We werden goed geholpen door Kim...

We werden goed geholpen door Kim Kerkhoven

Sen en deskundig advies Anne-Lyn van Fontyn

Ik werd vlot geholpen door Anne-Lynn Loedeman bij Fonteyn naar aanleiding van een door mij gestuurde mail inzake een tuinset. Het snelle en deskundige advies welke ik van haar kreeg helpt mij in mijn keuze en ik ga deze tuinset dan ook bestellen.

Tuinset besteld/aanbetaald na 2,5 maand bestelling word deze zonder pardon geannuleerd

We zijn in begin maart wezen kijken bij Fonteyn voor een nieuwe loungeset voor onze tuin. Na lang wikken wegen hebben we de tuinset Queen 02 telefonisch besteld ( na schriftelijke bevestiging van ons met de gegevens ). Was allemaal geen probleem als we een deel zouden aanbetalen was onze bestelling gegarandeerd. Vervolgens beginnen de problemen, we moesten meerdere keren bellen/mailen om een factuur/aanbetalinggegevens te krijgen. Zodra ik de loungeset binnen heb neem ik contact op met u voor het inplannen van een leverdatum. Echter zoals ik eerder had vermeld vragen wij wel een 30% aanbetaling zodat u garant bent van de set. Wij hebben dit keurig binnen enkele dagen voldaan met alle gegevens die ze ons vroegen in te vullen. Daarna hoorde we niks meer. Eind mei onze oude tuinset via Marktplaatsverkocht gezien de vele regen en we toch met een paar weken op vakantie zouden gaan. Vorige week toch maar eens een mail gestuurd of er al een leverdatum bekend was aangezien hij namelijk half juni geleverd zou worden. Vorige week worden we gebeld met de mededeling door Fonteyn dat er door een productiefout de tuinset niet meer kunnen krijgen en dat we onze aanbetaling terug krijgen. Dus 2,5 maand wachten op een tuinset voor niks. Geen compensatie niks, zoek het maar uit. Heel nare manier van zakendoen. Wel vragen om een aanbetaling van 30% om de bestelling te garanderen maar vervolgens deze half juni met een ***verhaal te annuleren. De organisatie is gewoon administratief een wanboel. Prachtige winkel, behulpzaam vriendelijk personeel maar een normale tuinset bestelling leveren en netjes afhandelen kunnen ho maar. Nu is het midden juni, gaan we op vakantie en zitten we deze zomer zonder tuinset omdat elke aanbieder een levertijd heeft van ca 2 maanden. Waardoor we noodgedwongen iets via Marktplaats moeten zoeken om deze zomer nog in de tuin te kunnen zitten. We hebben in het verleden hier een jacuzzi gekocht en een andere tuinset. Maar geloof mij, ik koop hier niks meer. Mijn advies is als je inspiratie wilt opdoen moet je zeker hierheen gaan als je niet precies weet wat je wilt, mega groot en ze hebben van alles. Als je wat gevonden hebt en je kan het meenemen prima zaak maar als je wat moet bestellen begin er niet aan, zoek een alternatief bedrijf dat wel netjes zijn afspraken nakomt en levert wat je koopt.

Super geholpen door Fabienne

Super geholpen door Fabienne. Een topper!

Met behulp van Anne-lyn hebben wij onze...

Met behulp van Anne-lyn hebben wij onze droom tuin set gevonden!

Tuinset La Donna 2 0

Tuinset besteld. Geleverd op de afgesproken datum. Bij bestelling en bij telefoongesprek verwijzing kussens onder zitvlak vriendelijk te woord gestaan door Anne-Lyn, zij was daarbij tevens erg behulpzaam. Bedankt Anne-Lyn!

Snel en goed geholpen door Kim bij de...

Snel en goed geholpen door Kim bij de aanschaf van een kussenbox. Met een flesje en een bosje bloemen de winkel uit gelopen. De kussenbox moet nu nog in elkaar gezet worden dus daar geen info over.

Een verkooptopper....met een goede smaak.

Door het enorme assortiment is het een uitdaging om bij Fonteyn Outdoor Living Mall een goede keuze te maken. In een prettige sfeer vertelde de verkoop-adviseur Anne-Lynn over diverse mogelijkheden en modellen op het gebied van lounge zitmeubelen en tuintafels met bijbehorende stoelen. Het is van groot belang dat een verkoper zelf enthousiast is van de te verkopen artikelen, zodat de klant een goed gevoel krijgt in zijn of haar keuze, goede informatie is zeer belangrijk, daar heeft Anne-Lynn goed in bijgedragen, we hebben daar een goed gevoel aan over gehouden.

Fijne hulp

Super goed geholpen door darrian, hij is klantvriendelijk en denkt met je mee. Hij heeft ons super goed geholpen. Wij zijn heel blij met onze aankoop.

Ik kocht 2 tuinstoelen online

Ik kocht 2 tuinstoelen online, plus bezorgkosten voor 100 (!) euro. Alles zag er keurig uit, maar kreeg maar geen transport informatie. Heb navraag gedaan; bleek dat de stoelen helemaal niet leverbaar waren doordat de website niet goed met de voorraad gekoppeld is. Heel erg jammer, maar vervolgens je geld terugkrijgen duurt vervolgens nog weken. Echt niet meer van deze tijd. Al met al een zware onvoldoende.

Bijzondere dank aan de mannen van de zwembaden.

Bijzondere dank aan de mannen van de zwembaden, Murat en Joppe, die beiden mij belangeloos van essentiele informatie over zwembaden hebben voorzien... Geduldig, klantvriendelijk en vakkundig ! Jack Dikker, Portugal.

Snelle en vriendelijke eerste reactie op vraag - ik hoop op een goed vervolg

Zondag een online formulier ingevuld op de website met een vraag over een product en maandag meteen een vriendelijk telefoontje van medewerker Anne-Lyn Loedeman. Ze was erg behulpzaam en beloofde me meteen te gaan kijken of de gewenste tuinstoelen nog voorradig zijn. Was een heel prettig gesprek. Ik hoop spoedig weer van haar of een collega te horen of de stoelen nog te bestellen zijn.

Fijn contact

Fijn contact. Alles werd snel geregeld.

Wij hadden een spa hawaii gekocht en...

Wij hadden een spa hawaii gekocht en deze meegenomen , wij wonen in nunspeet. Netjes uit de verpakking gehaald bleek het een groene ronde te zijn en geen blauwe vierkante , de hoes die er bovenop hoorde te liggen was wel vierkant. Prima wij weer terug naar uddel , mochten we hem omruilen heel fijn en kregen een bos bloemen voor de situatie heel aardig allemaal. Kwamen we thuis hebben we hem opgezet bleek deze lek te zijn. Ik heb opgebeld en gemaild kreeg ik de vraag via de mail kunt u hem misschien plakken? Ik zeg sorry ? Ik ga iets nieuws van 500 euro niet plakken ben je mal. Werd een beetje moeilijk gedaan. De volgende dag een telefoontje u mag weer terug komen en de andere omruilen. Ondertussen hebben we veel tijd en benzine erin gegooid en niets gekregen. Ik zeg sorry ik wil mijn geld terug. Ik heb geen vertrouwen meer in jullie. Weer de jacuzzi terug gebracht en uiteindelijk na een week geld terug. Ben bij de concurrent geweest daar werd ik zo vriendelijk behandeld , dezelfde jacuzzi gekocht en geen enkel probleem mee gehad echt top. Dus het kan anders. Voor mij geen fonteyn meer.

De verkoop door anne-lynn

De verkoop door anne-lynn was heel prettig en ook het mailen over de lever datum was vlug. Het telefoongesprek over de aflevering was prettig en duidelijk.

Ondanks vertraging een Fijne ervaring met Fonteyn

De tuinset welke we voor ogen hadden bleek later binnen te komen dan verwacht. Lizette heeft mij hier zeer vriendelijk over te woord gestaan en moeite gedaan om te achterhalen wat de verwachte levertijd zou zijn. Toen deze eenmaal binnen was heeft Anne-Lynn mij direct gebeld om zo snel mogelijk een leverdatum in te plannen. Mijn vragen heeft ze vriendelijke beantwoord. Dit is onze 2e tuinset van Fonteyn. Goede service en goed product!

Prettig telefonisch contact gehad met...

Prettig telefonisch contact gehad met Anne-lyn. Alle vragen duidelijk beantwoord

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Service is bedroevend. Communicatie tussen de afdelingen binnen fonteyn ronduit dramatisch. Asociale medewerkers die je niet te woord durven te staan aan de telefoon. Ik wil vooral Tim van spa service team bedanken voor zijn talloze inzet die hij heeft verricht voor mij als klant. Echt een toppertje! (sarcastisch). Prachtig als je op een service afdeling werkt en dan zo omgaat met je klanten. Gelukkig wint de aanhouder (ik zelf dus). De enige mensen binnen fonteyn die ik serieus wil bedanken is de technische dienst. Deze mensen hebben wel passie voor hun vak en proberen met je mee te denken.

De hulp van anne-lynn was perfect

De hulp van anne-lynn was perfect. Vriendelijk maar doel gericht. Niks op aan te merken

Stoel

Ik heb al even geleden drie dezelfde stoelen gekocht waarvan er uiteindelijk eentje is gebroken. Het viel nog onder de garantie termijn dus dat was heel netjes en ik werd keurig geholpen door o.a. Anne-Lyn.

Goed geholpen door Anne-lynn.

Goed geholpen door Anne-lynn. Geduldig en behulpzaam.

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar, snelle reactie, vriendelijke medewerkers. Heel goed geholpen door Anne-Lynn van de klantenservice.

Erg goed in meedenken voor een oplossingen

Anne lyn was top voor ons

Perfect geholpen door Rosalie

Een straler van mijn infraroodcabine had het laten afweten. Ik contacteerde Fonteyn klantendienst hierover en werd geholpen door Rosalie die me perfect geholpen heeft. Dit is de 2de maal dat ik contact had met de klantendienst over een probleem en telkens zeer professionele ondersteuning en supersnelle oplossing.

Mooie oplossing kunnen regelen na het...

Mooie oplossing kunnen regelen na het stuk gaan van mijn loungebank. Afspraken zijn nagekomen.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel