goede hulplijn

kordaat en snel antwoord op vraag vervanging en/of gebruik infra rood lampen.

Goeie sauna

Goeie sauna, beste kwaliteit

We zijn vreselijk goed geholpen door de afdeling logistiek

We zijn vreselijk goed geholpen door de afdeling logiestiek bij het afhalen van onze producten. Wat een service!

Aankoop Bbq

Ik heb laatst een mooie Indiana bbq bij Fonteyn gekocht, vlak na de aankoop bij een houten huisje achter de showroom hem opgehaald. Ik hoefde niet lang te wachten en werd geholpen met inladen, dus daarmee een groot compliment naar jullie logistiek team.

Ik heb een Loungeset van sooty besteld...

Ik heb een Loungeset van sooty besteld bij de fonteyn en hij was zeer net geleverd en onze kinderen zijn er blij mee De service van de logistiek was zeer net en beleefd

Snelle bestelling en vriendelijke service

Ik ben heel fijn geholpen door Anne-Lyn bij het bestellen van mijn tuinmeubel. Ondanks dat het bijna sluitingstijd was, nam ze de tijd voor me om me goed en snel te helpen. Ze wist al mijn vragen over de bezorging te beantwoorden en vanaf vrijdag kan ik van mijn tuinmeubel gaan genieten.

Onlangs een sauna gekocht bij Fonteyn...

Onlangs een sauna gekocht bij Fonteyn en super goed geholpen door Murat! Hij nam de tijd om alles uit te leggen en gaf goed advies. De sauna is van topkwaliteit en we zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!

Afgelopen maand sauna gekocht bij de...

Afgelopen maand sauna gekocht bij de Fonteyn. Rosalie heeft me goed geholpen. Dank

Zeer correcte telefoniste

Zeer correcte telefoniste, heel vriendelijk en behulpzaam.

Perfecte, snelle en vriendelijke service ??

Er was haast bij mijn bestelling en levering omdat dit met een transport mee moest naar ons huis in het buitenland. Ik sprak met Lizette, heb haar alles uitgelegd en werkelijk binnen een half uur waren de ligbedden besteld, had ik de betaallink in mijn mail en is geregeld dat de ligbedden niet bij mij thuis maar bij de vervoerder worden afgeleverd. Probeer zon service nog maar eens ergens te vinden. Dit was echt een voorbeeld van wat service inhoudt. Chapeau Fonteyn en Lizette!

Geholpen door Rosalie bij het kiezen...

Geholpen door Rosalie bij het kiezen van mijn droom Sauna. De keuze was reuze.. wat een prachtige showroom zeg..!! Dankzij Rosalie de perfecte sauna kunnen vinden! Bedankt!

loungeset reserveren

loungeset reserveren Anne-Lynn heeft mij zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan en mij geholpen

Super fijn geholpen door Kim

Super fijn geholpen door Kim, wat een klantvriendelijkheid en charme voor meubels brengt deze top verkoper met zich mee. Ik ben in alle volledigheid geadviseerd en hij heeft mij ruimschoots begeleid in de mooie showroom vol inspiratie.

Het is een tijd geleden dat ik zon...

Het is een tijd geleden dat ik zon goede beleving heb gekregen bij een winkel. Ik ben in de showroom geholpen door Mario, ontzettend fijne en warme benadering. Goed geinformeerd en kom zeker terug!

Rosalie is de topper van Fonteyn

Rosalie is de topper van Fonteyn! Met haar enthousiasme wist ze ons snel te overtuigen! Wat een prachtige showroom ook, zeker de moeite waard om een dagje te bezoeken!

Netjes, maar hele experience.

Wij dachten even snel een tuinset en een parasol te kopen en zagen dat Fonteyn goede prijzen had. In de winkel hadden we nog wat vragen, maar konden geen medewerkers vinden. Nadat we ons bij de kassa hadden gemeld kregen we te horen dat we ons bij een adviseur in de witte serre moesten melden. De hele winkel doorgelopen omdat we de ingang van de serre niet konden vinden. Aangekomen ons gemeld bij de dame in de serre. We konden plaatsnemen en de adviseur werd gebeld. Ook kregen we een kopje koffie aangeboden. Adviseur Esther kwam ons helpen en heeft ons netjes geholpen. Ze heeft echt haar best voor ons gedaan. Uiteindelijk alle producten bij elkaar kunnen krijgen. We kregen een flesje bubbels mee en bij de kassa nog een bos bloemen. Wel heel netjes geholpen en behandeld als een vorst, maar we vonden de gehele experience wel erg lang duren. Persoonlijk lopen we liever de winkel in, kiezen de producten, maken een bezorg-afspraak, betalen en lopen weer naar buiten. Alles heeft dit bij elkaar nu bijna 2 uur geduurt wat ook in 30 minuten had gekund. Bubbels en bloemen ook heel aardig, maar als dit weggelaten zou worden dan kunnen de prijzen nog wat naar beneden. * Persoonlijk vind ik het heel opdringerig als er om reviews gevraagd wordt. Hier was het ook dat je overal bordjes zag staan en er werd ook een kaartje onder je neus geschoven met een QR code erop zodat je op verschillende platformen reviews achter kon laten. Zet gewoon een QR code op de kassabon. Komt een stuk minder dwingend over. Vandaar een ster minder.

Esther heeft mij zeer professioneel...

Esther heeft mij zeer professioneel geholpen. Ze weet veel, heeft geduld en komt vakkundig over. Zeker de moeite waard om terug te komen.

Fijne service

Wat een mooie winkel, Esther is enthousiast en klantvriendelijk. Een fijne ervaring!

Hoekloungeset Salou XL

Wij wilden voor in onze tuin graag de Loungeset Salou XL hebben en omdat wij op behoorlijke afstand wonen van Fonteyn belden we eerst met Anne-Lynn om zeker te zijn dat de Loungeset aanwezig was en wij werden door haar vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan later in de winkel zelf werden wij door Esther vakkundig geholpen en omdat wij toch een kleine aanpassing wilden heeft Esther onze wensen(aanpassing) voor ons kunnen realiseren! Al met al een top team samen! Dus krijgen ze van ons Beiden de Volle 5 Sterren!!!

Super goed geholpen door Anne-lyn

Super goed geholpen door Anne-Lyn, heel fijn advies gekregen en hele snelle levering! Echt super!

We waren op zoek naar een loungeset . Bij binnenkomst werden we al begroet en kregen we een heerlijk kopje koffie. AnneLynn heeft ons goed geholpen. Door dat ze geduldig en goed met ons mee dacht hebben wij onze droom loungeset

Wat een enorme showroom zeg

Wat een enorme showroom zeg! Goed geadviseerd door Amely over verschillende saunas. Zeker een aanrader.

Geweldig geholpen door Rosalie!

Geweldig geholpen door Rosalie!

Goed en duidelijk geholpen door...

Goed en duidelijk geholpen door Anne-Lynn.

Geweldig geholpen door Anne-Lynn met...

Geweldig geholpen door Esther met het uitzoeken van een loungestoel. Door de ruime voorraad kon ik de stoel meteen mee nemen en heerlijk genieten thuis. Zij heeft veel kennis over verschillende materialen en stoffen. Kom zeker keer terug om alles rustig te bekijken in de winkel

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel