Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf! Als verrassing hebben we een schuifpui cadeau aan mn ouders gegeven. Eerst bijna een jaar wachten totdat er een afspraak gemaakt kan worden om het te plaatsen. Vervolgens breken de greepjes eraf en nu dik een 6 maanden bezig om een afspraak te maken om het te reapareren. Klantenservice zegt we bellen terug en doen dit niet!

Na twee jaar wachten we nog steeds op...

Na twee jaar wachten we nog steeds op onderdelen van ons zwembad tevens wachten we nog op een compensatie die ons beloofd is omdat de zwembad verlichting aan de verkeerde kant is geplaatst. Vele beloftes niks waar maken en zindes een jaar geen contact meer mogelijk. Volgens mij wordt het binnenkort maar eens tijd dat ik weer terug ga naar de showroom om mijn spullen te halen als het niet anders kan dan moet het maar op deze manier . Mensen ga niet in zee met deze piraten bende u bent gewaarschuwd.

ik heb nog nooit een slechte review...

ik heb nog nooit een slechte review geschreven. normaal gesproken neem ik hier de tijd niet voor maar ik hoop dat ik er andere mensen een grote fout mee kan besparen en een hoop geld. ik heb een sauna aangeschaft die helemaal niet warm genoeg word. vervolgens komen ze kijken en geven ze eerlijk toe dat deze saunas inderdaad niet warm genoeg worden omdat ze niet op kracht stroom werken. het gaat om de sauna mirage. waarom word deze dan verkocht als dit een bekent probleem is vroeg ik. Hij wist het eigenlijk ook niet. vervolgens krijg ik een factuur voor de monteurs die langs zijn gekomen omdat er niks mis is met de sauna!!! ik ben al zo lang bezig met dit bedrijf dit is maar een klein stukje van dit verhaal. je krijgt nooit iemand aan de lijn als je ze wilt spreken en ze zijn onbeschoft als je ze een vraag stelt op de mail. ik raad het iedereen af hier ook maar iets te kopen.

Sander is hele aardige man met goed...

Sander is hele aardige man met goed advies! Dank je voor ons helpen met koop van nieuwe BBQ!

KOOP NIKS BIJ FONTEYN

Het leveren van de juiste railsen voor mijn schuifwand (die bij hun gekocht werd) bleef maar fout gaan. Ik kreeg een vaste dag waarop er geleverd zou worden, dus monteurs ingehuurd. Werd niks geleverd. Volgende week werd het, wederom op een vaste dag. Weer de monteurs ingeschakeld en wederom voor niks, want er werd niks geleverd. Telkens proberen te bellen, maar contactpersoon Remco is altijd bezig in de showroom en komt niet aan de telefoon en belt ook niet terug. Inmiddels 8 weken!!! verder, maar rechtstreeks contact opgenomen met leverancier Aluxe. Zij zouden mij kosteloos, alsnog de juiste railsen sturen. Binnen een week ontvangen op de beloofde dag. De weer ingehuurde monteurs konden aan de slag. De onderrails bleek helaas niet compleet. De inlays, die IN de rails moesten worden geschoven, werden een week later geleverd. Dus weer de monteurs. Past niet. Iemand van Fonteyn belde, dat je die inlays erin kon verlijmen. Mijn monteurs weigerden dit te doen, omdat het een onveilige Peppie en Kokkie oplossing is. Toen belde een monteur van Fonteyn. Hij wilde het kosteloos komen fiksen met diezelfde Peppie en Kokkie oplossing. Echt een heel schofterig en denigrerend gesprek. Mijn zoon heeft teruggebeld en ook hij werd schofterig behandeld, waarop mijn zoon woedend werd. Aluxe weer gebeld. Die hebben de opdracht van mijn eerste bestelling erbij gepakt. Blijkt dat de geleverde rails, waar Fonteyn in eerste instantie de opdracht voor had gegeven, niet de juiste is en helemaal niet zou passen in mijn systeem. Een week later ontving ik de juiste rails van Aluxe. De bezorger hoopte ook dat het nu eindelijk de goede zou zijn. Ik heb dus 3x monteurs laten komen, die niks konden doen, maar uiteraard wel betaald moesten worden. Dat bedrag ligt nog hoger dan de prijs van de verkeerde, door Fonteyn geleverde rails. Ik heb Fonteyn tussendoor al in gebreke gesteld, want zij hebben niets geleverd dat goed was. Geen enkele reactie van hun kant. Wel betalings herinneringen sturen, waar ik telkens weer op heb gereageerd en de eerdere in gebreke stelling heb bijgevoegd. Maar nogsteeds geen reactie van hun kant. Nu hebben ze het uit handen gegeven aan een incassobureau. Ik ga er een rechtzaak van maken, want zij hebben mij niets goeds geleverd, maar willen wel geld ontvangen. UPDATE Volgens de reactie van Fonteyn hadden ze via Facebook een bericht gestuurd. Nou voorlopig heb ik niks ontvangen. Ik wacht dus af...

Top zaak!

Geweldige service met deskundige medewerkers! Een Napoleon bbq gekocht dat wij zowel met gas en kolen kunnem gebruiken. Veel lof voor Sander. Weet waar hij over praat en denkt mee. Dank voor je hulp, Sander.

Terrassenuberdachung

Habe Terrassenuberdachung bestellt nach 7 MONATEN und mehr als ein dutzend Mails , endlich mit geilen Monteuren kam das DING.Rest bezahlt ...... Jetzt nach 11 Monaten unmogliche Aufforderung, innerhalb von 7Tagen erneute bezahl Aufforderung. Der letzte Laden Unmogliches verhalten dem Kunden nach dem Kauf. Ich kann nur abraten....????

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Roos verdient 5 sterren

Roos verdient 5 sterren, zoals zij alles heeft opgelost voor ons. Op zon medewerker moet je trots en zuinig zijn. Wij hadden een sauna gekocht en in de achterwand zat een gat, ik had fotos gemaild maar kregen in eerste instantie geen reactie, ook met bellen niet dus toen wij voor iets anders in de winkel waren hebben we gevraagd naar iemand en toen kwam Roos! Zij heeft netjes alles opgelost en gezorgd dat er een nieuwe achterwand kwam. Toen kwam de nieuwe achterwand en waren de knoppen om de verlichting niet goed, ook dit heeft zij weer heel netjes voor ons opgelost. Kortom Roos is een topper!!!!

Rosalie geeft de klanten een goed gevoel bij de aankoop

Rosalie is een deskundig, vlotte en vriendelijke medewerkster. Deed een prima aanbieding zodat onze vrienden en wij allebei een infrarood cabine hebben gekocht.

De verkoopster was vriendelijk en zeer...

De verkoopster was vriendelijk en zeer vakkundig . Heeft ons geweldig geholpen.

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na

na leuke deal te hebben gemaakt met de...

na leuke deal te hebben gemaakt met de verkoper om je oude spa in te ruilen voor leuke set of wat anders meschien wel een spa na veel foto,s hebben gestuurt van je spa en na dat hij heeft na gevraagd heeft hij me leuke deal afgesloten ook na afspraak waneer hij me oude spa komt halen nam hij de bon alvast mee zo goed al gedaan hebben wij ons spa leeg laten lopen en natuuurlijk zo netjes schoongemaakt na 3 dagen krijgen we via app dat de verkoper niet de deal mocht maken en de aktie terug trekt en alles via de app en nog leuke reaktie heb je wel interesse in een ander spa maar geen reaktie dat ik water leeg hebben laten lopen en nu weer moet vullen voor niks net als bij de programma de kassa weer gelogen of gefaald wat een bedrijf

Goede service door Rosalie

Perfect geholpen bij Fonteyn outdoor living mall door Rosalie met vervanging van onze sauna full spectrum straler, die het na 11 jaar functioneren liet afweten. Dank je wel voor je advisering

Wat een trieste organisatie

Wat een trieste organisatie. Lamp van mijn sauna kapot, dus 80 km gereden naar Fonteyn voor nieuwe lamp. Lamp meegenomen voor juiste maat. Medewerker zou lamp halen en liet mij wachten in gang bij kantoren. Triest te zien hoe daar ca. 25 jonge personen nonchalant achter een bureau hangen te telefoneren zonder enige interesse zo het lijkt. Na een kwartier komt medewerker terug zonder lamp. Niet in magazijn. Bij sauna in showroom, gekeken of daar nog lamp in zat. Helaas waren de meesten ook daar al uit verdwenen. Volgens hem op zeker moment de juiste lamp gevonden en op dat moment laat hij mijn meegebrachte lamp uit handen vallen. (bewust????). Maar volgens hem had hij de juiste lamp gevonden. Of ik wel even 99 euro wou betalen. Had ik graag voor de juiste lamp over. Thuis gekomen direct lamp gepast en wat ik al vreesde, niet de goede maat. Ik ga niet weer 160 km rijden voor een nieuwe lamp en zoek wel een andere oplossing. Maar ik begrijp alle negatieve recensies over Fonteyn. Dus mensen wees gewaarschuwd: iets kopen op dat gebied, kies niet voor Fonteyn. Trieste bende.

Ik wacht al maanden op een offerte

Ik wacht al maanden op een offerte. Nog over gemaild na ons bezoek met daarin ookvragen over ons bezoek. Daar is wel op gereageerd, maar niet op de offerte en ook nooit gekregen. Na alles wat ik hier lees heb ik daar ook geen interesse meer in. Triest dat de communicatie van zon groot en mooi bedrijf zo enorm slecht verloopt en dat al zo lang. Terwijl we bij de ingang wel prima werden ontvangen. met koffie, thee, etc. en we later in het pand nog een warme hap kregen aangeboden. Als ze een aantal managers vervangen dan komt het wellicht nog goed....

Ze bellen niet terug

Ze bellen niet terug, zeer slechte service!

Hele snelle reactie op onze vragen en afhandeling bij de aanschaf van een tuintafel. Hulde aan de medewerkster Anne-Lyn Loedeman voor haar adequate acties.

Irma Tieleman die verdiend 5 sterren...

Irma Tieleman die verdiend 5 sterren wat fantastisch hoe je door haar geholpen word! We willen het liefst door haar geholpen worden !

professioneel en klantvriendelijk

De winkel was op 9 jan.2024 steenkoud wat grotendeels door ons vergeten werd door de warme klantvriendelijkheid en professioneel handelen van Jordi Willemsen, inclusief de telefonische aftersale door hem een dag later.

Belachelijke service

Belachelijke service! Loop er al langer dan een maand achteraan zonder uitkomst. De loungeset heeft meerdere gebreken en daarvoor heb ik al zeker dik 10 keer gebeld. Geen enkele afspraak (bijvoorbeeld terugbellen/oplossing zoeken) wordt nagekomen, dus ons geduld is op!

Slechte(!) service en incomplete en bevlekte tuinset

Mooie set besteld, maar bij levering bleken de kussens vol vlekken te zitten. Later bij de montage bleek de set incompleet geleverd te zijn. We zitten al een maand achter Fonteyn aan: ze beloven terug te bellen (nog geen een keer gebeurt), ze komen continue met excuusjes en leveren niks. We zijn ruim een maand verder en hebben nog steeds een incomplete tuinset en bevlekte kussens. Bizar slechte klantenservice..!

Supergoed geadviseerd door Gert

Supergoed geadviseerd door Gert. Hij dacht erg goed met ons mee en is erg vriendelijk. We hebben daardoor een mooie spa kunnen aanschaffen tegen een mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Goede en duidelijke informatie.

Geholpen door Sander, gaf professionele hulp. Erg beleeft en de info hielp erg goed.

We hebben een prachtig tuinset gekocht

We hebben een prachtig tuinset gekocht, super goed geholpen door Anne-Lynn! Erg klantvriendelijk en weer wat ze verkoopt!

Fonteijn speelde uitstekend in op een...

Fonteijn speelde uitstekend in op een nieuwe situatie

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel