Slecht en schandalig in ieder opzicht
In februari een loungeset en Kamado gekocht. Stoelen van loungeset niet op voorraad. Bij verkoopgesprek werd de levering op maart geschat. Eind februari vragen zij voor een aanbetaling van 30% en zoals hier eerder beschreven. Staat nergens specifiek in hun algemene voorwaarden. In februari, maart en april meerdere keren telefonisch - en email contact: reactie of belofte we bellen je terug of reageren terug. In die tijd hebben we 5 tot 8 medewerkers gesproken. Als je duidelijkheid vraagt, kunnen ze niet geven omdat zij afhankelijk zijn van externe partijen of geven de afdelingen elkaar onderling de schuld. Conclusie: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben onze onvrede meerdere malen geuit. En in de eerste week van mei zou de loungebank met kamado geleverd worden. Bij levering geen bank en een beschimmelde, verroeste en kormgeslagen kamado door waterschade. Fotos maken en gelijk bellen. Weer meerdere medewerkers gesproken en bellen niet terug. Toen was de maat vol. Formele brief geschreven voor ontbinden van koopovereenkomst op grond van zwarte - en grijze lijst bepalingen. De algemene voorwaarden van Fonteyn kan men lezen als bepalingen en mogen niet volgens artikelen 6:236 en 6:237 van Burgerlijk Wetboek. Op grond daarvan kan de consument de koopovereenkomst ontbinden. Het volledige bedrag zou binnen een week gestort worden, maar de medewerkers van de administratie vinden het heel moeilijk om een rekeningnummer te kopieren en te plakken. Gelukkig is het geld overgemaakt na dreigen en inzetten van procedure van advocaat aankloppen bij geschillencommissie. Melding bij Radar van avrotros en bij acm! Koop hier aub idd niks, want alles wat ze doen is slecht. Het enige waar ze goed in zijn is: - woorden indicatief / ongeveer gebruiken - geen overleg of belletje wanneer wijzigingen in afspraken zijn - bellen niet terug - verstoppertje spellen door elkaar af te wisselen in wel of niet reageren op telefoontjes of emails. - geen duidelijke informatie geven In de afgelopen 3 maanden heeft het ons een werkweek gekost om te bellen, emailen, brief schrijven en juridisch advies inwinnen.