Ervaring is topp

Ervaring is topp ben goed geholpen door Remco! En een hele mooie showroom ben geinspireerd door jullie mooie showroom

Uitstekende service!

Vandaag ben ik langs geweest voor een nieuwe tuinset, het aanbod is enorm en heb ook zeker een keuze kunnen maken! Dank aan Remco Quartel voor de uitstekende service!

Remco heeft ons heel goed geholpen

Remco heeft ons heel goed geholpen Top gedaan

Fantastische loungeset Rimini

Onze loungeset is vanmorgen keurig op tijd bezorgd door Flevobird. De set zat keurig ingepakt in kartonnen dozen en plastic om de kussens. De order is behandeld door Kim, die er ook nog voor heeft gezorgd dat we een gratis schoonmaakset erbij kregen. We zijn zeer tevreden over Fonteyn en we hopen snel in de zon te kunnen zitten op onze loungebank.

Heb een goede ervaring gehad

Heb een goede ervaring gehad! Snel geholpen door Anne-Lynn. Echt goede service en er werd echt tijd voor mij genomen. Goede beleving gehad en zeker een aanrader.

Ik ben super geholpen door Annelynn

Ik ben super geholpen door Annelynn, goeie service en heeft goed geholpen met inspiratie! Top!

Attente service van Anne-Lynn!

Ik ben door Anne-Lynn gecontacteerd naar aanleiding van mijn productvraag en ze heeft me daar goed mee verder geholpen. Als extra verrassing bij mijn order kreeg ik er ook een hoes bij als cadeautje. Attente service!

Netjes geholpen

Netjes geholpen Advies op maat En een erg vriendelijke verkoper voor het zwembad door Job bekkema

Positieve ervaring!

Ik vond de service, en de snelle levering echt ontzettend fijn om te ervaren. Erg vriendelijk, vooral bij Anne-Lynn Loedeman was het erg fijn. Veel inspiratie opgedaan!

Mevr

Mevr. Esther van der Knokke heeft ons zeer vriendelijk en professioneel geholpen bij de sectie tuinmeubelen. Top! Wij komen zeker terug.

Top service

Anderhalf geleden een Ivan 2 sauna gekocht. Nu waren er twee stralers klopt en wist niet of dit nog garantie was. Binnen twee dagen 2 nieuwe ontvangen van Rosalie en ook nog binnen de garantie. Top service.

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en altijd vriendelijk personeel. Wij willen in het bijzonder Kim bedanken voor zijn hulp bij het kiezen van onze buitenkeuken.

Behulpzaam

Esther heeft heel goed meegedacht over de aankoop en hoe eea geregeld kon worden. Verder prettige gastvrouw in de zaak en later bellen of alles goed is verlopen. Ik zal deze zaak zeker aanbevelen bij bekenden.

Aankoop IR sauna.

Bij de aankoop van een IR sauna vanuit de sauna showroom, zijn we geholpen door Amely, die ons zeer deskundig advies heeft gegeven. Ook bij het ophalen van de sauna was zij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Goed werk van Rosalie en een mooi bedrijf

Wij hebben onlangs een sauna gekocht bij Fonteyn en zijn heel goed geholpen door Rosalie. Ze gaf ons duidelijke uitleg en dacht echt mee over wat het beste bij onze wensen paste. Het adviesgesprek was fijn en niet te opdringerig, wat we erg waardeerden. Daarnaast was de levering van de sauna erg snel, wat een groot pluspunt is. Al met al een positieve ervaring, bedankt Rosalie!

De service was erg goed

De service was erg goed! Ik heb goed advies gekregen wat mij erg heeft geholpen!

Darrian heeft ons goed geholpen

Darrian heeft ons goed geholpen. Wat een beleving met een mooi assortiment. Snelle levering was ook fijn

Uitgebreide showroom met veel keuze

Uitgebreide showroom met veel keuze. We worden geholpen door Amely die ons eerlijk advies gaf. Ook de service bij het afhalen en naderhand was uitstekend!

Geholpen door Rosalie

Wij kwamen zonder enig verstand van een sauna bij fonteyn, en werden geholpen door Rosalie. Ze wist alles te vertellen en al onze vragen te beantwoorden. Ook was ze erg vriendelijk en geinteresseerd in onze wensen Dankjewel Rosalie

Top service van rosalie!

Rosalie heeft ons deskundig advies gegeven over een infraroodcabine. De sauna werd 3 dagen daarna al geleverd! Nu kunnen we lekker genieten. Petje af!

Super fijn geholpen!!

Rosalie heeft me goed geholpen bij mijn zoektocht naar een sauna! In de showroom was veel inspiratie te vinden

Show room spas

Today we have Been in The show room fonteyn Mario and christian help us really good , The showroom is amazing With a lot of spas to see.... It was an experience to reccomand for everybody

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend geholpen met de aankoop van...

Uitstekend geholpen met de aankoop van een outlet model infra-rood sauna. Hier kom ik graag terug! Veel dank Joppe voor alles en tot de volgende keer!

Er was iets misgegaan bij de bezorging...

Er was iets misgegaan bij de bezorging van een buis voor de infra rood sauna. Dit was door de externe vervoerder niet goed gedaan. Het is heel netjes opgelost! Vakkundig en behulpzaam personeel.

Ik wil graag mijn uitstekende ervaring...

Ik wil graag mijn uitstekende ervaring met dit bedrijf delen. Onlangs heb ik contact opgenomen om een binnen-sauna te bestellen, en het hele proces verliep soepel en professioneel. Een speciale dank aan de heer Patrick Grosser, wiens communicatie niet alleen snel, maar ook ontzettend behulpzaam en grondig was. Zijn professionaliteit en oog voor detail maakten het bestelproces eenvoudig en zonder stress. Ik kijk nu vol verwachting uit naar de levering van mijn bestelling en zal later een update geven over zowel het leveringsproces als het product zelf. Tot nu toe ben ik zeer onder de indruk van de service!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel