Kim heeft me goed geholpen

Hij heeft ons erg goed geholpen

Anne-lyn

Goede snelle service

Tuinmeubel Anne-Lynn gekocht

Ik ben erg goed door Anne-Lynn geholpen. Ze gaf duidelijk en fijn advies over de tuinmeubel die we wilde kopen. Ze gaf ons bijvoorbeeld tips hoe we de tuin mooi kunnen aankleden met het tuinmeubel. Bedankt!!

Ik ben door Esther geholpen

Ik ben door Esther geholpen, ze heeft mij goed uitgelegd hoe hetgeen wat ik kocht moet bedienen. Hele vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Ik zal zeker terug komen.

Heel prettig en met humor geadviseerd...

Heel prettig en met humor geadviseerd door Remco Kwartel

Spa soulmate

We hebben onlangs een spa gekocht bij Fonteyn. We zijn zeer goed geholpen door Kevin. De levering was snel en is goed verlopen.

Fijn geholpen, goede info

Ik ben erg goed geholpen door Rozalie en Remco bij de aanschaf van een opzet zwembad.

Super Tevreden

Bedankt Kim Kerkhoven en Lizette Fijne service, snel geholpen en de ontbrekende onderdelen zonder problemen nagestuurd ontvangen.

Goede service, snelle actie Heel goed geholpen door Kim Kerkhoven.

Mooie loungeset

Mooie loungeset gekocht bij een erg klantvriendelijke Kim. Erg tevreden met de aankoop en de nazorg.

Ervaring is topp

Ervaring is topp ben goed geholpen door Remco! En een hele mooie showroom ben geinspireerd door jullie mooie showroom

Uitstekende service!

Vandaag ben ik langs geweest voor een nieuwe tuinset, het aanbod is enorm en heb ook zeker een keuze kunnen maken! Dank aan Remco Quartel voor de uitstekende service!

Remco heeft ons heel goed geholpen

Remco heeft ons heel goed geholpen Top gedaan

Fantastische loungeset Rimini

Onze loungeset is vanmorgen keurig op tijd bezorgd door Flevobird. De set zat keurig ingepakt in kartonnen dozen en plastic om de kussens. De order is behandeld door Kim, die er ook nog voor heeft gezorgd dat we een gratis schoonmaakset erbij kregen. We zijn zeer tevreden over Fonteyn en we hopen snel in de zon te kunnen zitten op onze loungebank.

Heb een goede ervaring gehad

Heb een goede ervaring gehad! Snel geholpen door Anne-Lynn. Echt goede service en er werd echt tijd voor mij genomen. Goede beleving gehad en zeker een aanrader.

Ik ben super geholpen door Annelynn

Ik ben super geholpen door Annelynn, goeie service en heeft goed geholpen met inspiratie! Top!

Attente service van Anne-Lynn!

Ik ben door Anne-Lynn gecontacteerd naar aanleiding van mijn productvraag en ze heeft me daar goed mee verder geholpen. Als extra verrassing bij mijn order kreeg ik er ook een hoes bij als cadeautje. Attente service!

Netjes geholpen

Netjes geholpen Advies op maat En een erg vriendelijke verkoper voor het zwembad door Job bekkema

Positieve ervaring!

Ik vond de service, en de snelle levering echt ontzettend fijn om te ervaren. Erg vriendelijk, vooral bij Anne-Lynn Loedeman was het erg fijn. Veel inspiratie opgedaan!

Mevr

Mevr. Esther van der Knokke heeft ons zeer vriendelijk en professioneel geholpen bij de sectie tuinmeubelen. Top! Wij komen zeker terug.

Top service

Anderhalf geleden een Ivan 2 sauna gekocht. Nu waren er twee stralers klopt en wist niet of dit nog garantie was. Binnen twee dagen 2 nieuwe ontvangen van Rosalie en ook nog binnen de garantie. Top service.

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en altijd vriendelijk personeel. Wij willen in het bijzonder Kim bedanken voor zijn hulp bij het kiezen van onze buitenkeuken.

Behulpzaam

Esther heeft heel goed meegedacht over de aankoop en hoe eea geregeld kon worden. Verder prettige gastvrouw in de zaak en later bellen of alles goed is verlopen. Ik zal deze zaak zeker aanbevelen bij bekenden.

Aankoop IR sauna.

Bij de aankoop van een IR sauna vanuit de sauna showroom, zijn we geholpen door Amely, die ons zeer deskundig advies heeft gegeven. Ook bij het ophalen van de sauna was zij niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel