Onlangs gebeld met Mr. van Geemen

Onlangs gebeld, vanwege wat vragen over mijn bestelling. Dio van Geemen heeft met veel geduld en duidelijke antwoorden mij geholpen. Dankjewel!

Super goed geholpen door Floris met de...

Super goed geholpen door Floris met de hulp van een BBQ. Goede service met verstand van zaken.

Toller Service auch nach Kauf und Lieferung

Ich habe bei Firma Fonteyn vor einiger Zeit eine BBQ-Grillstation bestellt und bin, sowohl mit der Lieferung als auch mit dem Produkt, sehr zufrieden. Meine damalige Frage nach einer passenden Abdeckung wurde sofort zufriedenstellend beantwortet. Nun sind, nach haufigen Gebrauch, die Warmeleitbleche durchgebrannt. Auf Nachfrage bezuglich Ersatzteilen hat der sehr freundliche Mitarbeiter Sander die Zusendung der Teile veranlasst. Toller Service auch nach dem Kauf! Vielen Dank an Fonteyn!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top sales medewerker

Wij belden Fonteyn en vroegen om info mbt een specifieke loungeset. Wij kregen de zeer ter zake kundige Coco aan de lijn die onze specifieke vragen snel kon beantwoorden. Waar zij niet direct antwoord op had zocht ze gelijk uit en belde terug op de afgesproken tijd. Fijn dat er nog zulke punctuele medewerkers zijn. Iets om zuinig op te zijn!!! De lounge set is gelijk besteld.

Afgelopen zaterdag een opblaas spa...

Afgelopen zaterdag een opblaas spa gekocht. Alles werd netjes uit gelegd door ruben. In de avond al gebruik gemaakt van de spa na het vullen met warm water

Word goed voorgelicht over de...

Word goed voorgelicht over de mogelijkheden. Alleen met de levering hadden we wat problemen. Wel netjes opgelost na de tijd.

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel! Altijd leuk om even heen te gaan. Een aantal jaren geleden hebben wij een tuinset gezien bij Fontein, die er nu niet meer stond (logisch). We hadden er nog wat fotos van, Coco heeft zo haar best gedaan om te kijken naar iets vergelijkbaars. Hele fijne meid, rustig en geduldig. Ze heeft er alles aan gedaan om onze wensen wat betreft tuinset te behalen.

Wij zagen de nieuwe Boretti kamado en...

Wij zagen de nieuwe Boretti kamado en wilden hem graag kopen. We zijn door Bianca zeer prettig geholpen. Inmiddels zijn we erg blij met onze kamado.

Zorg dat je zelf weet waarvoor je iets wil aanschaffen.

De verkoper, Brad Beijen, heeft ons vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Hierdoor zijn wij tot aanschaf over gegaan van een infrarood sauna. Het was een fijn contact en wij zijn zeer tevreden over deze verkoper.

Fijne winkelervaring

Jeroen heeft ons heel goed geholpen om de juiste barbecue en vuurtafel te vinden. Hij is zeer klantvriendelijk en heeft humor, heel fijn!

Prachtige BbQ

Snelle levering, goede prijs. Snel in elkaar gezet inmiddels al in gebruik naar volle tevredenheid Don the BBQ man ! Napoleon travel Pro BBq

We zijn goed geholpen door Gert

We zijn goed geholpen door Gert. Hij heeft eerst goed geluisterd naar onze eisen en wensen. Wij hebben een fijne spa gekocht. Na de levering hadden we nog een klein dingetje dat door Gert is opgepakt/opgelost!

We have visited the showroom today to...

We have visited the showroom today to purchase a spa . We were assisted by one of the advisors Mario . Mario was highly knowledgeable in his explanations on the various spas and with his assistance , we decided on Vision Spa which will be delivered in two weeks

• Would you recommend us? Yes

Goede service.

Ik ben vorige maand bij dit bedrijf geweest op advies van mijn broer, Mijn vriend en ik zijn druk bezig met onze nieuwe tuin inrichten waardoor we natuurlijk ook een leuk tuin setje willen en een goede parasol. We werden erg vriendelijk ontvangen door de mensen daar. En werden erg goed geholpen door een dame met de naam Fabienne, ze was eerlijk en had goed inzicht in wat we wouden en wat onze wensen waren. Mijn complimenten aan haar en het bedrijf! Bedankt.

De juiste bqq, door een goede uitleg.

Floris is een enthousiaste verkoper die goed op de hoogte is van de ins en outs van mijn gekochte bbq, de zeer uitgebreide showroom staan vele bbqs voor ieder zijn wens. En nog veel Meer outdoor living spullen.

Enorm goed geholpen.

Enorm goed geholpen door Casper. Mee denken met de klant, zoeken naar een oplossing en een keurige offerte geleverd.

Super! Normaal gesproken ben ik niet zo van een recensie achterlaten, maar na het thuis komen van een zeer geslaagd bezoek aan de Fonteyn kan ik het niet laten om te laten weten wat een top adviseur Remco is. Echt ongekend hoe Remco voor mij de tijd nam, rustig bleef en echt mee dacht voor de juiste oplossing. 5 sterren voor Fonteyn en 5 sterren voor Remco!

Top geholpen door Bianca Versteeg

Top geholpen door Bianca Versteeg! Erg blij met onze nieuwe Z Grills pellet BBQ!

Prettige medewerker

Erg goed geholpen en advies gekregen van Remco! Ik was aardig specifiek maar met veel geduld en kennis zijn we er samen uitgekomen! Erg bedankt!

Goede prijs, normale service

Communicatie was adequaat, maar niet altijd even duidelijk. Prijs is normaal voor wat je krijgt. Leverconditie was van te voren al aangegeven dat dit artikel wat leverproblemen had.

Super slechte service geen garantie en...

Super slechte service geen garantie en Veen geld terug dus pech en kapotte spullen niet voor reden vatbaar

Vooral veel geduld nodig

Vooral veel geduld nodig. Je kan geen afspraak maken en ik zit al een uur te wachten om mijn bestelling te kunnen plaatsen. Zou 20 minuten duren ????

Na 1,5 jaar heb ik eindelijk een niet beschadigde bartafel

Helaas 1,5 jaar moeten wachten op een omruiling! van mijn, door Fonteyn beschadigde, bartafel! De beloofde Ik maak een terugbel verzoek kan ik inmiddels niet meer horen, want je wordt toch niet terug gebeld! Fonteyn beloofd elke keer een leverdatum, die ze keer op keer niet waar kunnen maken, waardoor je zelf maar weer gaat bellen en te horen krijgt dat het toch nog langer gaat duren... Op een gegeven moment zei een van de dames wilt u de omruiling van de (800,- ) bartafel anders annuleren? Zo zouden ze er wel heel makkelijk vanaf komen... Uiteraard was mijn antwoord daarop: nee, natuurlijk niet! Het woord compensatie kent men niet.. Had er anders mee omgegaan Fonteyn, dan zijn de negatieve reviews ook minder aanwezig. Jullie hebben het zelf in de hand. Gisteren is EINDELIJK de juiste bartafel geleverd.. ik ben zo blij dat ik NU niets meer met Fonteyn te maken heb. Het was een keer, maar nooit meer ervaring..

Besteld wener bbq spiezen meer dan...

Besteld wener bbq spiezen meer dan maand geleden, bleek niet op voorraad! Wachten weken, kreeg bericht niet leverbaar meer. Ze zouden het geld terugstorten, nog steeds 10 dagen later geen geld terug gekregen. Waarom iets verkopen als niet op voorraad? Waardeloze klantenservice!

Absoluut waardeloos bedrijf

Absoluut waardeloos bedrijf. Hebben destijds mijn jacuzzi fout op 360 V krachtstroom aangesloten. Printplaat is daardoor stuk gegaan maar D. Anny van Fonteyn zegt: Jammer dan, bewijs maar dat wij dat gedaan hebben maar ja we kunnen het komen repareren tegen volledige kosten omdat het buiten garantie termijn is. Dus niet alleen waardeloos en gevaarlijk deze mensen maar ook nog brutaal en on-klantvriendelijk! Nooit meer dit bedrijf en ik kan iedereen alleen aanraden daar nooit in te trappen. Het positieve is dat Fonteyn wel super snel kon reageren op deze recensie. Teleurstellend was dat meneer alleen belde met het verzoek of ik zijn naam van de recensie kon verwijderen. Hij benadrukte dat hij nog steeds iemand langs wilde sturen tegen betaling van volledige kosten. Jammer dat het bedrijf zijn verantwoordelijkheid niet neemt en geen moeite doet om tot een gezamenlijke oplossing te komen. Omdat ik wel graag problemen oplos met mensen, ben ik op het verzoek van meneer ingegaan en heb de naam de naam wat aangepast. :)

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel