Van tuinset naar jacuzzi

Onlangs een dagje naar Fonteyn geweest voor het orienteren voor 2 tuinsets voor ons nieuwe huis, maar we liepen uiteindelijk de deur uit met een jacuzzi. Die ook op ons lijstje stond, maar pas later. We zijn nl enorm goed geholpen door Ahmed. We hadden heel veel vragen en hij nam alle tijd voor ons en liet ons allerlei jacuzzis zien. Zodat we uiteindelijk een keuze maakte voor een bad waar we heel blij mee zijn. Dus veel dank Ahmed voor je hulp en geduld.

Super goed geholpen en goed advies...

Super goed geholpen en goed advies gekregen. Zeer vriendelijke personeel en heel gezellig! Zeker een aanrader????

Wat een schandalige behandeling

Wat een schandalige behandeling. Dure jacuzzi gekocht en after sales is ronduit schandalig. 12 x gebeld in 1 week tijd om hulp en uitleg te krijgen om de jacuzzi op temperatuur te krijgen. 12 x beloofd om terug te bellen maar nog steeds niemand gehoord. Ben ook nog NOOIT zo onfatsoenlijk en grof te woord gestaan. Een zekere Tim spant helemaal de kroon. Wat een ordinaire en onfatsoenlijke jongeman is dat. Heeft geen greintje respect voor de klant en medemens. Verwacht ook een welgemeend excuus van de firma Fonteijn. Om te verkopen staat iedereen in de rij maar na betaling kun je t zelf uitzoeken. Er staat dus nu een splinternieuwe jacuzzi in de tuin welke 24 graden word en niet warmer. Tis absoluut geen aanrader om daar te kopen! Een mens krijgt daar spijt van.

Sehr gute Beratung und freundliches Personal

Sehr angenehme Beratung und freundliches Personal! Ahmed hat uns sehr gut betreut und wurde ihn sofort weiter empfehlen! Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goed geholpen door Ahmed

Heel goed geholpen door Ahmed. Hij nam echt de tijd voor ons.

Heel fijn Geholpen door rick

Heel fijn Geholpen door rick

Rick heeft ons top geholpen

Rick heeft ons top geholpen, fijne jonge enthousiaste verkoper, vast houden die gast, bedankt! Gr rob kersten

Mijn eerste spa kocht ik bij Fonteyn in...

Mijn eerste spa kocht ik bij Fonteyn in 2005. Heb hem vorig jaar ingeruild en een nieuwe gehaald, blijkt dezelfde verkoper Arno er nog te werken en mij toevallig weer te helpen, ben uiteraard tevreden met de service

Zeer slechte service

Helaas met grote bedrijven neemt de service af. Granulaat besteld maar nog steeds niet geleverd. Terugbel verzoek voor informatie over zwembad robotstofzuiger. Is hier sprake van personeel tekort ? Of zit men aan de koffie ?

Maarten de monteur heeft ons ontzettend...

Maarten de monteur heeft ons ontzettend goed geholpen bij een storing aan onze jacuzzi. 4 sterren omdat het inplannen van de afspraak nogal wat traag en omslachtig ging. En het erg lang duurde voordat de monteur langs kon komen. Maar daar kan de monteur niets aan doen.

Bestelde product is nooit geleverd

Bestelde product is nooit geleverd, fatsoenlijk te woord staan was er ook niet bij,werd aan het lijntje gehouden met allerlei vaagheden,heb meerdere keren gebeld en gemaild je komt geen steek verder, onbegrijpelijke manier van een zaak bestieren! Dat ze nog bestaan! Zou er nooit weer iets kopen, uiteindelijk geld terug gekregen

Very professional advice during our...

Very professional advice during our visit at Fonteyn by Ahmed! Thank you very much; we had a good time!

• Would you recommend us? Yes

Gastvrij en vriendelijk ontvangen

Voor het orienteren op een aanbouw of serre zijn we door Rick goed en deskundig geholpen. De offerte is compleet en duidelijk. Bovendien gastvrij en vriendelijk geholpen. Hartelijk dank, top Gr Isolde

Zojuist een pallet BBQ gekocht en...

Zojuist een pallet BBQ gekocht en ontzettend leuk geholpen door Bianca Hoe hij bevalt zullen we nog laten weten, prachtige winkel met top service!

Prachtige showroom en geweldige service!

Prachtige showroom en geweldige service! We moesten heel even wachten, maar onder het genot van een heerlijke kop koffie, was dat zeker geen straf. Mahesh heeft ons vervolgens goed geinformeerd. We zijn blij met onze aankopen!

Top service

Top service , malgre la pandemie toujours A l ecoute et un Patrice au Top ????????????

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Pr�chtige zaak

Pr�chtige zaak, zeer behulpzaam, ff wachten op n adviseur ? krijg j gezellig n kopje koffie. Ze hebben t erg druk, kan soms ff iets langer duren mbt d klantenservice maar komt wel goed???? Onze adviseuze Merel is n topper, attent, meedenkend en n mooie verschijning, ze gaf zelfs jarige manlief n fles Cava mee ??!

Uitstekende service

Uitstekende service, vakkennis en enthousiaste medewerker Patrice

Ik ben ontzettend goed geholpen door...

Ik ben ontzettend goed geholpen door Alexander. Hij gaf mij de juiste info en heeft voor mij snel en zonder extra kosten de ontbrekende producten geregeld. Mijn kast staat er nu prima bij.

Infraroodsauna

Prima contact tot nu toe, met Cheyenne,en dat was best regelmatig!! Dank voor je geduld. En met Rico, top geregeld. Onze hartelijke dank.

Geen communicatie mogelijk, na aankoop ellende

Begin januari een spa gekocht bij Fonteyn in Uddel. Vriendelijk te woord gestaan, de spa kon snel geleverd worden. Datum afgesproken. Helaas niemand op de afgesproken datum. Dan begint de ellende. Na een half uur in de wacht komt iemand je vertellen dat de verkoper geen afspraken heeft gemaakt met de afdeling planning. Dat is niet het probleem van de planning en je moet het zelf maar oplossen. Na wat aandringen kon de spa 3 weken later geleverd worden maar daar zouden we over teruggebeld worden. Inmiddels 6 telefoontjes verder, van het kastje naar de muur gestuurd worden en beloftes teruggebeld te worden nog steeds geen idee wanneer en of ze de spa komen leveren. Een leidinggevende wil je niet te woord staan en een order annuleren was niet mogelijk. Weg aanbetaling! Wat een flutbedrijf.

Prins

Ik ben geholpen door Rick Zeer vriendelijk echt een topper ????????

Fonteyn was always helpful, but then...

Fonteyn was always very helpful, and we only purchased our spa supplies from them for years. Then during corona, something happened. We purchased supplies that arrived quite late, and then ordered our regular filters but were sent ones that didnt fit. Rather than simply accept the return and admit that either they no longer stocked the item, or that they had made an error, Kevin pushed back saying they must fit, they fit everybody else. Even after sending photos showing the filters were clearly not the same ones they had been selling, he refused to replace them with the right ones. So weve switched, and are now buying the proper filters (which fit) and ALL our supplies from another vendor. Really too bad, since before Kevin we had a wonderful experience with Fonteyn.

• Would you recommend us? No

Zeer slecht bedrijf,reageren niet op...

Zeer slecht bedrijf,reageren niet op mails ,je wordt niet terug gebeld. In mei een jaar geleden een zwembad geplaats maar kan nog steeds niet het zwembad gebruiken. Ze kunnen niet communiceren en komen letterlijk hun afspraken niet na. Het is zelfs niet 1 ster waardig.

Kauf eines Whirlpools

Bei meinem Besuch der Firma Fonteyn habe ich mir einen Whirlpool ausgesucht. Naturlich muss man diesen vor der Lieferung bezahlen. Geliefert wurde ein Altmodell. Sitze und Dusen waren anders angeordnet. Der Unterboden war defekt und der Innenraum war komplett dreckig und verkratzt. Meiner Meinung nach ein Alt bzw. Lagermodell. Fonteyn wollte davon gar nichts wissen und erst durch meinen Anwalt wurde der Kauf ruckabgewickelt. Nun habe ich bei einer seriosen Firma einen Whirlpool gekauft. uberlegen sie sich gut, ob sie bei der Firma Fonteyn etwas kaufen. Sie werden nur Probleme bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Meervelderweg 52