Bought a sauna online from Fonteyn, and received an email after mailing them first saying they didnt have it in stock (Dont know why it was made available online if they didnt have it in stock). So I asked for a refund on the 16th April, still nothing. Emailed them numerous times with no response. Looks like Im going to have to claim if back through my bank. Very unprofessional company.
Meerdere keren gebeld en gemaild over terugbelverzoek bij een foutmelding met onze jacuzzi... kleinigheid om dan door het programma te navigeren...... VERGEET HET MAAR.... alleen via mail beschrijving uitleg... loopt telkens anders in programma.. voor zoveelste keer gebeld.... ALLEEN MAAR VERWEZEN NAAR MAIL.... PFFFF ... BUTBEDRIJF!!!!!echt triest...
Bij de spa afdeling is de service ver te zoeken Er wordt alleen maar ontkent dat er fouten gemaakt worden en er wordt zeer slechte service verleent
Snelle en aardige reactie en snel een offerte. Betaling gedaan en 2 weken later bestelling geleverd... En dan begint het gezeur.... Alles wordt door de bezorger zomaar op de oprit gekwakt en laat het onbeheerd staan... bovendien is daardoor alles ook nog een zeiknat geworden. Helaas blijken en wat delen van de bestelling beschadigd en ontbreekt er wat. Helaas... ik heb een OUTLET product gekocht dus alles wat ontbreekt of is beschadigd is mijn eigen probleem.... Echter, op mijn factuur staat duidelijk een scheiding tussen outlet en niet outlet. Het product dat beschadigd is staat niet als outlet gemarkeerd. Maar gelukkig wordt mij op een botte manier duidelijk gemaakt dat ik het niet goed begrepen heb.... Vervolgens wordt ik maar straal genegeerd... Mooie zaken om iets als volledig te verkopen en dit beschadigd te leveren en het probleem dan bij de klant te leggen onder het noeme van Outlet Dit mag volgens het consumentenrecht niet eens.... Andere producten waren al pange tijd niet meer leverbaar... Ik krijg het geld wel terug maar moet er zelf maar mooi een oplossing voor zoeken.... Waardeloos bedrijf waar een cursus klanttevredenheid ook geen overbodige luxe is....
Goede professionele service bij de verkoop met de juiste adviezen en zeer behulpzaam bij de nazorg. Alles volgens afspraak geleverd en goed ingepakt.
Van begin tot het eind meer dan uitstekend geholpen door Jordi en Alexander in de aanschaf van een Pipowagen. Goed bereikbaar, bellen altijd terug en denken oplossingsgericht. Jordi in de uitvoering van de wagen en Alexander meedenkend om alles nog geregeld te krijgen voor de verjaardag van onze kleine meid. Bedrijf als Fonteyn mag trots zijn op dit soort medewerkers. En ik spreek uit ervaring met een eigen bedrijf van 300 man.
Nog nooit zo een slechte zaak gehad. Hottub gekocht ( niks klopt en zelfs mensen in moeten huren om het te laten werken ) echt kansloos en zeker geen aanrader.
In december de showroom bezocht en een spa besteld. Februari arriveren was de afspraak. Inmiddels (april) gearriveerd en geinstalleerd en zijn we er super blij mee! Onze ervaring met de adviseur (Edwin) is dat de communicatie te wensen overlaat. We hebben zelf steeds contact moeten zoeken aangezien de levering vertraagd was van februari naar eind mei(!) Er werd een alternatief aangeboden om een andere spa te nemen dan die we eigenlijk besteld hadden met een zgn coulance korting. Echter deze was groter, duurder en had krachtstroom nodig. Extra kosten voor de aanpassing (elektricien etc) werden weggewuifd. Toen we aangaven te willen stoppen met de samenwerking was er tijdens dat zelfde telefoontje opeens een container geleverd en kon de levering ingepland worden begin april. We kregen het idee dat er ons een spa in de schoenen werd geschoven die ergens over was, raar gevoel gaf het ons. Een spa is geen kleine investering, een goede, transparante en eerlijke communicatie mag dan wel verwacht worden.
Vandaag super geholpen door Mourat en collega. Dit is wat je als klant graag wilt, maar niet vaak meer tegen komt. Vette aanrader!
Royal Well Popular 86 Tuinkas gekocht bij Fonteyn. Reageren snel, hebben de communicatie met Royal Well verzorgd. Bleek bij opbouwen een onderdeel kapot te zijn, ook dit werd snel en goed opgepakt door de medewerker (Alexander).
Een aantal jaar geleden hadden vrienden ter gelegenheid een bbq voor mij gekocht bij Fonteyn. Natuurlijk was ik hier superblij mee. Alleen een aantal jaar later was mijn kolenlade doorgebrand. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe kolenlade heb ik contact opgenomen met Fonteyn. Jeroen Spit heeft mij netjes van een antwoord voorzien en mij van een nieuwe kolenlade voorzien. Dit is nou wat je noemt service. Hulde ! Zo los je zaken op en zorg je dat klanten terugkomen en positief over je praten. Chapeau.
Wat ongelooflijk slecht bedrijf. Heb er 3 kwartier rondgelopen en er is werkelijk NIEMAND te zien of beschikbaar voor hulp. Daarnaast is het 1 groot doolhof want de uitgang is niet te vinden als je eenmaal binnen bent. Met mij nog 8 anderen die naar de uitgang en medewerkers zochten. Wat een afgang Fonteyn!!
Medio 2023 een eigen merk barbeque gekocht (Passion 4-pits). Na 3x gebruiken schoon, en met hoes afgedekt, opgeslagen voor de winter op een beschutte plaats. Nu de hoes er weer af en wat blijkt: rijp voor de sloop! Helemaal verroest, zelfs het RVS heeft roest. Bij vorige barbecues (Landmann en Heat) kwam dit niet voor.
Het is een slecht bedrijf, eerst kregen wij de verkeerde spullen in de verkeerde kleur, dus moesten ze het meenemen en wel de goede spullen brengen. Maar dat is nooit gebeurd, onze vertegenwoordiger, Carmen zou ons terugbellen maar dat was ook nooit gebeurd. Uiteindelijk hebben we een ander bedrijf gebeld om daar voor de kunnen zorgen en is het gelijk binnen 2 dagen gelukt.
Ruime sortering en voor ieder wat wils
De meest slechte service die ik ooit heb gehad. Een nieuw tuinset gekocht waarbij op 1 stoel volop gebruiksschade zit. Eerst een lakstift gekregen.... Terwijl de stoel al was bijgewerkt met een lakstift. Na veel gebel en gemaild te hebben, werd er een nieuwe stoel geleverd!!!!!! Hier zaten nog veel meer beschadigingen op! Een vrije dag moeten nemen en niet opgelost! Je kunt beter ergens anders je geld uitgeven want hier alleen maar ellende!!!!
Wij hebben voor mijn vrouw die reuma heeft een sauna gekocht in de outlet. Hier kunnen kleine beschadigingen op zitten maar werkt wel 100% bij ons deed de cabine het 1x en daarna niks meer . Hierover contact gehad en men zou een monteur sturen dit kost 95 voorrijkosten en uurloon. Het uurloon hebben wij er af kunnen praten omdat je er van uit mag gaan dat je een degelijk product koopt wat werkt. Afspraak gemaakt maar er kwam niemand opdagen. Hier over gebeld met Frank deze persoon was alleen maar kort af en bekte ons af nieuwe afspraak gemaakt ook deze kwamen ze niet na na meerdere afspraken gemaakt en zeer kortaf en af gebekt worden door Frank Hebben wij met de verkoper afgesproken dat we hem terug brachten en geld terug kregen Volgens meneer Frank kregen wij het geld niet terug moesten wij het uurloon en voorrijkosten betalen. En wij moesten de sauna maar weer opbouwen in de outlet showroom. Zaterdag afspraak gemaakt met de verkoper om de cabine weer retour tebrengen. Na een kop koffie en een kwartier wachten kwam de verkoper. Verders ons verhaal gedaan . Als kers op de taart (nee geen bos bloemen voor de ongemakken die wij gehad hebben ) Heeft de verkoper buiten een pallet neer gelegd waar ik met mijn vrouw (die reuma heeft ) de cabine neer konden leggen zonder energie hulp. Dit alles hadden wij niet verwacht van zon (waardeloos) bedrijf
Wat een service! Een van onze kussen was weggewaaid in het water en toen heb ik Fonteyn benaderd of deze kussens ook los verkrijgbaar waren. Anne-Lyn heeft er toen voor gezorgd dat wij geheel kosteloos een kussen van een showroommodel konden krijgen. Binnen twee dagen verzonden, echt super netjes en blij mee!
Vandaag een onwijs leuke en leerzame BBQ workshop gehad bij Fonteyn! Mega gezellig en ook zo ontzettend lekker allemaal! Zeer geslaagd!!
12 jaar geleden een Spa Dolphin gekocht bij Fonteyn. Destijds prima geholpen en de Spa werkt nog steeds naar behoren. So far so good. Vorig jaar wilden we een nieuwe cover voor de Spa bestellen omdat randen van de bestaande cover door de tijd helemaal waren uitgedroogd en de Spa niet meer goed afsloot. De cover voor ons model bleek niet meer leverbaar en moesten dan maar een op maat gemaakte cover bestellen. Daarvoor hadden ze wel een tekening nodig van de radius van de cover. Tekening gemaakt en op 16 augustus 2023 de cover besteld. Levertijd zeker 5 tot 6 maanden. De radius werd door een medewerker van de serviceafdeling bepaald op 18cm. Vraag ik nog: wil je de tekening houden om mee te sturen naar de fabrikant? Was niet nodig. U raad het al: de radius klopt niet en cover sluit dus niet af. Gebeld met de verkoper die aangaf om fotos te maken van bestaande cover, nieuwe cover, de tekening en de nieuwe cover op de Spa. Antwoord terug per mail : zo te zien is de radius 20 cm en geen 18cm Wilt u een passende cover dan moeten we een nieuwe cover bestellen met de nodige kosten!! Opnieuw gebeld met de verkoper en hem voorstel opnieuw langs te komen met de nieuwe cover en de oude cover en de tekening om zo aan te tonen dat de nieuwe cover toch echt niet past en Fonteyn de verkeerde radius heeft bepaald. De verkoper was een dag later niet aanwezig maar langskomen was geen probleem. Zo gezegd zo gedaan. Aangezien de verkopen niet aanwezig was werd de service afdeling gebeld..... en toen ontstond een buitengewone schofterige situatie waarin Tim van de service direct aangaf dat het niet zijn probleem was, en de verkoper was er niet en de manager van de afdeling was toevallig ziek. Na veel aandringen van mijn kant is Tim meegelopen naar de auto en heeft nauwelijks de moeite genomen om maar dan ook te kijken naar het verschil in beide covers. Hij zag zo wel dat de tekening niet goed was en dat was het. Daarbij zegt hij is de koper verantwoordelijk voor de opgegeven radius volgens de algemene voorwaarden. Als dat al zo is dan moet een klant daarover vooraf geinformeerd worden en moeten juridische gezien de algemene op papier of digitaal ter beschikking gesteld worden. Niets van dat alles. Kortom gedesillusioneerd met beide covers naar huis. Wat een schofterige behandeling van wat van de buitenkant een mooi bedrijf lijkt, maar kom niet voor service. Het antwoord van Fonteyn: Goedendag Wij hebben het heel graag goed willen doen voor jullie en hier alles aan proberen te doen samen met jullie. Jullie hadden inderdaad een A4-papier mee met daarop de radius getekend, deze hebben we samen nagemeten en vastgesteld op 18 cm. En toen hebben we de cover op maat voor jullie geproduceerd. Uiteindelijk blijkt dat de radius 30 cm had moeten zijn. Maar dit is niet wat op uw papiertje stond, sterker nog, een A4-papiertje is 210 bij 297 mm, dus hier kon ook een maximale radius van 21 cm op staan en we hebben samen met u 18 cm gemeten en vastgesteld, en hebben het zo geproduceerd. Hoe dan ook, het is heel jammer dat de nieuwe cover niet exact past, maar nu de cover een kleinere radius heeft, betekent dat er meer materiaal en isolatie in de hoeken zit, alles wordt goed afgedekt. We kunnen het ook niet meer veranderen, maar we vinden het wel belangrijk te vermelden dat we aan de hand van uw gegevens aan de slag zijn gegaan en het conform afspraak hebben gemaakt. ^Team Fonteyn Helaas staan er twee feitelijke onjuistheden in jullie antwoord. 1) Wij hebben niet SAMEN de radius bepaald maar dat heeft een medewerkers van de service afdeling gedaan die op zoek moest naar een rolmaat die hij niet op zijn werkplek had. De radius is niet in mij bijzijn bepaald. 2) Ik had niet een A4 tje bij mij. Nee... maar wel 4 met plakband aan elkaar geplakte A3 tje om de radius uberhaupt op papier op te kunnen tekenen.
Had een klein probleem met het ophalen en het verwerken van onze lounge bedden. Na telefonisch contact met Lisanne binnen 15 minuten Alles geregeld en naar tevredenheid opgelost. Dank je wel . F den Tenter
Ik wilde tuinset kopen voor de verjaardag van mijn vrouwe. Ann-Lynn met wie ik aan de telefoon spraak nam mijn bestelling onmiddellijk op en was zeer behulpzaam.Ik wil vooral bedanken.
Fonteyn wil graag verkopen en doen ze goed. Alleen de afterservice is heel slecht. Als je een vraag stelt aan service afdeling dan krijg je als antwoord dat het druk is en als je nog een mail stuurt dat je weer achter in de rij komt te staan.. Het rubber van de hoofdsteunen van de Jacuzzi begon er al na een jaar er vanaf te komen. Bij navraag kreeg ik de schuld omdat ik teveel chloor gebruikte (heb me volledig aan de instructies gehouden) Dan maar nieuwe bestellen, betaald en ik moet dan daarna nog twee keer een reminder sturen om nieuwe hoofdsteunen opgestuurd te krijgen. Ook geen excuus of zo.. Jammer
Wir haben letztes Jahr im Sommer einen jacuzzi gekauft - und ausdrucklich gesagt das es zum vermieten fur Kunden ist en wir dafur eine Kinder leichte Bedienung brauchen. Der Fachhandler hat uns verdichtet das der Jacuzzi total geeignet ist. Wir haben nur Probleme!!! Zudem lost sich der Silikon ab. Am telefon werden wir zum Service abgespei�t - dort bekommt naturlich niemanden erreicht en per email schon garnicht. Schlechter schlechter Service!!! Nie wieder!
Bij Fontein hebben we een onvergetelijke ervaring gehad bij het kopen van onze prachtige sauna. De ondersteuning in de winkel was buitengewoon, met vriendelijk personeel dat ons geduldig begeleidde. Na wat onderhandelen hebben we niet alleen de sauna, maar ook de plaatsing ervan kunnen regelen. Vandaag was de kers op de taart, toen twee attente medewerkers de sauna snel en met vakmanschap in elkaar zetten. Fontein heeft zich bewezen als een bedrijf dat niet alleen kwaliteit levert, maar ook service met een glimlach. Een absolute aanbeveling voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit tegen een redelijke prijs.