Worst costumer service over the phone

Worst costumer service over the phone! I have been calling for weeks and no answer regarding our swimspa that w e bought! Great products horrible service!

• Would you recommend us? No

Wij zijn weer keurig geholpen door...

Wij zijn weer keurig geholpen door Murat en Esther. Fijne medewerkers bij een prachtig bedrijf

Top veel.keuze en goed aanbiedingen...

Top veel.keuze en goed aanbiedingen Esther heeft ons goed geholpen.

Jordi

Aardige verkoper die Jordi en wist waarover hij sprak

Fijn gesprek

Fijn gesprek, dacht goed mee. Hadden vorig jaar ook contact gehad maar door omstandigheden niet doorgegaan en Jordi wist dat nog. Bedankt Jordi om ons te adviseren!

Mini Sauna van 3.400 gekocht, nooit doen!

Sauna van 3,400 euro gekocht bij: Fonteyn Outdoor Living Mall, Ik adviseer iedereen dat nou juist niet te doen. Wat een slechte service, wat een slechte garantie, wat een klant onvriendelijkheid. Ik kan in detail treden, maar simpel gezegd, ze staan niet voor kwaliteit. De electra in de sauna delen bracht na kinderlijke aansluiting, direct al kortsluiting. Order nummer 3477523

Prima ervaring met Fonteyn.

Vanaf het begin tot het einde waren ze goed bereikbaar,hebben mij goed geholpen met de bestelling en de levering . Afspraken werden goed nagekomen,ook mijn retourzending is prima geregeld,Bedankt Alexander voor de goede ondersteuning.

Goede feedback van Kim

Goede feedback van Kim

Het adres Fonteyn vonden we op internet

Het adres Fonteyn vonden we op internet, wie is dat vroegen wij ons af? maar aangekomen in Udel , rond gekeken in de showroom. en geweldig ontvangen door uw adviseur Yordi Willemsen die ons ons geweldig advies en voorlichting gaf was de beslissing gouw gevallen om met de firma Fonteyn zaken te doen. Yordi bedankt.

Snelle service

Snelle service, snelle reacties op de mail. Zeer tevreden met hoe alles geregeld is.

Ook nadat we onze SPA MIRACLE hadden...

Ook nadat we onze SPA MIRACLE hadden gekocht, konden we rekenen op de hulp van Mario. Hij stond direct klaar om ons te begeleiden bij de installatie en het instellen van de programmatie. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor we er meteen goed gebruik van konden maken. Het is zeldzaam om zon goede service na de verkoop te krijgen � Mario maakt echt het verschil!

Hobbykassen

Wij hadden wat informatie nodig over een hobbykas,wij kregen Jordi Willemsen toebedeeld en die gaf ons de juiste en duidelijke informatie.De aankoop was snel beslist.

Dankzij Mario heb ik de perfecte spa...

Dankzij Mario heb ik de perfecte spa gevonden. Hij gaf eerlijk advies en begreep meteen wat ik zocht. Mario maakte het hele proces supergemakkelijk. Heel tevreden met mijn Miracle spa!

Werden vriendelijk en correct geholpen

Werden vriendelijk en correct geholpen

Zeer mooi bedrijf, goed geholpen.

Jordi Willemsen is attent en gaf een duidelijke uitleg over het product.

Zijn zeer goed geholpen door Jordi

Zijn zeer goed geholpen door Jordi, op al onze vragen kregen wij snel antwoorden. Zijn heel tevreden over de afhandeling van onze bestelling.

Na de aankoop van onze SPA MIRACLE...

Na de aankoop van onze SPA MIRACLE stond Mario ook in de nazorg voor ons klaar. Hij hielp ons stap voor stap met de programmatie van het systeem en legde alles duidelijk en geduldig uit. Dankzij Mario werkt alles perfect en kunnen we volop genieten van onze spa. De service stopt niet bij de verkoop � bij Mario ben je echt in goede handen!

Super geholpen door Jordy.

Super geholpen door Jordy.

Wij hebben de Devotion spa leren kennen...

Wij hebben de Devotion spa leren kennen dankzij Mario. Mario heeft ons uitgebreid uitgelegd hoe alle jets werken en wat hun specifieke functies zijn. Zijn duidelijke toelichting heeft ons geholpen om de spa optimaal te begrijpen en te gebruiken.

SPA Pleasure is een fantastische plek...

SPA Pleasure is een fantastische plek om te ontspannen. Alles was netjes en professioneel geregeld. Een speciaal dankwoord aan Mario voor zijn duidelijke en vriendelijke uitleg. Dankzij Mario wist ik precies wat ik kon verwachten en voelde ik mij meteen op mijn gemak.

Ik kocht een BBQ tafel (Mulberry) en hierbij werd de Basard Medium Solo aanbevolen als bijpassende Kamado. Fonteyn heeft een goede service.

Wat een slechte bedrijf na 6 wk mijn...

Wat een slechte bedrijf na 6 wk mijn 100 euro nog steeds niet terug gekregen van Remco wat we zijn overeengekomen koop er nooooit meer iets NOG STEEDS GEEN 100 EURO ONTVANGEN Vandaag tel van fonteyn gehad 100 euro eindelijk ONTVANGEN nav de slechte rieviuw ze hebben niet eens de fatsoen om hun excuses te maken oid maar wel of ik de rieviuw wil verwijderen

Masterbuild 800 gekocht bij Ricardo

Wij zijn wezen kijken voor een nieuwe BBQ. Wij hebben eerst even rustig rondgekeken om daarna samen met een adviseur de aankoop te bespreken. Ondanks dat Ricardo er nog maar enkele maanden werkt heeft hij ons uiterst professioneel en vriendelijk geholpen. Om er zeker van te zijn dat de door ons gekozen bbq aan onze wensen zou voldoen heeft hij ons ook nog een paar goede vragen gesteld, waarna hij ons kon vertellen dat wij inderdaad een passende keuze hadden gemaakt. Wij hebben er gelijk een mooie hoes en houtskool bij gedaan zodat wij - want de bbq was gelukkig op voorraad- deze week met het mooie weer gelijk kunnen bbqen met onze nieuwe masterbuilt 800! Ricardo, heel erg bedacht voor de goede service en prettige ervaring. Je bent al een top adviseur en met nog een beetje meer ervaring kan dat alleen maar beter worden!

Als opvolging van mijn eerdere...

Als opvolging van mijn eerdere uitstekende recensie; De beloftes waren helaas een zoethouder. Vandaag zouden we de levering ontvangen, maar geen track-and-trace ontvangen. Uit voorzorg even gebeld over de tijd van levering. Na een tijd in de wacht kreeg ik onze verkoper Remco aan de lijn. Met een erg nonchalante houding kreeg ik te horen dat we nog maar even 2 weken moesten wachten. Geen enkele verdere interesse of excuus voor het ongemak. Er was een houding dat als het geld eenmaal binnen is (zon 5 weken geleden) dat je maar lekker in de wacht mag blijven staan. Klantvriendelijkheid is ver ondermaats.

What a excellent firm to deal with from...

What a excellent firm to deal with from start to finish so professional. From making our purchase to installation was a pleasure. The Leicester showroom staff were so friendly and easy to deal with, and at great prices And what a fantastic showroom they have. A big thank you Jon and to the fitters who installed our hot tub nothing was to much trouble and they did a great job. Highly recommended this company. Thank you from Barry and Edith

• Would you recommend us? Yes

Meervelderweg 52