snelle reactie

snelle reactie, vriendelijk

Merel

Merel, dank je wel voor de snelle info.

Chatgesprek

Bedankt Mariska voor de goede en vlotte services!

Top service ! Uitgebreid en zeer klantvriendelijk...

Uitgebreid en zeer klantvriendelijk geholpen door Mariska van de chatservice. Snel en heldere reactie. Er wordt moeite gedaan en meegedacht. Veel dank! Wij verheugen ons op de nieuwe loungeset.

Mariska provided a kind and prompt...

Mariska provided a kind and prompt support. Im very satisfied.

• Would you recommend us? Yes

Chatfunctie werkt prima op de website

Chatfunctie werkt prima op de website

Julia

Julia, een vriendelijke en adequate medewerkster die denkt in mogelijkheden. Zeer klantgericht wat uiteindelijk een offerte/koop heeft opgeleverd voor een sauna

Ik ben net op zeer prettige wijze... Top behandeling

Ik ben net op zeer prettige wijze geholpen bij de firma Fonteyn. Door Trudy.Er was haar geen moeite teveel. Hebben een lange chat gehad en Trudy nam alle tijd en deed alle moeite om de informatie die ik wilde hebben te verstrekken. Wij wonen in Zwijndrecht. Maar is plan is om binnenkort naar de Fonteyn af te reizen om ons ook te orienteren voor een mooie tuintafel. Ben zeer tevreden. Met vriendelijke groet, Mieke Zwaan

Spa Euphoria

Na maanden lang alle leveranciers vergeleken te hebben, heb ik mijn keuze gemaakt voor een spa van Fonteyn. Kwalitatief gezien de beste keuze, maar ook het bedrijf dat er achter staat qua showroom, serviceteam en onderdeel heb ik echt ontzag voor!

Goed geholpen door Trudy!!

Goed geholpen door Trudy!!

Kamado aangeschaft zomer 2021

In de zomer van 2021 even naar Fonteyn geweest om me te laten adviseren voor een Kamodo. Toen heeft Joel me daar super geholpen, en alle ins en outs uitgelegd. Toen eind 2021 even contact gehad met Joel omdat er wat lak van de Kamado wat gebarsten, waar ik natuurlijk niet blij mee was. Het voorstel van Joel was om de Kamado terug te brengen, en het aankoop bedrag te verrekenen met een nieuw uit te zieken Kamado naar keuze! Dit noem ik nou service van de bovenste plank..dus zou iedereen aanraden om hier je bbq aan te schaffen. Joel super bedankt voor het meedenken en vlotte communicatie!

Wat een verschrikkelijk k..bedrijf

Ik had in eerste instantie een slechte beoordeling geschreven, t heeft wat voeten in de aarde gehad maar uiteindelijk schijn ik de juiste persoon te hebben aangeschreven, via mijn review, en is alles naar tevredenheid opgelost. Dit had uiteraard beter meteen goed geregeld kunnen worden. Het bekende kastje en die bekende muur werkt niet goed, Ik hoop dat ze er van geleerd hebben en proberen klanten meteen naar de juiste personen door te sturen zodat in de toekomst dit soort problemen direct opgelost worden. Door de nu verleende service heb ik ook het aantal sterren gewijzigd.

Zeer goed en behulpzaam geholpen door...

Zeer goed en behulpzaam geholpen door Joel.

Uitstekende uitleg

Uitstekende uitleg, hulp en service voor de Spa Praise Classic black door Floor. Hartelijk en meedenkend! Net dat stukje extra, door rondleiding en persoonlijke begeleiding! Dank!

Perfect support!

Perfect support! Thank you Don!

• Would you recommend us? Yes

Goeie klantenservice

Een bestelling geplaatst waar ik nog een vraag over had, via de chatfunctie snel en goed geholpen door medewerker Don

Winkelervaring bij Fonteyn.

Ik ben voor het eerst naar Fonteyn geweest voor een saunakachel, het is een mooi bedrijf. Ik werd geholpen door medewerker Rico, deze man heeft veel expertise m.b.t. o.a. saunakachels. Hij wist duidelijk van de hoed en de rand en kon mij exact uitleggen hoe de montage en de aansluiting moest gebeuren. Nogmaals bedankt Rico.

Een duidelijk en snel antwoord van...

Een duidelijk en snel antwoord van Trudy. Bij volgende vragen zal ik weer de chat gebruiken.

Een nieuwe top nodig voor kamado joe de kamado...

Een nieuwe top nodig voor de kamado joe, omdat de oude binnen een jaar afgebladderd was. Binnen een week had ik de nieuwe binnen. Top

Snel en vakkundig geholpen door Don

De Chat functie werkt zeer goed. Snel en accuraat antwoord van Don van de afdeling BBQ. Al mijn vragen zijn beantwoord. Toch handig om te weten voordat je er naar toe gaat.

Door ziektes en wintersport van de...

Door ziektes en wintersport van de collegas van Alexander Zijn we niet in de winkel geholpen wachttijden van 1 1/2 en meer. Maar via internet zijn we op een zeer professioneel manier geholpen door Alexander Ik hoop dat jullie meer van deze verkopers hebben Groet allert

Don heeft ons uitstekend geholpen

Don heeft ons uitstekend geholpen

Vlotte en terzake kundige reactie van...

Vlotte en terzake kundige reactie van Don.

Snel en fijn antwoord :)

Snel en fijn antwoord door adviseur Don :)

Snel antwoord via chat

Snel antwoord via chat van adviseur DON prima geholpen met mijn vragen

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel