Snel en behulpzaam

Het lukte ons niet om online een loungeset te bestellen. Ik kreeg Esther aan de lijn. Zij heeft ons heel daadkrachtig, vriendelijk, snel en servicegericht geholpen. De set was toen heel snel besteld en stond al dezelfde week in onze tuin. Wij waren dus heel blij met de klantvriendelijkheid van Esther.

Goed geholpen door Amely en Rosalie!

Goed geholpen door Amely en Rosalie!

Fijne winkel waar ze alles hebben

Fijn geholpen door Esther.

Tuinzet

We waren opzoek naar een tuin zet en hebben er uiteindelijk eentje gevonden bij Fonteyn wat we niet hadden verwacht we dachten altijd dat Fonteyn erg duur was maar was eigenlijk de goedkoopste dus echt een aanrader om is te gaan kijken we werden goed geholpen door kim kerkhoven hij was erg vriendelijk en behulp saam en dacht goed mee dus vraag naar Kim dan zit je altijd goed

goede service

goede service, weinig wachttijd met ophalen. wel even aangeven hoeveel en hoe groot de pakketten zijn

Best service and satisfaction

Best service and satisfaction! From the first contact to the final installation of the pool, we were thrilled with the profesional and friendly aproach!

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk en professioneel contact en service

Ik zag een prachtig lounge nest bij Fonteyn online staan die helaas niet voorradig bleek te zijn op de website. Na kort mailverkeer met Anne-Lyn bleek er recent een levering binnen te zijn gekomen. Ze stuurde mij duidelijke fotos van de artikelen die klaar stonden in hun magazijn tezamen met duidelijke instructies in wat voor een staat het artikel voor de deur zou worden afgeleverd. En dat op een zaterdagmiddag notabene. Uiteraard het artikel gelijk besteld en 4 dagen later staat het lounge nest corone melange goed verpakt voor mijn deur. 1 uurtje monteren en het prachtexemplaar staat nu in mijn tuin. Het lounge nest is foutloos gevlochten en voorzien van dikke kussens, ook de 4 montagedelen sluiten in een mooie boog zonder naden aan. Top service en top kwaliteit artikelen.

Black Basterd urban compact besteld lange levertijd

25 januari Bastard BBQ besteld zou binnen 2 weken binnen komen. Wel gelijk de BBQ betaald in de winkel en levering staat vast voor vrijdag 21 maart. Dat is wel wat lang. Uiteindelijk heeft Fonteyn na wat heen en weer bellen voor een passende oplossing gezorgd.

Rosalie heeft ons heel netjes geholpen

Rosalie heeft ons heel netjes geholpen, vriendelijke meid en een goed uithangbord voor Fonteyn!

Uitstekende service en vakmanschap

Jorian en bert-Jan hebben bij ons een spa bad geplaatst en we zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel en duidelijk. Ze denken mee, werken netjes en hebben alles tot in de puntjes afgewerkt. De installatie werd professioneel uitgevoerd, en ze namen de tijd om alles goed uit te leggen. We genieten nu volop van onze spa!

Reyer en Mike hebben ons fantastisch...

Reyer en Mike hebben ons fantastisch geholpen met het plaatsen van ons spa bad. Ze werkte professioneel en nauwkeurig Wat vooral opviel, was de deskundigheid en de nette afwerking. Daarnaast was de communicatie helder en prettig, waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Dankzij hen genieten we nu zonder zorgen van onze spa. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een spa

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Door Anne-lyn. En een snelle reactie op de mail.

goede uitleg wat het is en waarom

goede uitleg wat het is en waarom netjes geholpen in de winkel en via mail snel antwoord van Anne-Lynn. keurig aan de afspraak gehouden.

Super lief personeel

Wij hebben daar een loungeset en een infrarood sauna gekocht. Wij zijn geholpen door Lizette en Murat, Zulke super gezellige aardige mensen zijn dit. Op alle vragen goede nette antwoorden en meedenken qua levering en vervoer.

Meedenken

Omdat ons tuintafel blad na 8 jaar scheurtjes kreeg, zijn wij gaan kijken voor een andere tafel. Wij kwamen in gesprek met Kim, die een beter advies voor ons had. Hij had nog een zelfde tafelblad liggen bij de outlet! Voor een klein prijsje kunnen we er weer jaren mee voort. Dankjewel Kim!

We hebben een goede advisering en een...

We hebben een goede advisering en een correcte orderafhandeling ontvangen

Vakkundige en uiterst klantvriendelijke...

Vakkundige en uiterst klantvriendelijke medewerker. Adviser: EsthervdK

Goede services

Ik ben heel vriendelijk geholpen en heb goede uitleg over het product gekregen.

Geweldige service, goed product.

Anderhalf jaar geleden een infrarood sauna gekocht en nog steeds erg tevreden. Onlangs begonnen twee van de vijf lampen het te begeven. Ik heb een email gestuurd net de vraag of deze los leverbaar zijn en ik kreeg een uiterst vriendelijke reactie van Rosalie dat ze al verzonden zijn en dat het onder de garantie valt. Wat een geweldige service!

Amazing Showroom !

Amazing Showroom !! A month ago we been to Fonteyn. what a nice day experience. super helped by Ahmed and the spa delivered today ?? we are so happy ??

• Would you recommend us? Yes

Very nice showroom and friendly staff

Very nice showroom and friendly staff. Ahmed helped me a lot, listened well, gave us good advices and we have bought spa vision which will be delivered within 3 weeks. Thanks Fonteyn

• Would you recommend us? Yes

Went to Fonteyn with my family

Went to Fonteyn with my family. Its a huge showroom so well organised and very inspiring . I was well helped by Ahmed who has a lot of knowledge :)

Sauna gekocht ordernummer 3468829

Sauna gekocht ordernummer 3468829 Levering en montage wat probleempjes maar uiteindelijk toch bijna goed gekomen Het waren nog een aantal punten die nog bijgewerkt moesten worden Na dit te hebben uitgelegd is dit opgelost Datum 4 maart

Kim hielp ons prettig en we kregen uitgebreid een duidelijke uitleg.

Kim heeft ons prettig geholpen en gaf een uitgebreide uitleg.

Loungeset gekocht met twee ligbedden

Loungeset gekocht met twee ligbedden. Helaas was nog een ligbed op voorraad en hebben wij het showmodel met korting gekocht. Worden wij net door Kim gebeld dat er toch nog een ligbed in het magazijn op voorraad is. Dus wij krijgen een nieuw ligbed en de korting mochten wij houden. Ook leuk dat wij nog een bos bloemen mochten uitzoeken en een fles Cava ontvingen. Zo wordt het kopen van een tuinset een beleving?? Ga zo door!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel