Er wordt sneller geleverd dan verwacht...

Er wordt sneller geleverd dan verwacht en ben prettig geholpen met het verplaatsen van de levering

gisteren waren wij in de showroom van...

gisteren waren wij in de showroom van Fonteyn onze adviseur Mario heeft ons met veel vriendelijkheid enorm geholpen met zijn Italiaanse accent we hebben ervoor gekozen om de MIRACLE spa te kopen, de spa is op voorraad en over slechts 3 weken gaan we de spa gebruiken wij kunnen niet wachten!!

Fantastische hulp bij aankoop van...

Fantastische hulp bij aankoop van een prachtige Lounge-set bij jullie medewerker Merel. Zeer vriendelijk service verlenend en met expertise en ervaring! We kregen ook nog korting op extra kussens en een prachtig boeket bloemen bij het weg gaan. Een waar compliment voor alles!!!

Hatte da einen uberdachung bestellt und...

Hatte da einen uberdachung bestellt und alle Liefertermine wurden nicht eingehalten. Auch auf Mails oder Telefonate kam keine bis kaum eine Antwort.nach mehr als 2 Monate voller Lugen hab ich den uberdachung Annulliert aber sogar das ging problematisch. Hab vor 3 Wochen Annulliert und bis jetzt noch immer mein Geld nicht zuruck bekommen. Nie und nie wieder fonteyn..

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Zeer slechte support-service

Enige jaren terug een zonnedak Heidi 360x360 besteld. Toen prima geholpen. Door de storm van 5 juli 2023 zijn er 3 dakpanelen afgewaaid en kapot. Ik heb via de site van support op 6 juli 2023 gevraagd die opnieuw te bestellen. Daarna is er, ondanks mijn vele e-mails (4x) en mijn telefonische navragen (6x) nog niets gebeurd. Vaak: we bellen terug (gebeurt niet) of wilt u alles nog een keer opgeven (4x gedaan, maar verder steeds weer geen reactie). Ik zit nu dus al 9 (negen!) weken met een niet behandelde supportaanvraag (en daarom nog steeds met een kapot zonnedak). Ik vrees dat er na deze review door Fonteyn wordt gereageerd met hun standaardopmerking Wat naar nu voor u, stuur de gegevens naar Fonteyn Support dan zoeken we een oplossing. Tja, dat zou dan de vijfde (!) keer zijn dat ik de supportgegevens inzend. :-(

Ik ben in de showroom geholpen door...

Ik ben in de showroom geholpen door Mario, ontzettend fijne en warme benadering. Goed geinformeerd en kom zeker terug! Top service!

Ik stuurde een mailbericht naar...Alexander van Fonteyn

Ik stuurde een mailbericht naar Fonteyn, omdat er wat boutjes waren gebroken van de kweekkas die we verplaatsten. De betreffende boutjes waren daar niet meer voorradig, omdat de levering van die betreffende kas is gestopt. Maar Alexander nam de moeite even in het magazijn te checken, en stuurde wat ze nog hadden aan boutjes kosteloos toe. Geweldig, toch ?

Zoals gebruikelijk weer een heel goed...

Zoals gebruikelijk weer een heel goed contact met Alexander. Snel, accuraat en klantvriendelijk bovendien!!

Contact gehad met Alexander verliep goed!

Contact gehad met Alexander verliep vlot, helder en goed. Fijn om het zo mee te maken.

Goed geholpen

Goed geholpen door Arno Nieland. Alle kennis aanwezig op een luchtige en ontspannen manier uitgelegd, topgozer!!

The showroom is beautiful

The showroom is beautiful, Mario helped us and the spa was delivered right away. Thank you Mario

• Would you recommend us? Yes

great experience Mario Motolese

great experience Mario Motolese

• Ci consiglieresti? Si

Service stopt na betaling product !

Als ik hier lees hoeveel slechte reviews er zijn m.b.t. oplossing/reparatie/service, zakt de moed mij in de schoenen! Dat een bedrijf zo met klanten omgaat, diep triest. Hieronder mijn klacht, pak de kans Fonteyn en laat zien dat je het wel klantvriendelijk kan oplossen. Storing Spa Jacuzzi van 2,5 jaar oud, max. 30 keer in gezeten. Zeven weken moeten wachten op monteur, 1 minuut de stekkertjes verwisseld en storing zou weg moeten zijn. Nadat we opnieuw gevuld hebben (want water stond al 2 maanden stil) krijgen we weer dezelfde storing en dus buiten gebruik (verwarmt het water niet)! We hebben een ingebouwde spa, dus veel werk om de spa vrij te maken. Nu al 3 maanden buiten werking. Gebeld, natuurlijk geen gehoor, dus ook weer gemaild: En wat geeft Fonteyn als oplossing? Eigen monteur minimale wachttijd 6 weken of ander bedrijf uit Uddel (= ex monteur Fonteyn). Weinig vertrouwen in. Te gek voor woorden, en als je ze belt? Geen gehoor bij service en moet je maar weer mailen geven ze aan. Ik lees wel goede reviews over Alexander, oproepje aan hem: kan je alsjeblieft ons dossier behandelen (30428). Misschien kunnen we dan eindelijk weer eens genieten van onze aanschaf van bijna 5000 AAN Fonteyn: Beste Fonteyn, bedankt voor de standaard reactie hieronder mijn Review! Als je de Review goed had gelezen, zie je het opdrachtnummer staan. En de klacht was al eerder gemaild naar support maar die reageren niet. Hou op met deze schijnvertoning

We have known Mario Motolese on...

We have known Mario Motolese on professional basis for the past two years . He has always been very efficient and helpful and goes out of his way to meet our requests . Thanks Mario for your excellent service

• Would you recommend us? Yes

To service van Fonteyn...

De wieltjes van de schuifdeur van mijn kas zijn versleten. Ik ga naar de site van Fonteyn en binnen een dag heeft Alexander er voor gezorgd dat deze morgen worden bezorgd. Dat is pas service. Dankjewel Alexander

Goede hulp

Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling te doen. Door de hulp van Alexander is het allemaal opgelost.

5 sterren voor Alexander

Ik wil een 5 sterren beoordeling geven speciaal aan Alexander! Door een foutje van een collega stond onze levering deze week niet ingepland. Alexander heeft ons gebeld en het onmogelijke toch voor elkaar gekregen zodat wij alsnog deze week onze bestelling kunnen ontvangen!

Terrible customer service

Terrible customer service. Ive called a few times already to enquire about my order status and delivery as I ordered based on their website saying the product is on stock and could be delivered soon, on time for an event I had planned. Every time Ive called they have some excuse and say someone is going to call me back, but that never happens. Better go somewhere else.

• Would you recommend us? No

service is ver te zoeken

heel veel gekocht maar als er iets kapot gaat dan is de hulp ver te zoeken. Vele malen gebeld en zouden terug worden gebeld maar helaas zitten we na 2 maanden nog steeds met een kapotte jacuzzi met dank aan Fonteyn.

Mooie tuinkast gekocht bij Fonteyn

Mooie tuinkast gekocht bij Fonteyn. Helaas was er een scharnier stuk toen ik hem uit de doos haalde. Met Alexander contact gehad en kon dit met hem naar mijn volle tevredenheid snel en perfect oplossen.

Het bestelde bleek voorlopig niet...

Het bestelde bleek voorlopig niet leverbaar te zijn. Met Alexander supersnel een andere oplossing kunnen bedenken. Top.

Tijdens ons fysiek bezoek aan Fonteyn...

Tijdens ons fysiek bezoek aan Fonteyn geholpen door Alexander. Een heel fijn gesprek gehad en goede uitleg over ons vragen. Uiteindelijk via de mail bij een collega de bestelling definitief geplaatst ivm vakantie van Alexander. Helaas is dit misgelopen, leverweek is nooit geplaatst. Nu wederom contact gehad met Alexander en heeft hij naar ons verhaal aangehoord te hebben een fijne, passende oplossing bedacht. Super dankjewel voor je energie Alexander!

Gewoon goed

Duidelijke website, snelle levering en vooral de aftercare ben ik over te spreken. Er waren een paar planken kapot (kan gebeuren), maar even een mailtje gestuurd en Alexander is daar. Reageert supersnel en lost het op! Had nog een paar vragen en daar was Alexander weer, echt heel tevreden.

Bijzonder prettige ervaringen bij de aanschaf van een jacuzzi.

Ahmed verstrekte op efficiente wijze de door ons gevraagde informatie, dacht met ons mee maar liet ons in alle rust en in alle vrijheid zelf beslissen. Met dit laatste bedoelen we te zeggen dat Ahmed op geen enkele manier trachtte om ons beslissingsproces te beinvloeden. Kortom: prima service!

Beloven, maar niet leveren

In de winkel zijn wij goed geholpen en na het betalen van onze aankoop zouden wij onze opberg box voor onze palletkussens aan de achterkant kunnen ophalen. Maar sorry (1), de twee opberg boxen welken op voorraad waren zijn kapot/beschadigt. Er wordt een nieuwe box besteld en binnen 3 weken gratis thuisbezorgt. Na 4 weken nog niets gehoord en toch maar even gebeld. Sorry (2), de medewerker die dit heeft toegezegd en per mail heeft bevestigt werkt hier niet meer en er is geen box besteld. Wij kunnen de box alsnog voor u bestellen en dan binnen 3 weken leveren. Na een ruime twee weken toch maar even gebeld om te checken of er al een leverdatum bekend is. Sorry (3), de box is niet meer te leveren, maar u kunt hem vast nog wel ergens anders in de aanbieding kopen. Wilt u uw geld terug of gaat u hier niet mee akkoord en zullen wij naar een alternatief kijken? Het zal een ieder niet verbazen dat wij ons geld terug willen en voorlopig niets meer kopen bij Fonteyn.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel