Tuinset besteld/aanbetaald na 2,5 maand bestelling word deze zonder pardon geannuleerd
We zijn in begin maart wezen kijken bij Fonteyn voor een nieuwe loungeset voor onze tuin. Na lang wikken wegen hebben we de tuinset Queen 02 telefonisch besteld ( na schriftelijke bevestiging van ons met de gegevens ). Was allemaal geen probleem als we een deel zouden aanbetalen was onze bestelling gegarandeerd. Vervolgens beginnen de problemen, we moesten meerdere keren bellen/mailen om een factuur/aanbetalinggegevens te krijgen. Zodra ik de loungeset binnen heb neem ik contact op met u voor het inplannen van een leverdatum. Echter zoals ik eerder had vermeld vragen wij wel een 30% aanbetaling zodat u garant bent van de set. Wij hebben dit keurig binnen enkele dagen voldaan met alle gegevens die ze ons vroegen in te vullen. Daarna hoorde we niks meer. Eind mei onze oude tuinset via Marktplaatsverkocht gezien de vele regen en we toch met een paar weken op vakantie zouden gaan. Vorige week toch maar eens een mail gestuurd of er al een leverdatum bekend was aangezien hij namelijk half juni geleverd zou worden. Vorige week worden we gebeld met de mededeling door Fonteyn dat er door een productiefout de tuinset niet meer kunnen krijgen en dat we onze aanbetaling terug krijgen. Dus 2,5 maand wachten op een tuinset voor niks. Geen compensatie niks, zoek het maar uit. Heel nare manier van zakendoen. Wel vragen om een aanbetaling van 30% om de bestelling te garanderen maar vervolgens deze half juni met een ***verhaal te annuleren. De organisatie is gewoon administratief een wanboel. Prachtige winkel, behulpzaam vriendelijk personeel maar een normale tuinset bestelling leveren en netjes afhandelen kunnen ho maar. Nu is het midden juni, gaan we op vakantie en zitten we deze zomer zonder tuinset omdat elke aanbieder een levertijd heeft van ca 2 maanden. Waardoor we noodgedwongen iets via Marktplaats moeten zoeken om deze zomer nog in de tuin te kunnen zitten. We hebben in het verleden hier een jacuzzi gekocht en een andere tuinset. Maar geloof mij, ik koop hier niks meer. Mijn advies is als je inspiratie wilt opdoen moet je zeker hierheen gaan als je niet precies weet wat je wilt, mega groot en ze hebben van alles. Als je wat gevonden hebt en je kan het meenemen prima zaak maar als je wat moet bestellen begin er niet aan, zoek een alternatief bedrijf dat wel netjes zijn afspraken nakomt en levert wat je koopt.