Wat een prachtige showroom!

Wat een prachtige showroom!! Bij de jacuzzis aangekomen werden we geholpen door Ahmed. Super vriendelijk en eerlijk advies gekregen en gekozen voor een prachtig Spa welke over 3 weken komt. Echt een aanrader om eens rond te kijken in de showroom van Fonteyn en voor hulp met betrekking tot een spa naar Ahmed vragen!!!

Goed en vriendelijk geholpen door Kim

Goed en vriendelijk geholpen door Kim

Enorme keuze

Helder, open en snel geholpen. Prima uitleg over product en vervolg.

in slechts 3 weken werd ons SPA MIRACLE...

in slechts 3 weken werd ons SPA MIRACLE geleverd, we genieten er elke dag van en zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt, bedankt MARIO voor je advies en de uitgebreide uitleg over het product!!

Uitstekende service!

Uitstekend geholpen door Jordi Willemsen met goede zorg, meedenkend en tegen een scherpe prijs.

It is always of great pleasure dealing...

It is always of great pleasure dealing with Mario as a dealer . He is always very helpful and goes out of his way to assist us even after office hours . Jackie

Fijne verkoopster

Esther heeft ons super goed geholpen Wat een vriendelijke vrouw is dat!!!

My first SPA thanks to Mario

Thanks to Mario I bought my first spa tub. He followed me throughout the process helping me with useful advice and always making himself available. Highly recommended!

Uitstekende service

Wij zijn uitstekend geholpen door Thomas met het uitzoeken van een buitenkeuken, BBQ en bijbehorende accessoires. Hij wist alles over alle producten uit te leggen en nam heel lang de tijd om ons te helpen bij onze keuzes.

Mario heeft ons geholpen bij het kiezen...

Mario heeft ons geholpen bij het kiezen van de PLEASURE spa, wat we leuk vonden was de aanwezigheid van de AQUAROLLING MASSAGE in deze spa die een zeer sterke massage voor de rug creeert, bedankt Mario voor de uitleg

Ik ben superbli met mijn Spa...

Ik ben superbli met mijn Spa Relax-product, het helpt me echt te ontspannen na een drukke dag.Bedankt Mario voor je geweldige service en geduldige uitleg.

Zeer snelle en accurate ondersteuning

Zeer snelle en accurate ondersteuning

Ik ben geweldig geholpen door Mario

Ik ben geweldig geholpen door Mario! Al mijn vragen zijn beantwoord en ik ben netjes te woord gestaan.

Tuin meubels

Esther heeft het prima geregeld voor ons ??

Zaterdag voor Pasen gingen we naar de...

Zaterdag voor Pasen gingen we naar de showroom van Fonteyn, en het was erg leuk om te zien hoeveel Druk er waren, we ontmoetten MARIO die ons met zijn passie hielp bij het kiezen van de PRAISE CLASSIC spa

Mee denkend en goed advies

Mee denkend en goed advies, duidelijke uitleg over de planning

Loungeset

2 jaar geleden een nieuw lounge set gekocht. We waren hier heel blij mee totdat hij helemaal doorzakte. Na wat mail contact kregen wij een nieuw lounge set aangeboden, die werd uiteindelijk pas een jaar later eind de zomer (met heeeeeel veel leverproblemen) geleverd. Dit zou een verbeterde versie van ons andere lounge set zijn. Tot onze grote verbazing buigt nu ook deze door en gaat de zogenaamde rvs ook roesten. Ik ga hier verder geen melding meer van maken bij Fonteyn maar we hebben hier wel van geleerd want wij komen hier niet meer!

Tuinset gekocht

Tuinset gekocht, maar naar onze 1e ervaring (hadden in een maand 2 aankopen gedaan) qua levering werd ik toch wat huiverig en belde dat ik niet het laatste bedrag wilde betalen als het 1e probleem niet was opgelost. Prima zeiden ze, nog geen dag later betalingsherinnering in de mail. Hierop toch besloten te betalen. Nogmaals gebeld of de leverdatum nog bleef staan. Geen probleem, u krijgt een track en trace de avond van te voren. Nou u raadt het al geen track en trace. Weer bellen op de dag van levering. Ja hoor ze komen begint van de middag, maar wat verstaat de firma Fonteyn onder begin van de middag?? Bellen en bellen en uiteindelijk eind van de dag kwam daar het tuinstel. Als je er dan iets van zegt lachen ze het weg. Tja de firma kan nog wel wat winst behalen in communicatie. Hoe bedoel je wat winst? Alle winst. iedereen in mijn omgeving weet inmiddels dat zij nooit iets aan moeten schaffen bij Fonteyn. Als je nog geen hartproblemen hebt, dan krijg je ze vanzelf als je hier wat koopt.

Geweldige klantenservice

Ik heb een nieuwe loungeset gekocht, het was een model dat uit het assortiment was en waarvan de resterende voorraad nog verkocht werd. Ontzettend goede communicatie over de voorwaarden. Bij het ophalen was er een probleem met de voorraad. De magazijnmedewerker heeft direct de verkoper die we al je de dag van aankoop hadden gesproken ingeschakeld. Er is heel duidelijk gecommuniceerd over het probleem en wat mijn opties waren, en welke oplossing ze hadden bedacht. Ik kreeg zelfs nog een bosje bloemen voor het ongemak. Ik heb nu een prachtige loungeset staan en ben ik een zeer tevreden klant.

Zeer tevreden met hoe we geholpen zijn. Verkoper Kim heeft ons duidelijk uitleg gegeven over de loungeset.

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf Heb in de winkel een afspraak gemaakt dat hij zou zorgen dat me spullen op een bepaalde datum binnenkwamen. Daar heb ik vervolgens nooit meer wat van gehoord Dus ik ben er achteraan gaan bellen Word ik een dag voor dat het geleverd zou worden gebeld dat het 2 dagen later werd Nu konden de timmermannen door de slechte communicatie van hun kan dus niet aan de slag Toen kregen we dat bouwpakket zonder maten van het glas wat de hoogte bepaald 4 keer achteraan gebeld maar blijkbaar is er 1 iemand in het bedrijf die telaat op ze werk komt en als enige een standaard maat weet van de glazen wanden Want ik word overal en nergens heen gestuurd maar heb nogsteeds geen antwoord waardoor ik nu weer een nieuwe afspraak moet inplannen met me timmerman Al met al als je betaald hebt kan je barsten voor ze Ik zal hier niet meer kopen

Kim heeft mij uitstekend geholpen met...

Kim heeft mij uitstekend geholpen met uitzoeken tuinmeubels.

wij zijn zeer goed geholpen bij de...

wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop en de uiteindelijke levering van de gekochte tuinmeubelen. onze dank is groot aan Hendri voor zijn inzet.

Amazing experience

Was an amazing experience. Great recommendation from Johny Nasour for your Leicester branch. The whole experience was very professional ?? Thank you ??

• Would you recommend us? Yes

A heartfelt thank you to Johny Nasour...

A heartfelt thank you to Johny Nasour for not only his outstanding assistance at Fontyn but also for going the extra mile by recommending the Leicester branch. Thanks to him, I discovered their incredible garden collection, which exceeded all expectations. His dedication, knowledge, and genuine care made all the difference. Truly grateful!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel