Spa gekocht

Mijn intentie was om bij de Fonteyn een spa te kopen. Toen ik eenmaal binnen was, werd ik goed geholpen door een jongen genaamd Niels. Hij legde alles goed uit. Ik verbaasde me over het grote assortiment. Door de goede kennis van de werknemer en het juiste product heb ik een spa gekocht!

Ik ben super goed geholpen door Niels

Ik ben super goed geholpen door medewerker Niels en zeer verrast over het grote assortiment!

Lekkage spa

Afgelopen vrijdag kwam monteur Reyer langs voor onze spa die sinds eind december lekte. Hij kwam in de ochtend aan en had de lekkage goed gezien en heeft hem gelijk gemaakt. Hij had ook nog extra onderhouds spullen in de bus liggen want die had ik ook nodig. Dus algeheel een hele goede ervaring met deze monteur.

Spa gekocht en weer perfect geholpen.

Spa gekocht en weer perfect geholpen.

Wij zijn zeer goed geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen Niets was teveel. Wij komen zeker terug.

Perfecte aanleg van onze nieuwe...

Perfecte aanleg van onze nieuwe warmtepomp. Wij hadden moeite met de wat hogere energie prijzen. Door fonteyn zijn wij fijn geinformeerd over een warmtepomp. Fonteyn heeft Jorian op ons afgestuurd, en wat een vakman is het. Hij heeft een mooi net afgewerkte warmtepomp opgeleverd en een duidelijke uitleg hierover gegeven. Jorian kuddos voor jou.

Fantastisch geholpen door Fonteyn bij...

Fantastisch geholpen door Fonteyn bij service van SPA. Met name Jorian heeft ons enorm geholpen. Werkelijk fantastische service.

Bizar goede service door jorian.

Bizar goede service door jorian. Onze jacuzzi had verschillende problemen. Fonteyn stuurde monteur Jorian lans, hij wist de problemen snel op te lossen en naderhand een goede uitleg te geven voor onze zelf veroorzaakte problemen. Bedankt Jorian.

Deskundig geholpen door Esther

Fijn contact gehad met Esther, die echt de tijd voor ons nam en ons goed heeft geadviseerd. We hebben zo een mooie set uit kunnen zoeken! Met Kerst kregen we zelfs nog een kaartje en een cadeau voor onze hond opgestuurd! Heel erg lief. Wij vinden het alleen wel teleurstellend dat je bij een order van ca. 3.000 euro niet mag rekenen op een kosteloze levering.

Goede service en benadering

Vriendelijk, behulpzaam en afspraken nagekomen. Alleen het regelen van randgebeuren eromheen zou nog beter kunnen geregeld en minder aan de klant zelf worden overgelaten

Onderdelen

Gerwin en Arno helpen mij altijd snel met spa onderdelen. Alle originele onderdelen van Passion Spas zijn beschikbaar

Snelle service en goed geholpen door...

Snelle service en goed geholpen door Kevin.

Vandaag de monteur gehad bij onze spa

Vandaag de monteur gehad bij onze spa. We zijn weer super geholpen dit keer door hans.

Uitstekende gratis service na het...

Uitstekende gratis service na het verstrijken van de garantie periode, zeer attent!

Super vriendelijke jongens en zeer...

Super vriendelijke jongens en zeer goede montage. En zeer goede uitleg over alles.

Professioneel en vriendelijk

Ik was afgelopen weekend langs geweest bij Fonteyn om inspiratie te doen over een buitenzwembad. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken hier en ben enorm goed geholpen door Murat. Met zijn professionele maar toch vriendelijke houding heeft hij mij rondgeleid door het assortiment en gepaste advies gegeven. Ik kom zeker terug.

Super geholpen door Anne-Lynn bij het...

Super geholpen door Anne-Lynn bij het uitzoeken van een tuinset. Ze denkt en kijkt goed mee naar de opties die we hadden! Ook hadden we zeer snelle levering! Wij komen zeker terug!

Wij zijn afgelopen week op bezoek...

Wij zijn afgelopen week op bezoek geweest bij de Fonteyn! Prachtige showroom, echt een leuk uitje. Daarnaast hadden we goede service van Remco, hij hielp ons heel fijn!

Heel prettig geholpen door Gerwin van...

Heel prettig geholpen door Gerwin van het magazijn. Gaf mij een eerlijk en duidelijk advies over de onderdelen.Kom hier zeker nog eens terug.

Ik had paar vragen over de spa

Ik had paar vragen over de spa, waarbij telefonisch contact was met gerwin. Hij heeft me snel geholpen en geinformeerd. Dankjewel!!

Wij zijn goed geholpen door een...

Wij zijn goed geholpen door een vriendelijke medewerkster Genaamd Esther

Anne-Lynn heeft fantastisch geholpen...

Anne-Lynn heeft fantastisch geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe Sardinia hoekset van 4 Seasons Outdoor. Prachtige showroom hebben ze in Uddel

Hele goede service

Hele goede service, vriendelijk personeel. Fijn geholpen door Petra

Goede ervaring bij Fonteyn

Goede ervaring bij Fonteyn! Annelyn was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd om advies te geven bij het uitzoeken van een tuinset. Verder bood de showroom veel inspiratie, aanrader dus!

Ik ben onwijs goed geholpen en fijn...

Ik ben onwijs goed geholpen en fijn alles duidelijk ontvangen.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel