Mooie dure ZGrill pellet bbq gekocht...

Mooie dure ZGrill pellet bbq gekocht bij Fonteyn. Na 2 jaar steeds storing in het bedieningspaneel. Conclusie thermostaat kapot. Contact met Fonteijn loopt erg moeilijk. Onderdeel is opgestuurd maar door ons niet ontvangen. Fonteyn beloofd nieuwe te bestellen maar tot nu toe niets ontvangen. Nog erger is dat ze ons niet op de hoogte houden. Reageren niet op mailtjes en terugbelverzoeken. Slechte service , 23 mei was het eerste contact, nu 26 juli nog niet opgelost. Erg teleurgesteld in deze service.

Wij willen het team van Fonteyn enorm...

Wij willen het team van Fonteyn enorm bedanken voor hun uitstekende dienstverlening. Na de levering van een ander loungeset heeft het klantenservice team en met name Kim ons goed te woord gestaan en gezocht naar een passende oplossing. Wij hebben alsnog de juiste set geleverd gekregen en genieten nu optimaal. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Rosalie heeft een mooie aanbieding...

Rosalie heeft een mooie aanbieding gemaakt voor ons springkussen. Fijnen samenwerking voor de toekomst ????????

omdatze direct antwoord gaf op mijn...

omdatze direct antwoord gaf op mijn vraag

Koop je een loungebank waarvan je...

Koop je een loungebank waarvan je binnen een week alle schroeven moet vast draaien. En dan blijkt de bank ook nog eens 600 goedkoper na levering. Je verwacht dan wel wat coulance. Maar nee hoor,helemaal niks. Gelijk de laatste aankoop geweest bij hun.

Slechte levering, slechte service

Bij aankoop uitstekend geholpen. Daarna ging het mis. Verkeerde producten geleverd (te grote hottub, deksel maanden later pas nageleverd, geen saunalamp vervolgens verkeerde saunalamp) , niet bereikbaar en als je eens iemand aan de lijn kreeg duurt het ontzettend lang om op te lossen. Vervolgens heeft onze saunakachel het nog geen drie jaar gedaan, nu is hij al stuk. Ik ga niet eens meer proberen contact op te nemen..

Aanschaf tuintafel van 1000 euro

Aanschaf tuintafel van 1000 euro. Geen verkoopmedewerkers op de vloer (want zaten allemaal in het paviljoen, de chillplek voor alle verkoopmedewerkers) ...Weinig klantvriendelijk. Vervolgens de tafel aangeschaft, maar de service was echt dramatisch slecht. We kregen een mail met de opmerking dan en dan wordt het geleverd, maar het kan druk zijn, dus mssn een dag later...Hoe dan? We hebben ons ingesteld op de leverdag dat we thuis zouden zijn, maar de logistiek bij Fonteyn is kennelijk hogere wiskunde. Ali baba levert nog beter. Aansluitend kregen we een korting op de tafel, maar werden achteraf nog steeds aangeslagen voor een openstaand bedrag (ter hoogte van de korting!!) Wederom, hoe dan? Gebeld, helaas moest dat van onze kant afkomen, en e.e.a. zou worden opgelost. Gevraagd om bevestigingsmail. Nooit gekregen. Ze hebben simpelweg hun administratie en logistiek compleet niet op orde! Excuses van personeelsgebrek wat het credo, maar als we zagen hoevel verkoopmedewerkers in het paviljoen zaten ga je toch achter je oren krabben. Misschien hebben ze in Uddel andere waarden en normen, maar voor ons was dit de laatste keer....Echt een ballentent!

Hier niks kopen!!!

Verkeerd geinformeerd in de winkel of men liegt daar gewoon. Veel gezeik met dit bedrijf gehad. Afmetingen producten kloppen niet, verkeerde uitleg over het product terwijl het blijkbaar al 6 maanden gewijzigd is, blijft men het oude verhaal vertellen. Service is slecht en communicatie ook. Dikke spijt dat ik hier een berging (van 11.000 euro heb gekocht). Had mijn geld beter elders kunnen uitgeven. Rechtsbijstand is betrokken.

Wij zijn zeer tevreden over de goede...

Wij zijn zeer tevreden over de goede service! We zijn goed geadviseerd en heel erg vriendelijk! Top bedrijf

Artikel niet leverbaar en nog geen geld terug na een maan

Tuintafel besteld en betaald waarna we te horen krijgen dat deze niet meer leverbaar is. Waarom staat deze dan wel op de website ? Zijn nu al weken bezig om ons geld, een fors bedrag, terug gestort te krijgen. Vandaag te horen gekregen dat dat nog weer twee weken gaat duren. We zijn zelfs bang ons geld niet meer krijgen. We gaan nooit meer iets bij deze winkel kopen, raden ook iedereen ten sterkste af om zaken te doen met dit bedrijf. Nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt.

slechte service na betaling

zodra ze het geld binnen hebben, stopt de service en de garantie. wij hebben een zwemspa van 25000 euro gekocht. Deze is in januari geplaatst en ook al vanaf januari kapot. het is nu juli! Fonteyn reageert niet op mails/telefoontjes en laat ons zitten met een zwemspa met kapotte zijkant. Dit is ook niet het enige dat mis is gegaan. in de winkel hebben ze de verkeerde deksel geadviseerd waardoor wij de spa nu nauwelijks kunnen openen (hij staat binnen) de warmtepompen waren verkeerd geplaatst en hierdoor moest een deel van de ruimte weer opnieuw betegeld worden, omdat ze de warmtepompen moesten verplaatsen zeer slechte service en slechte adviezen. volgende keer kiezen wij zeker voor een andere winkel!

Geholpen door Coco. Enthousiast, behulpzaam, hart voor de zaak, correct en snel. Een fijne ervaring

Geholpen door Coco

Order ondanks online bestelling niet leverbaar...

Order ondanks online bestelling niet leverbaar op moment van afhalen. Bij afhalen weet personeel niet hoe te handelen. Verantwoordelijk manager verschuilt zich en laat een kassamedewerkster het oplossen. Uiteindelijk wordt je afgescheept met een outlet product. Producten zouden goed kunnen zijn. Organisatie is een puinhoop. Expeditie is net de muppetshow, ze doen maar wat.

Winkel ervaring 2.0

Bij binnenkomst werden we aangesproken door een vriendelijke verkoopster, zij bood ons wat te drinken aan voor bij het rondkijken door de mooie showroom. Wij kozen beide een kopje koffie en werden door haar ook nog even wegwijs gemaakt in de showroom. Vol goede zin en een lekkere koffie erbij zijn we gaan rondlopen en kwamen al snel erg leuke opties tegen die we wel wilden gaan kopen. Toch langer rondgelopen en veel inspiratie opgedaan en leuke tips gekregen van verkoopsters die er rond liepen. Al snel kwamen we tot een besluit en we hebben een complete tuinset gekocht. Geholpen door Anne-Lynn zijn we snel en makkelijk door het invullen van de gegevens heen gegaan en heeft ze meteen voor ons een bezorgafspraak gemaakt. Wij vonden het prettig winkelen bij Fonteyn en het is vast niet de laatste keer dat we hier komen winkelen. Dank je voor je hulp Anne-Lynn!

Beetje habbiebabbie spul

Dec. 2023 een Spa Vision besteld, half feb. 2024 geleverd en gemonteerd. Er waren diverse punten die niet goed waren en de SPA was verkeerd geplaatst. Men weigerde in eerste instantie dit op te lossen, na wat zachte dwang alsnog gebeurd. Ze zijn wel een keer of 10 langs geweest voor diverse problemen, onderdelen zijn vervangen etc. Inmiddels schrijven we eind juni 2024 en zijn bijna (op 1 na) alle problemen verholpen. Medewerkers die langskomen zijn allemaal super vriendelijk en doen hun best, maar in deze organisatie wordt overduidelijk heel erg langs elkaar heen gewerkt. De kwaliteit van de geleverde spullen is ook twijfelachtig, als je ziet hoe alles in elkaar zit en hoe snel zaken stuk gaan en roesten...het is allemaal een beetje habbiebabbie spul. Waarschijnlijk erg goedkoop ingekocht in China om zo duur mogelijk weer te verkopen. Geen kwaliteitsspul in ieder geval waar je jarenlang zorgeloos plezier van hebt, en dat hoort toch niet voor bijna 10.000. Een SPA is heerlijk en we genieten er maar van zolang deze meegaat, dat zal ongetwijfeld niet zo heel lang zijn. Daarna komt er zeker weer een nieuwe SPA, maar niet bij Fonteyn vandaan.

Erg slechte klantenservice zodra je betaald hebt.

Winkel met prachtige spullen en de klantenservice is perfect maar stopt abrupt wanneer je flink wat geld uitgegeven hebt. Je moet zelf achter je bestelling aan om de levering duidelijk te krijgen. Wij zijn 4 wkn bezig geweest om contact te krijgen en uiteindelijk tot een afleverdatum te komen. En dat na inmiddels 30 terugbel verzoeken die daar op een gegeven moment lagen. Er werd geen contact met ons gezocht en we werden niet op de hoogte gehouden van zaken die ineens anders waren dan wij besteld/ afgesproken hadden. Met een onderbuik gevoel op de dag van levering toch maar weer even gebeld. En ja hoor, de levering komt helemaal niet. Transporteur gebeld en die geven aan dat we nog 1 of 2 dagen moeten wachten. Hoofd verkoop afdeling gaat niet vriendelijk met je om wanneer je ontevree uitspreekt over de gang van zaken. Nonchalant krijg je daar opmerkingen op die voor de klant niet relevant zijn. En dan heb je het over een bestelling van 12.000 euro. Flinke aanbetaling bij bestelling is verplicht en vervolgens moet je 14 dagen voor levering het resterende betalen. We hebben alleen nog steeds niks binnen. Ze komen je nergens in tegemoet als het gaat om kosten die een klant heeft gemaakt om een bestelling op te vangen. Zoals vrij nemen, werklieden voor het plaatsen van de bestelling. Wordt wel een erg duur product zo. Denk na voor je hier wat koopt want als je besteld en betaald is het goed maar daarna is het alleen maar ruk. Ruim 12K lichter, bijna 4 maanden verder, hoop gedoe en nu nog maar afwachten of de boel er is over 1 of 2 dagen. En of de bestelling/ het product ook wel helemaal naar afspraak is. Vertrouwen is echt helemaal weg dus we zullen nu even moeten afwachten.

Fabienne maakt het verschil

Fabienne heeft de slechte ervaring die we hadden bij Fonteyn recht getrokken door haar aandacht en service.

De begeleiding van het aankoop proces...

De begeleiding van het aankoop proces ging snel en professioneel; en waar er onduidelijkheden waren, werden die adequaat opgelost. Aflevering vlot met een service gerichte chauffeur!

Na levering gaat alles mis

Na levering gaat alles mis, maar contact opnemen daar hebben jullie nu al een jaar problemen mee. Niemand reageert, langskomen dan is ineens de betreffende verkoper ziek en de manager met vakantie en er is niemand die hem vervangt. Jullie bedrijfsbeleid is dan ook waardeloos. Maar ja niemand zal dit lezen , want alle negatieve reacties halen jullie toch weg van de site.

Ik werd heel prettig te woord gestaan...

Ik werd heel prettig te woord gestaan door Anne-Lynn. Ze heeft de order voor me ingevoerd en via een aanbetaling kan ik deze week de picknicktafel zelf ophalen. Denkt goed mee ??

Garantie claim

In eerste instantie geen goede respons op de gestuurde mailtjes met betrekking tot een garantie claim. Besloten om langs te gaan om e.e.a mondeling toe te lichten. Ik had verwacht te worden geconfronteerd met een onwelwillend bedrijf want er was niet adequaat gereageerd op de vele telefoontjes en mailtjes maar waar ik mee te maken kreeg!!!! Ik werd geholpen door Carmen en wat een heerlijkheid! Uiterst vriendelijk en we werden echt top geholpen! De sky was de limit. We konden wat in de winkel uitzoeken en nog boven het bedrag van het product waar we de problemen mee hadden. Ook haar collega Niels was een topper! Ook hij was uiterst behulpzaam! We gingen de deur uit eigenlijk met stomheid geslagen en ook bij de uitgang mocht mijn vrouw een bos bloemen uitzoeken. Top service!

Rosalie heeft snel en kordaat ons...

Rosalie heeft snel en kordaat ons probleem opgelost. Kapotte lamp werd snel opgestuurd zodat nu Alles OK is in de sauna

Wat ging er mis

Wat ging er mis? Beter is om te vragen wat er goed ging... Eigenlijk nagenoeg niets. Een jacuzzi gekocht die geleverd is met de kapotte stukken in de verpakking. Vanaf die tijd is het gezeik begonnen... Bellen, mailen enz. Beloofd dat er terug gebeld zou worden maar helaas dat werd NOOIT gedaan. Mail werd niet beantwoord. We kwamen erachter bij het schoonmaken dat een zitplaats kapot was. Er zaten allemaal barsten in. Na heel veel telefoontjes en heel boos worden zou de jacuzzi omgeruild worden. ( ze wilden de jacuzzi niet terugnemen). De jacuzzi is uiteindelijk omgeruild na bij betaling. Er is geen enkele coulance gedaan vanuit Fonteyn. Na aflevering van de jacuzzi deed de airblower het niet ( vergeten aan te sluiten). Deze werd na tevredenheid gemaakt. Echter 2 dagen later ging de display kapot. Jawel het was een nieuwe jacuzzi! Na diverse telefoontjes en wederom niet terug gebeld is dit gemaakt. KORTOM WIJ GAAN HIER NOOIT MEER IETS KOPEN....

Vriendelijkheid.

Vriendelijkheid.

Prachtige picknickbank.

Prachtige picknickbank gekocht, Top geholpen door Anne-Lynn! Snelle afhandeling en super geadviseerd!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel