Kansloos bedrijf

Waar moet ik beginnen..... Ik kan niet in woorden (die hier toegestaan zijn) uitdrukken hoe woedend ik ben over dit bedrijf. Ze hebben het verkeerde product meegegeven en sindsdien ben ik elke dag bezig om ze zover te krijgen hun fout te herstellen. Als je belt krijg je een van de simpele schoolmeisjes aan de lijn en het enige wat je daar uit zal krijgen is ik krijg nu niemand te pakken die hier meer over weet. Telkens weer. Ik heb +/- 10 keer gebeld en heb nog nooit iemand aan de lijn gehad. Oh wacht, 1 keer wel, toen ik nog niets gekocht had, toen had Joppe tijd voor me. Wel bijzonder dat dit volledig omslaat als ze je geld hebben. Via mail kun je sturen wat je wilt, ook daar wordt niet op gereageerd. Uiteindelijk toch een lichtpuntje; het wordt omgeruild. Vandaag. Raad eens? GEEN SPOOR TE BEKENNEN VAN DE LEVERING. Navraag heeft geen zin, want je krijg weer niemand aan de lijn die iets kan zeggen. En terugbelverzoeken hebben geen zin. HOE KAN DIT BEDRIJF NOG BESTAAN!? Ik heb melding gemaakt bij de ACM, want deze praktijken moeten direct afgestraft worden. Update 07-06: Inmiddels is er een poging gedaan het product om te ruilen, maar helaas hebben ze nogmaals hetzelfde verkeerde product geleverd. Een week later poging 2 en warempel, dit keer het juist product. De aanhouder wint lijkt het. Desalniettemin moet Fonteyn echt iets gaan doen aan het gebrek aan communicatie en service.

Aanbod goed, service na minder.

Aanbod goed, ben bij de outlet goed geholpen, dit heb ik zeker als plezierig ervaren. Echter is de levering laat (later dan afgesproken), en bellen ze mij niet terug terwijl dit wel beloofd wordt.

Mooie winkel

Geweldig mooie winkel met super service en aanbiedingen. Wij zijn zeer goed geholpen door Martijn, jongeman die veel verstand ervan had. Top winkel !!

Vriendelijke dienstverlening

Vriendelijke dienstverlening, hulpvaardig en goed bereikbaar. Dank je Priscilla!

Vreselijke service en compleet...

Vreselijke service en compleet genegeerd. Tijdens de showroombezoek worden beloftes gedaan die ze ( achteraf gezien) niet na kunnen komen. Als je per mail vragen stelt wordt er geen reactie gegeven. Ook als je met klantenservice belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Op terugbel verzoeken wordt ook niet gereageerd. Uit het niets wordt er een orderbevestiging gestuurd. Kortom: afrader en ga opzoek naar een bedrijf die zijn woorden nakomt. Niels Nijdeken jij bent totaal ongeschikt. Schandalig hoe jij met klanten omgaat.

Compleet genegeerd, geen enkele verantwoording

Gebeld met Fonteyn of de sets waar we interesse in hadden in de winkel stonden en op voorraad waren. Jazeker dat was het geval . Afgereisd naar de winkel, set bekeken en besteld, nogmaals gecheckt of deze leverbaar waren, wat zeker het geval was. U raadt het al, week later zouden de sets worden geleverd, maar gewoon niets gehoord en gekregen. Oh ja de sets waren niet meer leverbaar.... Geen enkele uitleg of communicatie , op de mails die we hebben gestuurd, geen reactie mogen ontvangen, gewoon compleet genegeerd. Kortom waardeloos bedrijf, met waardeloze service en geen enkele verantwoording naar hun clienten.

Tsja..Fonteyn..

Tsja..Fonteyn.. ze reageren niet op mails, bellen niet terug en naar de terugbetaling van de aanbetaling kunnen we waarschijnlijk ook fluiten.. Ik vraag alleen naar de status van onze bestelling!!! Voor deze bestelling hebben we een aanbetaling moeten doen en de beloofde levertermijn was daar, maar we horen niets. er komt 0 reactie terug. Gebeld met Fonteyn, ik zou teruggebeld worden, maar ook dat telefoontje bleef uit! Nu ik alle slechte recensies lees en zie dat ze zelfs de TV hebben gehaald met hun praktijken, zakt mij de moed nog verder in de schoenen..

Sauna gekocht bij Fonteyn maar wanneer komt ie?

Sauna gekocht bij Fonteyn. Zou 12 mei worden geleverd. betaald en daarna grote stilte. - 10 mei maar eens gebeld of alles nog klopt. 12 mei klopt maar u krijgt de avond van te voren een mail met de bevestiging als die niet komt dan even bellen want dan komt ie waarschijnlijk niet. Hoe vaag kan het zijn. - Maar geen mail dus meteen gebeld om 9:00. geen contact met expeditie dus ze bellen terug. - weer gebeld om 11:15 geen contact met expeditie dus ze bellen terug. - 13:42 weer gebeld: collega die er over gaat is niet aanwezig. wordt morgen opgepakt. Ja ja: we gaan het merken maar voor nu heeft het me in ieder geval een vrije dag gekost en dus een voorlopige 1 ster vanwege slechte service en nog slechtere communicatie. 13 mei. Fonteyn belt terug. Het verhaal gaat. Beschadigd bij inladen. En oh t was ook nog de laatste. En oh er komt dit jaar ook geen levering. Maar ze hebben wel nog een vergelijkbare. En dan krijg ik 150euro compensatie. Ik denk: laat maar doe maar geld terug. Vertrouwen weg.

Koop niet bij Fonteyn en zeker geen Applebee

Fonteyn is een bedrijf waar je geen product moet kopen. Wij hebben in April 2022 een tuinset van teak van het merk Applebee gekocht van ongeveer 3.300 Euro. De set was met een middel behandeld dat al snel afschilferde. Het zag er zo armoedig uit dat je je schaamde als je gasten ontving. Ruim binnen het jaar een klacht ingediend, maar toen begon het wijzen naar elkaar. Fonteyn wees ons door naar Applebee (wat vreemd is want voor de klant is de winkel waar je het koopt het aanspreekpunt) en een arrogante vrouw van Applebee verwees ons weer terug naar Fonteyn (op zich wel juist, maar de arrogantie waarmee we te woord werden gestaan door deze mevrouw was stuitend). Uiteindelijk kwam er een aanbod van Applebee: we kregen een flesje vloeistof waarmee we de tuinset opnieuw konden behandelen met maar liefst 25% korting. Daar waren we het niet mee eens. Waarschijnlijk om van ons af te zijn kregen we het flesje van 11,95 euro daarna helemaal gratis. Hoera! Zonder gekheid: mensen koop niet bij Fonteyn en koop zeker niets van het merk Applebee. Wij hebben dit verhaal bij de consumentenbond ingediend en beraden ons op juridische stappen. De dag na plaatsing van bovenstaande recensie nam T....a van Fonteyn contact met ons op met de volgende mededeling: Goedemorgen ...! Bedankt voor je mailtje! Nogmaals heel vervelend dat het zo gelopen is met de tafel. Ik mail u gegevens even door naar M...l en dan kan zij het met u oppakken om het goed af te handelen! Ik wens u verder nog een hele fijne dag en hoop dat u deze zomer kunt genieten van een prachtige tafel! Dat was niet heel goed ingelezen, want het ging niet om een tafel. Dat is niet zo erg, erger is dat we verder niets meer hebben gehoord van M...l. Kortom: ze vinden het vervelend, maar dat is meer een zoethoudertje. Verder gebeurt er ondanks de belofte niets. Beste lezer, trap er niet in!

Een prachtig bedrijf met heel veel keus...

Een prachtig bedrijf met heel veel keus voor een goede prijs . Erg klantvriendelijk en goede voorlichting en uitleg . En de service kan niet beter problemen lossen ze direct op tot de volle tevredenheid van de klant en zeker door Alexander. Ik raad ze bij iedereen aan .

Alexander is accuraat. Top.

Super goed geholpen door Alexander. Correct, accuraat en meedenkend.

Goed en servicegericht

Snelle service een snelle reactie! Top geregeld bij Fonteyn. Alexander bedankt voor je hulp.

(Alexander) Fonteyn bedankt

(Alexander) Fonteyn bedankt voor de service. We zijn goed, snel en netjes geholpen met onze keuze. Bedankt..

Alexander bedankt!!

Alexander bedankt!! Tot gauw weer bij Fonteyn

Een uitstekende service!

Een uitstekende service! Mooie grote showroom.

Super goed geholpen door Alexander

Super goed geholpen door Alexander. Nooit lang op een reactie hoeven wachten en hij is zeer oplossingsgericht als tussenpersoon tussen klant en externe leverancier. Wij komen zeker als klant terug bij Fonteijn!!!

Wat een vreselijk bedrijf.

Wat een vreselijk bedrijf. 3 maanden geleden een duur tuinset gekocht en een cosi tafelbrander. Bij 1e levering: cosi ontbreekt en tuinset gigantisch beschadigd. 100 belletjes, mailtjes, 0 excuses... nieuw tuinset opgestuurd. 2e levering: cosi ontbreekt en tuinset set beschadigd. Opnieuw bellen, bellen, mailen.. uiteindelijk blijkt de cosi opeens niet leverbaar, terwijl hij destijds volop op voorraad lag en tuinset... tja mevrouw. We sturen een 3e set op. Geld van de Cosi zit ik nog op te wachten.. 1x en nooit meer!!! fonteyn: ik heb jullie gemaild nav de reactie die je me hebt gegeven. Ik ben benieuwd hoe je ons hierin tegemoet kan komen.

Koop niet bij Fonteyn en zeker geen Applebee

Fonteyn is een bedrijf waar je geen product moet kopen. Wij hebben in April 2022 een tuinset van teak van het merk Applebee gekocht van ongeveer 3.300 Euro. De set was met een middel behandeld dat al snel afschilferde. Het zag er zo armoedig uit dat je je schaamde als je gasten ontving. Ruim binnen het jaar een klacht ingediend, maar toen begon het wijzen naar elkaar. Fonteyn wees ons door naar Applebee (wat vreemd is want voor de klant is de winkel waar je het koopt het aanspreekpunt) en een arrogante vrouw van Applebee verwees ons weer terug naar Fonteyn (op zich wel juist, maar de arrogantie waarmee we te woord werden gestaan door deze mevrouw was stuitend). Uiteindelijk kwam er een aanbod van Fonteyn: we kregen een flesje vloeistof waarmee we de tuinset opnieuw konden behandelen met maar liefst 25% korting. Daar waren we het niet mee eens. Waarschijnlijk om van ons af te zijn kregen we het flesje van 11,95 euro daarna helemaal gratis. Hoera! Zonder gekheid: mensen koop niet bij Fonteyn en koop zeker niets van het merk Applebee. Wij hebben dit verhaal bij de consumentenbond ingediend en beraden ons op juridische stappen.

Via mail ben ik goed geholpen door...

Via mail ben ik goed geholpen door Alexander. Supersnelle reactie met een prima aanbieding en nog vriendelijk ook, top!

Ervaring is top

Ervaring is top! Gelijk antwoord op vragen. Alles goed geregeld. Dank je wel Alexander, je bent een kanjer!

Wordt netjes behandeld

Wordt netjes behandeld Heeft oog voor je probleem en helpt het oplossen Fijne service Dank je wel Alexander

Perfect geholpen door Alexander

Perfect geholpen door Alexander

Heel goed geholpen door Alexander

Alexander heeft me heel goed en snel geholpen met mijn aangekocht product.

1 ster is al te veel

Afgelopen december heb ik een bestelling van 6000 gedaan. Levering naar Portugal afgesproken, alles was voor de klant, tot dat ik het bedrag over had gemaakt. Alles ruim op tijd betaald. Mensen daarvoor uit Nederland naar Portugal geregeld om alles in elkaar te zetten. Geen levering, niemand weet nergens van, niemand wil te woord staan. Ik bel 2-3 keer per dag, na een half uur in de wacht te staan, krijg iemand aan de telefoon die vervolgens zegt ik jan mijn collega niet bereiken en ik laat terugbelverzoek achter. En zo 2-3 keer per dag, nu al 5 dagen achter elkaar. WAARDELOOS! Beste Fonteyn, Mijn ordernummer wil ik na u mailen. Ik weet niet of ik het hier openbaar kan melden.

Zeer effectief en behulpzaam te woord...

Zeer effectief en behulpzaam te woord gestaan.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel