Top geholpen door Ahmed!

Top geholpen door Ahmed!

We zijn zeer goed geholpen door Achmed...

We zijn zeer goed geholpen door Achmed hij heeft echt alles uitgelegd over de jacuzzi

Veel keuze voor verschillende meubelen.

In het weekend in de showroom geweest, groot, uitnodigend en druk. Verkopers moet je aanvragen, dus maar even zo gelaten. Thuis toch nog (veel) vragen en die konden heel makkelijk via de chat gesteld worden. Snelle antwoorden en wat niet beantwoord kon worden, werd, terwijl je even wacht, nagevraagd bij de leverancier. Keuze gemaakt dankzij de hulp van Trudy van de klantensupport. Dikke pluim voor deze vriendelijke en behulpzame dame.

Vriendelijke klantenservicemedewerker...

Anna Maria heeft me goed te woord gestaan, vriendelijk en vlotte communicatie. Dit voelt vertrouwd.

Perfect advies op maat

Hoewel ik eigenlijk nooit een recensie plaats wil ik hier toch graag een uitzondering maken. Zelden heb ik namelijk zon goed en professioneel gesprek gehad met een vertegenwoordiger. Ondanks onze vele wensen en aanpassingen meteen een duidelijke en overzichtelijke offerte. Heel erg bedankt voor je tijd Rick.

Beleefd en vriendelijk

Heel beleefd en vriendelijk te woord gestaan via de chatbox.

Snel en goed geholpen.

Snel en goed geholpen door Anna Maria.

Stormschade

Wegens een storm had ik nieuwe onderdelen nodig voor mn hobby kas gekocht bij fonteyn . Jordy Sierdsema van fonteyn heeft mij daar perfect mee geholpen ????. Goeie klantvriendelijkheid en weet waar hij over praat . Kortom ik ben blij als klant ????

Bonne experience avec fonteyn.

Bonne experience avec fonteyn. Superbe collaboration avec patrice. Personne tres sympatique et toujours de bonne humeur. Nos demandes sont toujours traiter avec serieux.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Zwembad inclusief installatie besteld...

Zwembad inclusief installatie besteld voor stichting voor ernstig zieke kinderen. Onze grootste fout, is zaken gedaan te hebben met Fonteyn. Dit bedrijf lost problemen absoluut niet op. Zelfs na dreigen met advocaat gewoon dreigen niks helpt. Zwembad beter elders kopen wat Fonteyn laat je vallen als klant en komt afspraken niet na.

WAT EEN **********

Wat een **********, ik moet al een jaar een roldeck krijgen en maar smoesjes en vorige week de toezegging dat ik mijn bedrag af 9295 teruggestort zou krijgen inclusief een zogenaamde printscreen dat het gestort is. Nou wat denk je, niets ontvangen en ook geen product.wat een waardeloos bedrijf. En ook Damian een aardige vent maar komt ook zijn toezeggingen niet na. Naast dat ik morgen aangifte van oplichting ga doen, stuur ik ook de deurwaarder op jullie dak en leg beslag tot ik mijn geld heb waarna ik dan de schriftelijke toezeggingen van Fonteijn/Damian online zet. Dus Dolf Niland doe wat met deze review. VOORDAT JE WAT KOOPT KIJK OOK ZEKER NAAR DE GOOGLE REVIEWS OP INTERNET

Snel en correct geholpen door Damian!

Snel en correct geholpen door Damian!

Prima service, ook als iets mis gaat

Na telefonisch contact online een terrasverwarmer gekocht. Prima service en snel in huis. Helaas mankeerde er iets aan het product maar dat kan voorkomen. Het gaat erom hoe een zaak daarmee omgaat. Fonteyn doet dat prima!!! Na een telefoontje naar de winkel gegaan en daar geholpen door Bianca Versteeg. We kunnen echt niets anders dan complimenten geven voor haar hulp. Ze rende nog net haar benen niet onder haar lijf vandaan. ?? De oude verwarmer is daar gebleven en met een nieuwe en een flesje bubbels als cadeautje naar huis gegaan. Dus heel tevreden klanten!

Super leuk geholpen door Petra.

Super leuk geholpen door Petra.

WORST STORE EVER

Worst store ever never buy from here. We bought a wooden garden house 2 years ago from this place. Well it is one of the worst products made. It started with building it. Fonteyn sends over these workers to build it for you. They installed it incorrectly. There are gaps in between the wooden planks. So it does not look stable at all. We called Fonteyn telling them of this and they did nothing. We called again asking them to do something about it and they told us they would sent someone over to come take a look. 2 years further and still nothing. They ended telling us that they did everything right and that it was our problem. So never buy from here!!

• Would you recommend us? No

Chatsessie

We werden vriendelijk geholpen door Bianca die op al onze vragen een antwoord gaf/zocht.

Beoordeling medewerker

Zojuist een zeer aangenaam gesprek gehad met een dame genaamd Rowan. De informatie was helder, duidelijk en goed uitgelegd.

We gingen ons orienteren voor een Spa

We gingen ons orienteren voor een Spa, er stonden er zoveel dat kiezen bijna onmogelijk leek. We hebben ons gemeld bij de witte kas en daar werd iemand gebeld die ons zou helpen. We zijn weer terug gegaan naar de Spas en daar kwam Ahmed naar ons toe. Hij stelde zich keurig voor en vertelde dat hij Engels sprak en een beetje Nederlands. Voor ons geen probleem. Hij heeft ons verschillende Spas laten zien en uitleg gegeven. Ahmed is een meedenkende verkoper die al snel begreep wat wij zochten en het duurde dan ook niet lang of wij konden onze keuze maken. In de witte kas werd uiteindelijk alles keurig afgehandeld door de erg aardige, goedlachse, sympatieke verkoper.

We zijn heel fijn geholpen door Bianca...BEDANKT

We zijn heel fijn geholpen door Bianca en hebben een cadac barbeque gekocht. Bedankt voor de informatie. Albert en Elsa Vink

Fijn geholpen door Bianca

Fijn geholpen door Bianca

Fijn contact

Fijn contact! Ze zijn druk en hebben soms even een dag nodig om te reageren maar ze komen er wel op terug.

Super!

Annamaria heeft ons echt fijn geholpen. We voelden ons welkom.

Binnenkort lekker bubbelen...

Voor de 2de x vanuit Den Haag langs gekomen met een wens/doel. Ahmed kon ons veel vertellen over het product wat de keuze makkelijker maakte! Wij kunnen niet wachten.. en als we weer langs komen vragen we speciaal naar jou - Ahmed! Bedankt!!

Aankoop Spa

Wij waren op zoek naar een jacuzzi/ spa en konden moeilijk kiezen in de massa die tentoongesteld is. Ahmed heeft ons goed geinformeerd zodat we met een goed gevoel de aankoop gesloten hebben.

Don!

Don, bedankt voor de goede service!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel