Waardeloze service
Ontzettend slechte service � 10 maanden ellende Wij hebben nog nooit zon slechte service meegemaakt als bij Fonteyn. Het is nu augustus 2025 en sinds oktober 2024 proberen wij een probleem met onze combi-sauna opgelost te krijgen. Tien maanden verder zitten we nog steeds in dezelfde vicieuze cirkel van beloftes die niet worden nagekomen. Elke keer dat je belt, krijg je dezelfde telefoniste aan de lijn die niets anders zegt dan: u wordt teruggebeld. Dat terugbellen gebeurt zelden. Doorschakelen naar monteurs is onmogelijk � alsof ze in een ander tijdperk leven zonder mobiele telefoons. Een simpel verzoek om een beloofd onderdeel alsnog toe te sturen, kan de klantenservice niet eens zelf regelen. Zelfs dat moet via een monteur, die vervolgens ook nooit bereikbaar is. Mijn man is meermaals zelf langsgereden om onderdelen op te halen. De monteurs die uiteindelijk kwamen opdagen, waren niet voorbereid: geen onderdelen bij zich en geen duidelijke diagnose. De eerste monteur kwam zelfs twee keer omdat hij het defect niet kon vinden en maar wat begon te speculeren. Hij zou het onderdeel opsturen, maar dat gebeurde nooit. Toen we het uiteindelijk zelf gingen ophalen, bleek het ook nog het verkeerde te zijn. En zo begon het hele circus weer opnieuw: bellen, mailen, wachten. De tweede monteur wist het defect uiteindelijk wel te vinden, maar ook hij had de onderdelen niet bij zich. Hij beloofde ze na te sturen � inmiddels wachten we alweer twee weken. Kortom: we zijn Fonteyn spuugzat. Tien maanden aan wancommunicatie, loze beloftes en amateuristisch handelen voor een defect dat uiteindelijk heel eenvoudig opgelost had kunnen worden. Dit is niet klantvriendelijk, dit is niet professioneel � dit is ronduit schandalig. Nee Fonteyn, dit is absoluut niet oke