Prettig gesprek

Prettig gesprek, snapte wat wij bedoelde. Adviseur mahesh bevelen we aan!

Bij de zoektocht naar een nieuwe...

Bij de zoektocht naar een nieuwe jacuzzi, heel prettig en vakkundig geholpen door Ricardo

Bedankt voor je service Annamaria.

Bedankt voor je service Annamaria.

Aanschaf van een IR sauna

Prima advies voor de aanschaf van een IR sauna van Rowan. Snelle levering. Alles keurig voor elkaar. Tip: Spreek een tijdslot af voor de levering. Ondanks dat dit niet altijd haalbaar is. Nu moesten we een hele dag thuis zijn terwijl de aflevering pas laat in de namiddag/avond was. Andere kant, wel geleverd. Verder prima afhandeling.

Goed advies

Christian heeft ons uitstekend geholpen met de keuze van een mooie spa! Nog even 4-5 weken wachten en dan kunnen we gaan genieten!

Darrian een adviseur met veel kennis

Darrian een adviseur met veel kennis. Prettig geholpen en zijn zeker van plan terug te keren. En winnen die wedstrijd he!

Fijn geholpen door Bianca

Fijn geholpen door Bianca. Blij met onze nieuwe barbecue!

Bianca heeft een eerlijk transparant...

Bianca heeft een eerlijk transparant advies gegeven voor onze terras heater. Helemaal top

Bij de verkoop wordt alles beloofd

Bij de verkoop wordt alles beloofd. De jacuzzi is dinsdag geleverd. Bleek display kapot te zijn. Kan gebeuren. Zouden ze even komen vervangen. Vervolgens elke dag gebeld. Telkens was niemand beschikbaar maar ik zou terug gebeld worden. NIet dus. Twee keer is zelfs gewoon de verbinding verbroken. Nu dus een niet functionerende jacuzzi in de tuin. Kijk uit dat je niet in deze verkoop praatjes trapt. De service is na betaling NUL.

Prettig geholpen door Sebastiaan.

Prettig geholpen door Sebastiaan. Duidelijk advies en snelle reactie. Wij genieten enorm van de Spa Pleasure.

Tip in de uitleg erg goed geholpen door...

Tip in de uitleg erg goed geholpen door Bianca. dikke 10 voor mijn

Offerte voor zwembad.

Wij zijn op Paasmaandag bij Fonteyn naar zwembaden gaan kijken. We hebben een prettig gesprek gehad met Joppe die ons all verschillende opties heeft uitgelegd en ook al gelijk de volgende dag een voorstel heeft gestuurd.

Goed advies zwembad

Zwembad gekocht. Erg fijn geholpen, goede voorlichting en uitleg van de verschillende mogelijkheden door verkoper (Rico) Hele nette prijs gemaakt ook! Al eerder bij Fonteyn goede ervaringen opgedaan, fijne winkel!

Zeer goed en professioneel geholpen...

Zeer goed en professioneel geholpen ondanks dat we vooraf geen afspraak hadden gemaakt.

Supergoed geholpen door Don

Supergoed geholpen door Don! Fijne beleving hier, hartelijk dank!

We hebben de Spa Praise bij Sebastiaan...

We hebben de Spa Praise bij Sebastiaan besteld. Super geholpen en duidelijk advies gekregen. Nogmaals bedankt en wij verheugen ons op de levering.

Vorige week was k geholpen door...

Vorige week was k geholpen door Darrian, zeer tevreden, top service!

In aug 2021 een tuinset besteld

In aug 2021 een tuinset besteld, levering maart 2022. In maart contact opgenomen. Afdeling niet bereikbaar, ik zou teruggebeld worden. Gebeurt niet. Dag erna weer gebeld. Levering wordt april. 18 april weer gebeld, ik zou binnen 2 dagen teruggebeld worden. Gebeurt niet. Echtgenoot belt dag erna. Krijgt de mededeling dat ze nooit terugbellen, omdat dat niet gebruikelijk is. Wel wordt er weer beloofd terug te zullen bellen. Vandaag bel ik weer en uiteraard is er wederom niemand die mij te woord kan staan. Ik zal weer teruggebeld worden. Die hoop geef ik op.

Sehr gute Beratung von Mirco

Sehr gute Beratung von Mirco, hat uns fachlich sehr gut beraten konnen und war zudem sehr hoflich und sympathisch, wir sind sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tijdens de drukke maandag zijn we na...

Tijdens de drukke maandag zijn we na lang wachten goed geholpen door darian. Koffie was ook lekker.

Goede en vriendelijke service

Erg goed geholpen door Cheyenne die de tijd nam om al onze saunawensen tot in detail te bespreken aan de hand van diverse voorbeelden en modellen. Erg handig ook om de sauna ontworpen te zien worden met eigen ogen via het design programma op de computer. Zoals afgesproken ontvingen we binnen een week de offerte.

Doet wat ze zegt

Doet wat ze zegt En Zegt wat ze doet

zwembad

We zijn naar Fonteyn voor een advies voor een zwembad . Bij aankomst zijn we goed ontvanger en snel had ze iemand die ons te woord zou staan. Wij kregen Joppe Bekkema als adviseur . Joppe heeft ons uitstekend geholpen, alle onze vragen werd netjes beantwoord er zat geen druk op en wat ik vooral goed vond dat geen verkoop praatjes en dat gedwongen gevoel om jou over te halen om te kopen, had ik niet en dat ik heel fijn. Hij heeft ons netjes alle informatie gegeven en ons de keus voor meerdere opties gegeven om laten bedenken . Ik vond heel professioneel van zijn kant, zelfs mijn ouders die aanwezig waren, was onder de indruk. Ik raad mensen aan om zeker de voorkeur te kiezen als gaat om advies voor een zwembad bij hem te doen . Geduldig en luister ook wat jou wensen zijn .

Wij zijn maandag paasdag geweest echt...

Wij zijn maandag paasdag geweest echt top geholpen door bianca bij de bbq afdeling en hebben er een bbq smoker gekocht echt goed geholpen en leuk echt een aanrader

Super geholpen met de sauna

Super geholpen met de sauna door Damian. Erg blij met de kwaliteit ook

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel