Top service van Rosalie

Een sauna gekocht Bij de Fonteyn. Heel deskundig geholpen door Rosalie. Ben er blij mee. Top service!

• Advies

Komen afspraken niet na en liegen

Overkapping gekocht, is bezorgd maar een verkeerde, na veel bellen en praten hebben we afgesproken dat ik de overkapping zou houden en dat hun nog 4 pakketten dakshingles zouden leveren in ruil voor de verkeerde overkapping, nu een half jaar later krijg ik mails van incassobureau dat ik moet betalen aan Fonteyn . Ik heb nog nooit zo’n slecht bedrijf gezien, koop hier niets want ze bedonderen je waar je bij staat

Door Kim geholpen

Fijne ervaring dankzij Edwin

Vandaag zijn wij voor de twee keer geholpen door Edwin. Net als de eerste keer was dit een bijzonder fijne ervaring. Hij neemt de tijd, toont interesse en komt over als een warm persoon! Hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Oprecht één van de fijnste verkopers die ik heb ervaren!

• Advies

Eerlijk en vriendelijk geholpen door kim

Zeer positief

Zeer goed.

Wij zijn goed geholpen met het maken van een keuze voor een tuinset. Vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen van Kim.

Nul service

Ik raad iedereen aan hier nooit iets te kopen , zodra je betaald hebt en de deur uit bent hoef je hier geen service meer te verwachten . Info gevraagd van een Kapot onderdeel van het bij hun gekochte zwembad ,10 keer gebeld 10 keer gemaild,zeggen we bellen terug ,maar helaas......slechste bedrijf ooit.

Je hebt ons goed geinformeerd

Je hebt ons goed geinformeerd, tot zover zijn we dik tevreden over onze aankoop.

Ben nu ruim 14 dagen bezig met een...

Ben nu ruim 14 dagen bezig met een service verzoek steeds maar bellen en mailen maar geen antwoord of mail retour vandaag mar weer gebeld en weer wordt er gezegd wij bellen u terug ben er helemaal klaar mee.

Inspirational.

Beyond any expectation. Will search out your location in Leicester Uk .

• Would you recommend us? Yes

Top stagiair!

Na vooraf gebeld te hebben werd ik tijdens mijn bezoek aan de winkel op 17 sept. jl. geholpen door een jonge jongen, Jelmer. Hij was zeer behulpzaam, uiterst vriendelijk en ging voor de zekerheid zaken over het product navragen bij een collega. Ook de administratieve afhandeling deed hij zeer zorgvuldig. Achteraf bleek Jelmer een stagiair te zijn, hetgeen je aan zijn professionele houding niet kon aflezen. Leuk, zon ervaring.

Geweldig tuincentrum!

Prachtige spullen, zeer aardig personeel. Vandaag geholpen door de zeer aardige meneer Murat, we kregen nog wat te drinken en een fles cava erbij.

Zeer goed geholpen door Murat

Prachtige winkel met aardig personeel. Ook voor losse onderdelen nemen ze alle tijd voor je.

• Advies

Kim heeft ons uitstekend geholpen erg vriendelijk

• Advies

Danique heeft ons zeer goed geholpen. Probs.

• Advies

Wij zijn door Jelmer telefonisch...

Wij zijn door Jelmer telefonisch uitstekend geholpen. Bij de korting aanvraag was Jelmer duidelijk en zijn wij akkoord gegaan met het hetgeen Jelmer ons kon aanbieden. Het hoofdkantoor heeft de orderbevestiging niet 1 op 1 overgenomen en dat voor een luttel bedrag.

Kim

Hij heeft ons goed geholpen. Heel vriendelijk en denkt mee. We zijn echt blij met onze aankoop.

Kim

Kim heeft ons heel fijn geholpen! We lopen er er ter Vreden naar buiten

Fantastisch

Kim heeft ons geweldig geholpen!! Altijd een ervaring hier

• Advies

Goed geholpen door Reinier en hendri

Snelle service na kapot onderdeel door storm

• Advies

Prachtige zaak en deskundig advies

Onwijs verrast door deze indrukwekkende showroom! We kwamen om te informeren voor een overkapping. Door het onwijs deskundige en prettige advies van Remco hebben wij onze perfecte keuze kunnen maken en hebben we ook gelijk de knoop doorgehakt! Mooi bedrijf.

Grootse keuze

Fijn geholpen door Pim. Meelopen adviseren eerlijk

Perfecte service van Rosalie

Perfecte service

• Advies

Zwembad en sauna gekocht en nog steeds na drie maanden aan het wachten op het dekzeil . Contact is niet hun sterkste punt

Zwembad en sauna gekocht en in mei zou alles worden geleverd en nog steeds aan het wachten op het dekzeil en de sauna wel alles al betaald . Want anders wordt er niks geleverd .En contact opnemen is niet hun sterkste punt

Goeie service

Erg vriendelijk en informatief geholpen doot Edwin

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel