Tres content davoir ete re�u par...

Tres content davoir ete re�u par Patrice qui nous a bien conseille. Nous avons achete suite A notre visite.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Goed geholpen door Patrice

Goed geholpen door Patrice! veel info kunnen krijgen over de spa. Fijn gesprek, erg klantvriendelijk. ik kom hier zeker terug!

Geen reactie meer

Had een loungeset besteld en ontvangen. Maar was niet helemaal tevreden over hoe het eruit zag. Direct gemaild en zou er nog wat van horen. Nu 3 weken verder en nog steeds niets gehoord!! De service is echt verschrikkelijk!

Thanks ahmed

Thanks ahmed

• Would you recommend us? Yes

Super goed advies gekregen over een...

Super goed advies gekregen over een spa. Ik ben heel zeer goed geholpen door Patrice. Fijne man om mee te praten!

Super geholpen door Ahmed!

Super geholpen door Ahmed!

Goed geholpen door Ahmed! Bedankt!

Prima ervaring met Cheyenne!!

Prima ervaring met Cheyenne bij Fonteyn. Ze weet alles over saunas en nam uitgebreid de tijd voor uitleg en demonstratie. Alle tijd en rust om ook zelfs nog even in te gaan op persoonlijke ervaringen van ons. Kortom.. het gesprek heeft ons doen besluiten de sauna te kopen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, grote zaak. Ahmed is top!

Bianca heefd ons geholpen met het...

Bianca heefd ons geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bbq zeer tevreden over de service

We werden heel goed geholpen door...

We werden heel goed geholpen door Patrice toen we om informatie van een jacuzzi vroegen. Deze medewerker was heel enthousiast en heeft ons goed te woord gestaan.

Fonteyn weet wat service is!!!

Wat ben ik fijn geholpen door Rowan. Ze weet echt wat service is!!!! aanwinst voor het bedrijf.

Super service

Super service door Rowan. Zei zet de klant echt op de eerste plek. En luistert naar de klanten. En komt met de juiste oplossing.

Bianca heeft ons van fijne info...

Bianca heeft ons van fijne info voorzien bij de koop van de bbq van weber!

Bedankt Patrice voor de gastvrijheid en...

Bedankt Patrice voor de gastvrijheid en de service topper!

Supergoed en plezierig geholpen bij...

Supergoed en plezierig geholpen bij Fonteyn door Irma. Bedankt voor het medenken en jouw hulp!

Tof bedrijf

Tof bedrijf en goed geholpen door Irma. Ik kom de volgende keer zeker weer terug!

Goede service en uitgebreide informatie

Goede service en uitgebreide informatie gehad van Irma

Geweldige zaak

Geweldige zaak, goed geholpen door Patrice die ons precieze uitleg gaf over de verschillende spas.

plezierige ervaring

We zijn naar Fonteyn geweest te orienteren over een nieuwe zwembad. Geholpen door Damian. Was een zeer plezierig ervaring, veel deskundig advies gekregen en geen gevoel van druk. Damian heeft ook per e-mail de definitieve bestelling opgezet, ook dat ging vlot en plezierig. Nu kijken we naar onze nieuwe zwembad uit!

Der Laden ist super und einfach top

Der Laden ist super. Wir wurden von Ahmed beraten und er hat es zu einem tollen Erlebnis gemacht. Er war super freundlich und die zuvorkommend. Er konnte alle Fragen kompetent beantworten und stand mit Rat zur Seite. Es war niemals aufdringlich und wir wurden immer wieder zu Ahmed gehen. Wir sind bestimmt nicht zum letzten Mal hier. Vielen lieben Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bianca heeft ons netjes

Bianca heeft ons netjes, vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. Prima en snelle service bovendien. ??

Geweldig geholpen door Ahmed vandaag...

Geweldig geholpen door Ahmed vandaag bij de koop van een jacuzzi. Aanrader!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel