Tuin/loungediningset

Gewoon zomaar even komen kijken voor een lounge/tuinset. Onze samenstelling stond er niet maar geweldig geholpen door Petra. Zij heeft voor ons het set samen kunnen stellen zoals wij het wilde. Dacht ook goed mee. Bezorging was ook goed verzorgd. Wij zijn er blij mee, heel erg bedankt. Ps voor bloemen kan je daar ook goed terecht, die van mij staan al bijna 3 weken.

Bij binnenkomst direct vriendelijk...

Bij binnenkomst direct vriendelijk begroet en kregen koffie. Ons oog viel direct op de Ivar in de outlet, Rosalie wist er alles over te vertellen. De sauna konden we direct meenemen met de mooie korting die er op zat. Hebben thuis direct gebruik van gemaakt en werkte super!

Altijd een feestje bij Fonteyn

Het is oprecht altijd een feestje bij jullie! Bij binnenkomst wordt je begroet met een vriendelijke glimlach en krijg je een kopje koffie en de kids krijgen wat lekkers. De winkel is erg overzichtelijk en schoon. Mocht je hulp wensen staat er iemand die gespecialiseerd is in jouw vraagstuk. Wij hadden Achmed die ons hielp en hij nam echt de tijd om alles te laten zien en de voor/na delen uit te leggen. We zijn daarom ook heel snel geslaagd bij het kopen van een jacuzzi! Daarnaast hebben we nog een paar keer telefonisch contact gehad met de medewerkers en iedereen was zo behulpzaam, in het bijzonder Edwin die daarna nog een keer na belde om met nog een suggestie te komen die voor ons nog beter uit kwam! We komen snel weer terug want er is nog meer moois wat we graag in onze tuin wensen!

Prachtige showroom

Prachtige showroom, zijn goed geholpen door Lianne met een offerte over de Mikka sauna van Karibu.

Heerlijke sauna gekocht

Heerlijke sauna gekocht, werkt helemaal zoals beschreven. Ik kan niks anders dan Fonteyn bedanken voornamelijk Murat, thanks Murat voor het helpen en je goede uitleg!! Top bedrijf!!

Heel erg blij mee met de grote sauna ik...

Heel erg blij mee met de grote sauna ik bedank medewerker murat.

De juiste keuze kunnen maken dankzij Kim

Mijn partner en ik kwamen voor een nieuwe tuinset bij Fonteyn. We werden ontzettend fijn ontvangen en geholpen door een medewerker genaamd Kim. Kim heeft ons erg fijn te woord gestaan en geholpen bij de juiste beslissing voor onze nieuwe tuinset. Wij voelde ons erg op ons gemak bij Kim en zijn blij om deze review te mogen delen.

KIM echt super bedankt je bent een...

KIM echt super bedankt je bent een topper !!

Sauna gekocht

Sauna gekocht. Geholpen door Murat. Goede service.

Sauna gekocht bij de fonteyn

Afgelopen week een sauna gekocht. Super blij met mijn aankoop mede dankzij het advies van Murat. Goede service!

Erg goed geholpen door Lianne Kok

Erg goed geholpen door Lianne Kok. We zien uit naar de levering van de producten om deze zomer van te kunnen genieten!

We kwamen voor iets anders binnen en gingen met een complete set de deur uit

We kwamen voor een kas (dat werd hem niet) maar gingen met een hele tuin set met parasol en toebehoren de deur uit. En inmiddels in gebruik genomen. materialen voor langdurig gebruik en heldere uitleg

Fijn samen gewerkt voor zwembad met...

Fijn samen gewerkt voor zwembad met Murrat en joppe

Super te vreden!

Heel erg goed geholpen door Kim!

Een aankoop gedaan voor een zwemspa bij...

Een aankoop gedaan voor een zwemspa bij Fonteyn! Goed geholpen door de medewerker Mario! Snelle service en kennis van zaken!

Nieuwe sauna aangeschaft

Dhr murat heeft mij geholpen met de juiste sauna keuze. Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid en professionaliteit. Ik had veel vragen en deze zijn allemaal netjes beantwoord. Overgegaan tot aanschaf. Ps: de koffie was heerlijk!!!!

Murat heeft me uitstekend geholpen met...

Murat heeft me uitstekend geholpen met het halen van een sauna. Samen met zijn ideeen zijn ben ik nu thuis dagelijks aan het genieten!

Heel tevreden over de gekochte sauna en ...

Heel tevreden over de gekochte sauna en de service die is verleent door Murat! Top verkoper.

Wij zijn super goed geholpen bij...

Wij zijn super goed geholpen bij afdeling logistiek want we konden gelijk het product ophalen super fijn!

Vriendelijk, behulpzaam en erg leuk contact mee te hebben

We zijn erg vriendelijk en behulpzaam ontvangen, door Esther. Alles werd rustig en goed uitgelegd, onder het genot van een kopje koffie. Ook was Esther oprecht geinteresseerd in onze situatie, en hebben we heerlijk gelachen met elkaar.

Kim heeft mij erg goed geholpen met het...

Kim heeft mij erg goed geholpen met het kiezen van mijn tuin meubel set. Hij was erg behulpzaam en wij zijn zeer tevreden vertrokken!

Ervaring

Nog een keer langs geweest en wederom fijn geholpen. Bedankt!

Loungeset besteld

Zojuist een loungeset besteld. Super geholpen door Anne-Lynn. Ze was heel erg behulpzaam en geduldig en dat heeft gelijk tot een prettige aankoop!

Online bestelling

Per mail contact gehad met Ricardo. Fijne ervaring met snelle reacties en duidelijke toelichtingen. Wij kijken met plezier uit naar de levering!

Heel tevreden over de logistiek van de...

Heel tevreden over de logistiek van de Fonteyn!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel