Van niet ster waardig naar toch ster waardig voor de oplossing
OPLOSSING: Uiteindelijk ben ik door de desbetreffende collega opgebeld zoals beloofd en is mij een een oplossing aangeboden in overleg. Ook de manier van communiceren was met deze keer vele malen beter. Ik ben tevreden! Fijn dat het toch snel is opgepakt. Bedankt!!! Niet eens een ster waardig. Ik heb een barbecue besteld van 350 euro merk Cadac. Deze kreeg ik binnen en de doos zag eruit alsof er mee gejongleerd was. Hier neem ik Fonteyn niks van kwalijk gezien dit ook door de bezorgdiensten gedaan kan zijn. Echter bleek de binnenkant niet veel beter. Op de zijkanten zaten krassen die aangestreept waren met zwarte marker. Dus de schade was bekend neem ik hieruit aan. Vervolgens miste ik schroeven, zaten er vingerafdrukken op plekken waar ik de barbecue nog niet vast had gehad, krassen terwijl ik de gaspit nog maar 1 keer open had gedaan en zat de deksel van de gaspit vast met een stukje schilderstape. Hieruit neem ik aan dat dit een showmodel is geweest. Ik betaal voor een nieuwe barbecue dus die verwacht ik dan ook. Als ik een showmodel had gewild wil ik hier ook naar betalen. Nadat ik had gemaild naar Fonteyn. Moest ik de fotos mailen en zou ik teruggebeld worden. Die dag dat ik gebeld zou worden heb ik niks meer gehoord. Er werd mij expliciet gezegd mail de fotos naar de desbetreffende medewerker en zij belt u VANDAAG terug. Helaas niet gebeld. Ik kreeg wel een mailtje. Als er zoiets gebeurd vind ik het zo netjes om ook nog even de belofte na te komen en mij te bellen. Hierdoor besloot ik zelf de volgende dag te bellen. Ik kreeg de klantenservice aan de lijn. De persoon die hier over ging was in de showroom. Oftewel je hebt pech. Ik was het daar niet mee eens gezien ik iemand wilde spreken om dit nu op te lossen of te bespreken. Maar de medewerkster aan de telefoon gaf aan dat de reden zou zijn personeels tekort en mij zou niet beloofd zijn om teruggebeld te worden (ik zou liegen over het wel of niet terugbellen). Dat heeft ook echt een meer waarden NOT! Ohja voordat ik belde had ik mail ontvangen met een excuus en een omruilorder. Met het verzoek zo goed mogelijk in de doos te doen. Erg makkelijk naar mijn idee. De doos was/is al in stukken en de barbecue in elkaar zetten was al een ramp met de ontbrekende schroeven en de onduidelijk gebruiksaanwijzing. Ik koop bij Fonteyn dus geen spullen meer. En laat ik verder mijn mond maar houden over de medewerkster die mij te woord heeft gestaan waar ik zwaar teleurgesteld in ben.