Huge store with a great selection

Huge store with a great selection. Everyone should find something to their taste and budget. There is also great advice by Ahmed.

• Would you recommend us? Yes

Zeer klantvriendelijk en goede service

Zeer klantvriendelijk en goede service

lay-z spa Miami

Een aantal weken geleden een lay-z spa Miami daar gekocht. Bij thuiskomst bleek dat de geisoleerde afdekking ontbrak, geen filter erbij, en een pomp die gebruikt was en heel erg veel lawaai maakt. Telefonisch erg onvriendelijk te woord gestaan, op mails word niet gereageerd.

Weer dezelfde fout gemaakt

Weer dezelfde fout gemaakt � zwaar teleurgesteld. Tegen beter weten in toch weer iets gekocht bij deze winkel, ondanks mijn eerdere slechte ervaringen. Na mijn vorige recensie werd ik gebeld door Alexander, die duizend keer zijn excuses aanbood en beloofde dat het niet opnieuw zou gebeuren. Ik gaf ze een derde kans en verwijderde mijn recensie. Grote fout. De verkoop in de winkel gaat altijd vriendelijk en soepel � tot je hebt betaald. Daarna begint het gedoe. Je ontvangt een e-mail met een betaalverzoek, onder het mom dat levering binnen enkele dagen zal plaatsvinden. En dan: radiostilte. Er gebeurt helemaal niets. Bellen? Kansloos. Je wordt afgewimpeld door telefonisten of gewoon weggedrukt. Na meerdere pogingen kreeg ik Nanda aan de lijn � vriendelijk en behulpzaam, maar ook zij liep tegen een muur op. Niemand van de planning of service is bereikbaar. Te druk, heet het dan. Pas na 15+ keer bellen kreeg ik Hendri te spreken. Hij zou me vandaag nog terugbellen. Je raadt het al: niks gehoord. Daarna bleef ik terugbelverzoeken achterlaten, kreeg ik een vage e-mail: Waar kunnen we u mee helpen? � en kon ik het hele verhaal weer opnieuw uitleggen. Samengevat: waardeloze communicatie, loze beloftes, en totale desinteresse na aankoop. Deze keer verdwijnt mijn recensie niet meer. Koop hier alsjeblieft niet, tenzij je veel vrije tijd en geduld over hebt.

Yesterday i went in the show room from...

Yesterday i went in the show room from fonteyn and Mario helped me to get the spa miracle.. thanks !

• Would you recommend us? Yes

Grande Mario

Grande Mario, bravissimo.

• Ci consiglieresti? Si

Top ervaring bij Fonteyn

Top ervaring bij Fonteyn! Er is zo veel keuze in de gigantische showroom! Daardoor was het niet makkelijk om meteen tot een beslissing te komen. Mario heeft ons heel goed geholpen met het kiezen van de juiste Spa voor mij en mijn gezin. Hij was heel vriendijk,professioneel, en heeft ons alles uitgelegd tot in de kleinste details. Uiteindelijk heb ik een ecstatic wave aangeschaft. We hebben van te noren de spa kunnen testen in de showroom.. Dat was echt top! Ik raad het bedrijf zeker aan!

wat een plezier in de showroom van...

wat een plezier in de showroom van Fonteyn, op zaterdag was er een geweldige sfeer, met veel mensen die de spas uitprobeerden en in de zwembaden gingen zwemmen, MARIO raadde een RELAX-spa aan, we kunnen niet wachten om ervan te genieten, bedankt MARIO

Murat topper

Murat, heeft ons geweldig geholpen om onze zwembadlamp te vervangen. Super vriendelijk en klantgericht. Denkt mee en zoekt naar oplossing. Top aanwinst voor Fonteyn. Wij zijn zeer tevreden. (collega Joppe helpt ook altijd). Twee toppers!

lekkage jacuzzi snel en vakkundig opgelost

Wij hadden een lekkage aan onze jacuzzi. Gebeld en meteen deze week is er een monteur geweest. Hans de monteur , heel aardig en vriendelijk heeft het perfect opgelost.

Loungeset geleverd, drama van kwaliteit en aftersales

Loungeset geleverd. Montage materiaal en een kussen ontbraken. Zelf montagemateriaal moeten kopen (wat vergoed zou worden) en kussen zou direct opgestuurd worden. Gebeurt allemaal niet. Van de 7 telefonische beloftes om contact op te nemen, wordt er 1 van waargemaakt, zonder resultaat. Vervolgens blijkt er een fabricage fout te zijn. Eerst wordt aangegeven dat dit hoort. Nadat ik heb kunnen aantonen dat dit niet hoort, wordt dit toch bevestigd. Optie is om korting te krijgen of een vervangend product volgend seizoen. Gekozen voor dat laatste en verzoek uitgezet voor het nog te vergoeden montagemateriaal en hoe het op te lossen met kosten van levering (via lift die dan opnieuw gehuurd moet worden). In september gemaild, in oktober 2 x gemaild, in maart gemaild. Geen enkele reactie. Niets nada noppes. Nog steeds een loungeset met montagefout, een ontbrekend kussen, geen vergoeding van eigen montagemateriaal en geen nieuwe informatie over het vervangen van het product. Misschien levert deze review nog wat op. Anders wordt het helaas de rechtsbijstand inschakelen om te kijken of er dan wel beweging komt bij dit bedrijf.

Spa gekocht in 2022 voor 6200

Spa gekocht in 2022 voor 6200. Was binnen 3 maanden kapot. Nieuwe watmtepomp geinstalleerd na een paar weken maar na een jaar weer kapot. Weken moeten wachten op de nieuwe warmtepomp (was weer kapot). Uiteindelijk net na de garantie weer de warmtepomp kapot maar nu moet ik betalen. Het is een grote **********bende daar. Je zou verwachten dat er enigszins coulance zou zijn voor een product dat 6200 gekost heeft maar nee. Had eerder op Radar moeten kijken want daar staat het vol met klachten.

Tuin/loungediningset

Gewoon zomaar even komen kijken voor een lounge/tuinset. Onze samenstelling stond er niet maar geweldig geholpen door Petra. Zij heeft voor ons het set samen kunnen stellen zoals wij het wilde. Dacht ook goed mee. Bezorging was ook goed verzorgd. Wij zijn er blij mee, heel erg bedankt. Ps voor bloemen kan je daar ook goed terecht, die van mij staan al bijna 3 weken.

Bij binnenkomst direct vriendelijk...

Bij binnenkomst direct vriendelijk begroet en kregen koffie. Ons oog viel direct op de Ivar in de outlet, Rosalie wist er alles over te vertellen. De sauna konden we direct meenemen met de mooie korting die er op zat. Hebben thuis direct gebruik van gemaakt en werkte super!

Altijd een feestje bij Fonteyn

Het is oprecht altijd een feestje bij jullie! Bij binnenkomst wordt je begroet met een vriendelijke glimlach en krijg je een kopje koffie en de kids krijgen wat lekkers. De winkel is erg overzichtelijk en schoon. Mocht je hulp wensen staat er iemand die gespecialiseerd is in jouw vraagstuk. Wij hadden Achmed die ons hielp en hij nam echt de tijd om alles te laten zien en de voor/na delen uit te leggen. We zijn daarom ook heel snel geslaagd bij het kopen van een jacuzzi! Daarnaast hebben we nog een paar keer telefonisch contact gehad met de medewerkers en iedereen was zo behulpzaam, in het bijzonder Edwin die daarna nog een keer na belde om met nog een suggestie te komen die voor ons nog beter uit kwam! We komen snel weer terug want er is nog meer moois wat we graag in onze tuin wensen!

Prachtige showroom

Prachtige showroom, zijn goed geholpen door Lianne met een offerte over de Mikka sauna van Karibu.

Heerlijke sauna gekocht

Heerlijke sauna gekocht, werkt helemaal zoals beschreven. Ik kan niks anders dan Fonteyn bedanken voornamelijk Murat, thanks Murat voor het helpen en je goede uitleg!! Top bedrijf!!

Heel erg blij mee met de grote sauna ik...

Heel erg blij mee met de grote sauna ik bedank medewerker murat.

De juiste keuze kunnen maken dankzij Kim

Mijn partner en ik kwamen voor een nieuwe tuinset bij Fonteyn. We werden ontzettend fijn ontvangen en geholpen door een medewerker genaamd Kim. Kim heeft ons erg fijn te woord gestaan en geholpen bij de juiste beslissing voor onze nieuwe tuinset. Wij voelde ons erg op ons gemak bij Kim en zijn blij om deze review te mogen delen.

KIM echt super bedankt je bent een...

KIM echt super bedankt je bent een topper !!

Sauna gekocht

Sauna gekocht. Geholpen door Murat. Goede service.

Sauna gekocht bij de fonteyn

Afgelopen week een sauna gekocht. Super blij met mijn aankoop mede dankzij het advies van Murat. Goede service!

Erg goed geholpen door Lianne Kok

Erg goed geholpen door Lianne Kok. We zien uit naar de levering van de producten om deze zomer van te kunnen genieten!

We kwamen voor iets anders binnen en gingen met een complete set de deur uit

We kwamen voor een kas (dat werd hem niet) maar gingen met een hele tuin set met parasol en toebehoren de deur uit. En inmiddels in gebruik genomen. materialen voor langdurig gebruik en heldere uitleg

Fijn samen gewerkt voor zwembad met...

Fijn samen gewerkt voor zwembad met Murrat en joppe

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel