Wordt niet gereageerd door dit bedrijf

Wordt niet gereageerd door dit bedrijf. Terrashaard op donderdag gekocht savonds getest blijken er scheuren in het blad te zitten welke door de warmte open gaan staan . Vrijdag gelijk gebeld en fotos toegestuurd. Inmiddels al 15 x gebeld, maar nog steeds niemand gesproken om het op te lossen.

NOOIT MEER FONTEYN!

Bij klachten reageert Fonteyn selectief. Monteur die aangeeft dat de swimspa 2 ton weegt (wat helemaal niet klopt!), hijsen kan niet doorgaan, factuur krijgen we niet vergoed tot op heden. Proberen de schuld bij hijsbedrijf te leggen. Heel vervelend contact met verkoper Edwin. Maand later ontvangen wij een smerig zwembad die mijn man zelf moet leeg halen met een waterstofzuiger. Filter smerig geleverd, leveren maar 1 na. Afdekhoes smerig, maken ze niet schoon, mag je zelf doen blijkbaar. Kinderslot niet geleverd, schroeven voor de afdekhoes vast te zetten niet geleverd. 1 van de hijsogen wordt verbogen doordat de monteur een krik eronder zet en deze tot de max omhoog zet. Zegt verder niks tegen ons en gaat gewoon door.. hijsoog is uiteraard niet meer te gebruiken nu. Service melding gedaan voor meerdere dingen die niet kloppen en we ontvangen helaas alweer het verkeerde pakket voor de reiniging. Als je een email stuurt met 4/5 punten wat er fout gaan reageren ze op 1 of 2 dingen. De rest mag je weer opnieuw voor mailen en dan komt er geen reactie. 20.000 betaald voor een swimspa en een hoop gezeik ?? Voor ons, eens maar NOOIT meer Fonteyn ! Wij dachten bij het beste bedrijf in Nederland onze aanschaf te doen maar dat is duidelijk niet het geval. Wij gaan binnenkort de stap naar onze rechtsbijstand maken want we voelen ons niet serieus genomen door deze verkoper.

Terrible shot service after sales service

Terrible after sales service . Bull**** and excuses galore . Avoid this company

• Would you recommend us? No

Goed geholpen

Goed geholpen

Vriendelijke en behulpzame mensen .

Vriendelijke en behulpzame mensen . Ondanks wat communicatie storing met een offerte maken Allse spoedig opgelost en alle wensen in onze bestelling opgenomen nu in afwachting tot de levering hopelijk eind juni we wachten af . Maar zeker een bedrijf die ik aan zal raden

Sehr nette und kompetente Beratung in...

Sehr nette und kompetente Beratung in angenehmer Atmosphare.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je stelt netjes een vraag en krijgt...

Je stelt netjes een vraag en krijgt gewoon geen antwoord. Wat een balle tent

Ze betalen niet terug

Ze betalen niet terug. Wacht nu al maanden op het geld van een retourzending. Als je ze belt voor een bestelling nemen ze meteen op. Bij deze kwestie word je van het kastje naar de muur getikt.

Goede prettige service door Annamaria

Goede prettige service door Annamaria

Slechte klantenservice

Ten vervolge op mijn eerdere review: Eergisteren (28 mei) maar weer eens gebeld. Nee hoor de receptioniste kon niemand aan de telefoon krijgen en zou weer een terugbelnotitie maken. Weinig vertouwen in. En die gedachte was weer juist. Er is wederom niet teruggebeld. Er is nooit iemand bereikbaar en terugbelnotities gaan blijkbaar direct de prullenbak in, want er wordt nooit teruggebeld. Vandaag (30 mei) maar weer eens gebeld en gevraagd waarom ik niet teruggebeld wordt. De receptioniste ging het weer proberen en zoals verwacht kon ze weer niemand bereiken. Ze maakt weer een terugbelnotitie. Ik heb er weinig vertrouwen in en als ik door de reviews blader ben ik blijkbaar niet de enige. Wordt vervolgd.

Ik wil graag mijn volledige

Ik wil graag mijn volledige tevredenheid uitspreken over de aankoop van de Spa Miracle. Het hele proces verliep vlot en aangenaam, mede dankzij de professionaliteit en deskundigheid van Mario, die ons vanaf het begin uitstekend heeft begeleid. Mario was zeer behulpzaam en gaf ons alle nodige informatie om het model te kiezen dat het beste bij onze behoeften paste

goed geholpen

goed geholpen

Kim heeft ons goed geholpen en fijn...

Kim heeft ons goed geholpen en fijn advies gegeven. Een aardige man ook ??

Hele goede communicatie met Fonteyn

Hele goede communicatie met Fonteyn. Alexander en Manon antwoorden heel vlot en helpen de klant naar een oplossing te zoeken. Dikke pluim

Van showroomdroom naar leveringsnachtmerrie

Van showroomdroom naar leveringsnachtmerrie... Wat een prachtige showroom! En wat werden we fijn geholpen... dachten we. Vol goede moed (en tegen beter weten in na een eerdere mwa ervaring) toch weer iets gekocht: een schitterende loungeset. Bij aankoop kregen we de belofte: levering in maart. Wij blij. In maart een mail: Uw loungeset wordt geleverd! Graag even het volledige bedrag betalen. Tuurlijk, doen we. Wat kan er misgaan, toch? Nou... alles dus. Op de afgesproken dag geen loungeset. Geen belletje, geen rooksignaal, niks. Dus bellen wij. En bellen. En nog eens. En nog 15 keer. (Ons belminutenpakket is er klaar mee.) Bij de 18e poging eindelijk iemand aan de lijn! Ja hoor, het komt eraan. We kregen zelfs een bevestiging per e-mail. Eindelijk! Maar... weer geen loungeset. Nieuwe poging. Wat blijkt? Uw order? Oh... die staat er helemaal nog niet in. Verwacht m maar in mei. Spoiler alert: ook dat gebeurde niet. We wachten dus al sinds januari. We zijn inmiddels een met onze oude, doorgezakte tuinstoelen. Van beloften kunnen we geen zithoek maken, helaas.

Schandalig

Komt de afspraken niet na, Terwel wij aan het wachten zijn is het opeens niet meer leverbaar, en we hebben alles afbetaald en afgesproken 2 maanden geleden.

Klantenservice waardeloos!!!

In februari iets besteld. Levertijd ca 2 maanden. Na 1,5 maand gebeld om te informeren naar de status en vermoedeljke leverdatum. Telefoniste meldt dat zij niemand kan bereiken. Er wordt een terugbelnotitie gemaakt. Er belt niemand terug. Weer gebeld, weer niemand bereikbaar weer terugbelnotitie. Maar er belt niemand. Zo een paar maal geprobeerd en gevraagd om de bedrijfsleiding. Ook al niet bereikbaar, maar ineens wel iemand van de afdeling. Krijg te horen, dat het helaas iets langer gaat duren. Maand later weer gebeld. En weer niet bereikbaar, terugbelnotitie levert niets op. Volgende dag zelfde verhaal. TRIEST. Vandaag (27 mei) maar weer eens gebeld en ja hoor afdeling niet bereikbaar en ook de bedrijfsleiding weer niet bereikbaar. Klantenservice is diep diep diep triest.

Stuitende service! Geen reactie op retourzending

Ik wacht al weken al dan niet maanden op het geld van mijn retourzending. De communicatie is dramatisch. Service laat zeer te wensen over. Als u voor uw producten naar een andere zaak kunt, adviseer ik dat ten stelligste. Dit bespaart u een hoop frustratie en geld.

Chantel is de beste spa expert!

Begin dit jaar gingen wij vrijblijvend orienteren voor een spa bij Fonteyn maar hadden eigenlijk niet echt gedacht dat we er een zouden kopen. Al snel werden we te woord gestaan door Chantel, omdat zij bij Fonteyn bekend staat als de beste spa expert. Chantal gaf ons gelijk enorm veel goede informatie en legde alles heel goed en duidelijk uit, alles met vol enthousiasme. Binnen een uur waren we eigenlijk al zo verkocht dat we hem bij Chantal bestelde voor een mooie deal, inclusief alle accessoires! Later nog een paar keer teruggeweest om al wat voorpret op te doen en voor wat vragen. Elke keer weer maakte Chantel tijd voor ons vrij om te beantwoorden. We laten hem in juli leveren en daarna wordt het lekker bubbelen! Chantel, als je dit leest, we zijn enorm blij met zulke goede en lieve hulp van jou en we komen in de toekomst zeker weer terug bij je, ook al is het even voor een bakkie haha! Groetjes, familie Smorenburg

Communicatie en informatie goed

Communicatie goed, met name door Alexander, reageert op mijn vragen en ,heel belangrijk, komt afspraken na en informeert over de status van mijn vraag. Probleem prima opgelost

1 jaar na aanschaf spa nog niet in orde.

3 maand wachten op de spa. Bij levering was het een spa die zichtbaar gebruikt was terwijl we een nieuwe gekocht hadden. Na weer 3 maand deze omgeruild maar niet de cover die ook beschadigd was. Die werd nog weer 3 maand later geleverd. Alleen was het een slap aftreksel van de cover die we zouden moeten krijgen. Maar helaas konden we hoog of laag springen dit is wat het is. En dat voor een aanschaf van 6500 euro. Schandalig. Wat een waardeloze zaak. Als je koopt kan alles. Zware teleurstelling.

Gebreken dubbele containerberging

Ongeveer een jaar geleden een dubbele containerberging gekocht bij de fa Fonteyn. Hier waren enige gebreken aan ontstaan. Via de klantenservice kreeg ik contact met Alexander die de zaak voortvarend oppakte. Ik stond versteld van de vriendelijke en voorkomende wijze waarop hij dit deed. Een en ander resulteerde erin, dat onder garantie vandaag een nieuwe container bij mij werd afgeleverd. Dank aan de fa Fonteyn en de wijze waarin dit is opgelost.

Monteur binnen 6 maanden al een...

Monteur binnen 6 maanden al een complete pomp moeten vervangen. Ook de Led verlichting moeten vervangen. Van de monteur te horen gekregen dat er een Skimmer bijgeleverd zou moeten zijn, wat dus niet gebeurt is. Maar dan komt de service afdeling; het staat niet als een tekort op de afleverbon, dus helaas. ff afrekenen Graag. Wat een goede service.

Inmiddels meerdere keren Fonteyn...

Inmiddels meerdere keren Fonteyn bezocht en tot op heden altijd goed ontvangen bij het aankopen van een Outdoor living product. Goed ontvangen door Jordi die ons alles goed heeft toegelicht en de tijd nam om eea met ons door te nemen. Mvg Remco

Jordi is een geweldige enthousiaste...

Jordi is een geweldige enthousiaste medewerker van Fontijn. Goed advies. Wij zijn er erg blij mee

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel