fotos gedeeld met servicespa fonteyn.nl voor advies. Algemeen e-mail adres werkt niet goed en erg traag. Maar eenmaal onder de hoede van Timon (onder zijn eigen mail adres) verliep het contact wel vlot. Hij zocht de juiste nieuwe onderdelen bij elkaar, middles een order vooraf betalen, en dan worden de onderdelen netjets opgestuurd. Dank Timon!

Aanschaf Jacuzzi/spa Kenia

Aanschaf Jacuzzi/spa Kenia aankoop juli 2021 en levering oktober/ november ( conform afspraak) Verkoop ( Thomas) top ook in zijn advies kortom het was een leuke middag. Helaas kregen wij strubbelingen met de Jacuzzi/spa na kortstondig gebruik. Dit via Thomas en telefonistes meerdere malen doorgeven aan afdeling service/reparatie. Deze waren helaas onbereikbaar telefonisch. Gelukkig in contact gekomen (de aanhouder wint) Con van Engelen en het een en ander uitgelegd deze heeft resoluut gehandeld en de monteur ( Maarten) heeft alles opnieuw ingesteld en genieten wij nu volop van onze spa dankzij hun snelle handelen een dikke grote PLUIM voor jullie beide. Edwin.

Victor en Bertha zijn hier geweest..

Victor en Bertha zijn hier geweest.. Storing netjes verholpen, alles netjes uitgelegd, vriendelijke mannen.. Victor heeft een paar weken terug de spa afgeleverd, heeft ons super geholpen. Van Fonteyn kreeg ik een pakket voor een half jaar om de jaccuzi schoon te houden.. Order nr kan ik niet lezen helaas..

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel