op 14-07-2023 een spa besteld
op 14-07-2023 een spa besteld, deze zou eind oktober geleverd worden. Deze werd zoals afgesproken op de stoep bezorgd en door mijzelf neergezet. Dit op aanraden van verkoper omdat er alleen een stekker ingestoken hoefde te worden en afvullen met water. Er zat geen geen handleiding bij de spa waar een goed display op vermeld stond. Deze heb ik bij de concurrent moeten downloaden. Dit vond ik wel vreemd. De monteur zei later dat dit normaal was. Na dit gedaan te hebben probleem met spa, display heeft geen communicatie en direct storing gemeld. De monteur kwam de volgende dag en een nieuwe hoofd printplaat gemonteerd.( werkte dus niet ) Kan gebeuren dacht ik, goede service om snel het probleem op te lossen. Hierna 1 week de spa gebruikt en toen kreeg ik problemen met de verwarming. Hij warmde niet meer op.In een koude spa houdt je het niet uit. Nadat ik gebeld had, vertelde ze mij dat ik de storing moest indienen via de e-mail. Het was erg druk. Dit begreep ik en stuurde direct een email maar belde ook nog op. Kreeg een replay met de mededeling dat Fonteyn contact met mij zou opnemen en dat ik niet meer moest bellen. Hierna toch nog geprobeerd contact te krijgen maar het lijkt of ze mij niet meer willen te woord staan. Ik heb volgens mij nog garantie ( 2 jaar ) maar hier krijg ik een hard hoofd in. Na zelf va alles geprobeerd te hebben (reset van display, stroom er af voor 1 uur, fabrieks instellingen terug zetten ) , besloten om de spa volledig leeg te laten lopen en weer opnieuw te vullen met koud water. En nu werkt hij weer, Ik weet niet wat er gebeurd is maar Fonteyn heeft mij nu niet geholpen.