after sales /klantenservice DRAMATISCH en BESCHAMEND

Op 25 maart een (volledig vooruit betaald) houten zwembad gekocht, levertijd zou 4 tot 6 weken zijn. Toen de 6 weken om waren contact gezocht. Na (heel veel) herhaalde terugbelverzoeken na paar weken eindelijk teruggebeld en bestelling werd een week later (na 9 weken, ipv maximaal 6) geleverd. Echter, los van het feit dat een paar bijproducten ontbraken (telescoopstang, schepnet, borstel), kwam de bekisting van de filter aan met diverse kapotte latten. Ik heb fotos gemaakt en gemaild, met heel veel reminders, naar Joppe, Thirza en Robin, maar ik word al bijna 2 weken VOLLEDIG GENEGEERD. Iris, die mij bij telefonisch contact zeer vriendelijk te woord staat, zegt de sauna/zwembad-afdeling steeds te instrueren om mij terug te bellen, maar tevergeefs. Het lijkt me niet zo heel ingewikkeld; een belletje of mailtje (wat hooguit een minuutje tijd kost) met de mededeling dat de gemiste en kapotte spullen onmiddellijk gestuurd zullen worden, toch?! De manier waarop Fonteyn omgaat met klanten NADAT de koop is gesloten en is betaald, is buitengewoon dramatisch en beschamend. Kom zeg, neem je klanten eens serieus Fonteyn (Joppe, Thirza en Robin)!!!!!!!!!

Erg slechte ervaring, zou hier nooit wat kopen

Erg slechte ervaring. Tuinset tot 2x toe kapot geleverd. Fonteyn is niet te bereiken. Klantenservice spreekt gebrekkig nederlands of vraagt of we even geduld willen hebben al 2 maanden. Bank ontbreekt nog steeds van de tuinset, kussens waren de eerste keer niet geleverd. Koffietafel en salontafel beide kapot. Fonteyn heeft erkend dat het probleem bij hun ligt, maar met een oplossing komen ze niet. Ze reageren immers nooit. Tijd om de rechtsbijstand in te schakelen.

LET OP MENSEN met een Zwembad kopen

LET OP MENSEN, 31 mei hebben wij de POWER STEEL VISTA Zwembad gekocht voor 799 euro. Nog niet opgezet en nog in de verpakking. Gisteravond kwam ik er achter dat hij nu 679 euro kost. Scheeld 120 EURO Net gebeld (14 juni) of ik de korting kan krijgen maar de klantenservice deelt mede dat dit niet kan, Moet binnen 2 weken, net een dag te laat ontdekt EXCUSES VOOR HET ONGEMAK word mij verteld!!! en het gesprek word afgekapt. Wat een service, zou het bijna geldwolven noemen. Ben enorm boos en niet meer FONTEIN voor mij

Kussens snel kapot en slechte service!

Na de kussens vorige week van zolder gehaald te hebben blijkt de vulling van de kussens helemaal verpulverd te zijn. Doordat er allemaal stof uit de kussens komt kunnen we hier nu geen gebruik meer van maken. We hebben de kussens alleen in de zomer buiten liggen wanneer het mooi weer is en bewaren deze altijd droog in huis. Kussens zijn ook nooit nat geregend. We weten niet hoe lang de kussens nu al zo zijn want die zijn vorig jaar na de zomer naar zolder gebracht. Kussens zijn pas 2 jaar oud!! Al meerdere malen telefonisch contact gehad en iedere keer wordt er gezegd dat ze hiermee bezig zijn. Zelf heb ik de desbetreffende afdeling nog niet gesproken omdat die onbereikbaar zijn. Per mail wordt er ook niet gereageerd. Met dit mooie weer kan ik dus helaas geen gebruik maken van onze tuinset en dat terwijl ik hoog zwanger ben! Enorm teleurgesteld in de slechte service..

Schlechter Service / Unzuverlassig Wir haben ein Gartenhaus bestellt und...

Wir haben ein Gartenhaus bestellt und umgehend bezahlt. Liefertermin sollte 3 Wochen spater sein. Geliefert wurde nur 1/3 des Hauses. So wirklich fuhlte man sich nicht bemu�igt.fur eine schnelle Nachlieferung zu sorgen. Nach vielen Wochen kam dann heute die nachste Lieferung. Wieder nicht vollstandig!! Mal gespannt, ob man sich jetzt um uns als Kunden bemuht und fur schnelle Nachliefering sorgt - viel Hoffnung habe ich nicht.. Wir sind sehr verargert, da wir das Haus zu einem bestimmten Termin brauchen. Service und Zuverlassigkeit: sehr schlecht!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bad niet op voorraad, maar wel in folder. Bad Ik heb een bad besteld dat in de folder

Ik heb een bad besteld dat in de folder stond, kreeg hier bevestiging van, maar bleek later helemaal niet zo te zijn, het systeem stuurt blijkbaar die berichten. Hier kwam ik dagen later achter, dus gebeld, nee, het bad was er gewoon en dus opnieuw bestellen. Zo gezegd, zo gedaan, krijg ik twee dagen later bericht dat dat bad pas volgend jaar leverbaar is, maar ik wel een ander en duurder bad kan bestellen. Dat voelt als een slechte truc om meer uit te geven. Dus wil ik mijn geld terug , maar daar mag ik wel tot 14 dagen op wachten. Ahum, ik heb betaald met Paypal, maar dat was te moeilijk om terug te boeken en meteen op de bank lukt blijkbaar ook niet. Zet dat bad niet in de folder, hou mensen niet aan het lijntje, dan had ik nu een bad gehad (van een ander) en niet het weekeind met 30+� zonder door moet komen.

slecht bedrijf met vriendelijke en kundige verkoopster

de score is vooral verhoogd door de uiterst vriendelijke en met handige tips komende verkoopster. Levering (1e) volgens planning. Maar toen begon het. Te smalle daklatten geleverd dus service formulieren in moeten vullen (eerst gebeld natuurlijk). na week nog geen reactie dus weer bellen en weer formulier ingevuld. Geleverd en toen de shingels. Man man man. Pakken waren zeiknat en shingels vol met roestplekken. Shingels uitgepakt en laten drogen in de zon (want dat kan nu niet anders), ze waren ook nog beschadigd en de lijm plakte niet meer. Weer gebeld, weer formulier, weer gebeld en onfatsoenlijk te woord gestaan. Uiteindelijk weer nieuwe shingels maar ook deze nat en niet aangenomen. Nog steeds geen shingels, wordt vervolgd. Ik snap nu wel de (op zaterdag lege) grote ruimte met bureaus in de winkel, die zal vol zitten met klachtenbehandelaars door de weeks. Niets kopen, je wordt er niet blij van.

Super goed geholpen door merel met een...

Super goed geholpen door merel met een nieuwe bbq! Dankjewel :)

Top service gehad door Don

Wij hebben een prachtige loungeset bij Fonteyn gekocht. Don heeft ons geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van de loungeset. Hij is ontzettend vriendelijk en denkt goed mee. Wat een top service!

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel.

Mario is my contact at Passion Spa and...

Mario is my contact at Passion Spa and have known him for the past two years . He is an amazing employee and always is available to my queries . Our life is much better with Mario .

• Would you recommend us? Yes

Mario Motolese has been our contact at...

Mario Motolese has been our contact at Fonteyn for the past two years . We feel very lucky to be assigned to him as a dealer , he is always very punctual in his assistance to us and goes out of his way to help us . We have managed to build up a professional relationship with Mario . We wouldnt be able to give an excellent customer care if it wasnt for Mario and for this we are very grateful . Mario is an asset to Passion Spas.

• Would you recommend us? Yes

Supergoed geholpen door Don!

Don had meteen in de gaten wat ik zocht en liet me een prachtige hoekbank met hocker zien, precies wat ik graag wilde hebben. Ben er heel blij mee.

Ik had een mooie tuinset gekocht en dit...

Ik had een mooie tuinset gekocht en dit bestond uit 2 grote delen waarvan 1 deel op de bodem onderste boven zit. Helaas was deze beschadigd en de doos ook. Ik heb toen contact gezocht en gaven aan dat ik fotos moest sturen naar support en dat heb ik ook gedaan. De dag erna op zaterdag belde ik om te vragen hoe nu verder en dat ik al 1 gedeelte in elkaar had staan en deze wel wilde gebruiken met mooie weer. Was geen probleem en de beschadigde deel zou worden omgeruild en zaterdag de afspraak gemaakt en op woensdag is deze omgeruild. Vanwege de slechte ervaringen vind ik het ook wel zo netjes om deze zeer nette oplossing en ervaring met fonteyn te vermelden.

Artikel niet compleet. Doos beschadigd.

Doos werd open geleverd. Schroeven lagen los in een open doos, waardoor er schroeven ontbraken. Meteen gemaild en al 2x gebeld. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Zeer arrogante mevrouw aan de telefoon gehad. Ik moet geduld hebben. Hier bestel ik nooit meer iets.

Ein Handler der zu empfehlen ist, mit einem sehr freundlichen Kundenservice

So stellt man sich einen Kauf online vor. Wir haben eine Gartenmobelgruppe uber Fonteyn bezogen. Es hat alles sehr gut geklappt. Vom Kauf bis zur Lieferung und dem Aufbau. Die Lieferzeiten wurden eingehalten bzw. die Ware kam sogar fruher als erwartet, was sehr erfreulich war. Aus meiner Sicht kann ich Fonteyn warmstens empfehlen. Wohlverdiente 5 von 5 Sternen und dazu eine personliche Empfehlung, da mir ebenfalls sehr gut gefallen hat, dass der Kundenservice sehr hilfsbereit und auch sehr freundlich ist (das hat man heutzutage leider nicht mehr uberall, meine personlichen Erfahrungen mit Fonteyn waren mehr als Positiv).

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tevreden bij aankoop ontevreden over service

Wow een jaar geleden was de service bij de verkoop erg goed. Toen we het bad kwamen halen kregen we nog een fles bubbels mee, het was erg warm en we kregen nog flesje water mee, maar helaas is dat gevoel verdwenen. Wij hebben al weken gedoe met Bestway over een onderdeel wat kapot is en wat we maar niet ontvangen. Fonteyn gebeld en om hulp gevraagd, maar helaas dan kon niet, we werden door verwezen naar Bestway. Ik kreeg te horen bij levering geven we gegevens van Bestway mee, dus helaas het bekende liedje van afschuiven. Zelfde dag waren wij bij de Praxis, daar stonden ook de baden van Bestway, wij hebben ons verhaal gedaan, aangegeven dat we niet bij hen gekocht hebben, maar Praxis vond zo vervelend voor ons dat ze een ring uit de doos hebben gehaald, ze gaven aan het zelf dan wel op te lossen met Bestway. Bizar, een ander je **** laten oplossen. Fonteyn, zo jammer en zo dom om al je krediet om een onderdeel te verspelen en maar te roepen wat niet kan ipv te zoeken naar een oplossing.

Gouden bergen beloven diepe dalen ontvangen

Dag later geleverd dan afgesproken, geen TenT link ontvangen (is wel aangegeven dat we deze zouden krijgen). Verkeerde kleuren geleverd. Beschadigingen, diepe krassen. Na eindelijk iemand te spreken wordt er keer op keer van alles beloofd maar (nog steeds) niks opgelost. Ga er niet heen!! Echt klaar mee. Ps: mocht het alsnog passend worden opgelost, zal deze review worden aangepast of zal deze verwijderd worden.

Er ging van alles mis

Er ging van alles mis, door de vervoerder, door onze eigen fout, door omstandigheden. Fonteyn heeft ons steeds goed van informatie voorzien, ons geholpen om alles voor elkaar te krijgen. De vriendelijkheid, de bereidheid om mee te denken en op te lossen heeft ons goed gedaan. Dankjewel Suzanne, Larissa en Merel voor jullie vriendelijkheid en hulp. Jullie zijn kanjers!! Groetjes fam Bourgonje

Verschrikkelijk bedrijf

#NAAM?

Vreselijke service en compleet genegeerd + recensie verwijderen

Hierbij nogmaals mijn review omdat deze door fonteyn is verwijderd. Dit omdatik geen reactie geef hoe Fonteyn mij nog kan helpen. Na de hele gang van zaken is er totaal geen vertouwen meer in de organisatie Fonteyn. Ronduit schandalig dat de recensie is verwijderd. Mijn recensie van 17 mei: Vreselijke service en compleet genegeerd. Tijdens de showroombezoek worden beloftes gedaan die ze ( achteraf gezien) niet na kunnen komen. Als je per mail vragen stelt wordt er geen reactie gegeven. Ook als je met klantenservice belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Op terugbel verzoeken wordt ook niet gereageerd. Uit het niets wordt er een orderbevestiging gestuurd. Kortom: afrader en ga opzoek naar een bedrijf die zijn woorden nakomt. Niels Nijdeken jij bent totaal ongeschikt. Schandalig hoe jij met klanten omgaat.

loungeset in ondeugdelijke staat geleverd, slechte communicatie, slechte klachtenafhandeling.

lounge set besteld, helaas was pas de 3e set zonder mankementen. Die set 1,5 seizoen gebruikt, maar binnen de garantietermijn van 2 jaar breekt de lasnaad, lees lasdruppel want de naad is maar gedeeltelijk gelast (en dat bij normaal gebruik). Vervolgens weken wachten op een reactie. Er wordt weer een nieuwe set geleverd (dat dan weer wel, dus vandaar 1 ster), maar ook die blijkt een scheur in 1 van de dragers te hebben, dat is de 4e set die niet deugt!! N.B. de verpakking was gescheurd en drijfnat. Daarover gebeld, krijg ik te horen dat dit bij een collega wordt neergelegd die erover gaat. Ik gaf namelijk aan dat ik het niet zie zitten dat er weer omgeruild moet worden. Voor de zekerheid fotos van de schade gestuurd naar de mevrouw waar ik eerder contact mee had. Die reageerde vrijwel meteen met het aanbod om weer om te ruilen. Ik heb aangegeven dat ik daar in principe niet mee akkoord ga en dat ik de reactie van de andere persoon afwacht. Twee weken weer niks gehoord dus ik maar weer bellen. Zegt ze: de persoon is er niet, ik vragen wie dat dan is, blijkt het dezelfde persoon te zijn als waar ik mailcontact mee heb. Dit is toch vrij bijzonder hoe er gecommuniceerd wordt binnen het bedrijf/klachtenafhandeling. ps. besteld via bol.com Inmiddels is het 15 juni en nog steeds geen reactie.

Van de week superleuk en goed geholpen...

Van de week superleuk en goed geholpen door Priscilla bij de aankoop van een sauna!

Tuinset gekocht dinsdag afgeleverd

Tuinset gekocht dinsdag afgeleverd. Tuinset forse beschadiging alsof er een olifant op had gezeten. Woensdag ochtend gemaild en naar fonteyn gebeld. Aan de telefoon bijzonder te woord gestaan. We moesten maar gewoon een mail sturen en dan zou er wel iemand naar gaan kijken... Vrijdag weer gebeld want 0 reactie. Geeft de beste vrouw aan de telefoon het doodleuke antwoord dat degene die we hebben gemaild deze hele week niet werkt... dan krijg ik echt error in mijn hoofd. Ik als klant heb een probleem, maar van actieve hulp is geen sprake. Wordt soort van aan je lot overgelaten en nu zit ik een week lang met een kapot Tuinset in mijn tuin en er is nog niks geregeld voor men nieuwe Tuinset. Geld hebben ze binnen en hiernaar lijkt de service naar een dramatisch dieptepunt af te dalen. Dus voor een volgende keer slaan wij deze winkel vriendelijk over met deze service...

Slechte klantenservice

Tuindeur besteld op fonteyn. Werd geleverd met een grote kras in het glas. Inmiddels 2 maanden verder en via Klantenservice wordt niet meer gereageerd. Ze komen niet met een passende oplossing.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel