Van het kastje naar de muur zonder resultaat.
Op 28 april 2022 is onze jacuzzi geleverd. Wij hadden deze besteld met een warmtepomp erbij, aangezien dit kwa kosten een hele boel zou schelen per maand. Echter kwam zonder communicatie hierover, de warmtepomp niet mee die dag. Deze hadden wij begin februari besteld, echter hadden zij de warmtepompen bij andere die er op zaten te wachten gebruikt en zou onze later komen. Na heel veel keren bellen, overigens wordt er op terugbelverzoeken niet gereageerd, hadden wij een afspraak om op 8 juli de warmtepomp te plaatsen. Daar tegenover hebben wij als excuses (na heel veel belletjes en gezeur) een verzorgingspakket gekregen voor de spa. 8 juli, had ik een dag vrij genomen van werk, kwam er een aardige man deze warmtepomp installeren. Op het moment dat hij klaar was, bleek de juiste update niet op de warmtepomp te zitten. De warmtepomp, welke het financieel voordeliger zou maken, bleef staan maar zonder resultaat. Aangezien wij snappen dat het druk is, hebben wij een maand gewacht voordat we weer aan de telefoon hingen. Elke keer van het kastje naar de muur gestuurd worden is het vervelende wat er is. Maar wat nog erger is, is dat er terugbelverzoeken worden gemaakt en je 7 dagen later nog niet terug gebeld bent. Op 2 september zou er iemand langs komen om de warmtepomp goed te installeren, avond ervoor nog gebeld voor een eventueel tijdvak, deze kon niet gegeven worden. Op de dag zelf, krijgen we een mailtje dat ze niet komen! Vervolgens proberen in contact te komen, terugbel verzoeken gemaakt maar geen contact. Ik raad je zeker niet aan om je Spa bij de Fonteyn te kopen. Er komt veel meer gezeur bij kijken dan je zou willen. De klantenservice bij de Fonteyn is de slechtste die ik ooit meegemaakt heb.