Super goed geholpen door Merel Don en...

Super goed geholpen door Merel Don en Rose bij het zoeken naar een lounge set, zeer deskundig advies gekregen, ondanks dat de showroom dicht is alles kunnen vragen en goed geinformeerd, wij komen zeker terug!

Service prima voor elkaar !

Service prima voor elkaar ! -klant vriendelijk - extra versteviging aangebracht zonder dit te vragen. - oplossing/resultaatgericht - meedenkend. Door de monteurs: Dhr. Willem en Jamie

Goed advies via de chat en daarna de bestelling gedaan.

We waren aan he twijfelen wat voor ons de beste keuze zou zijn. Via de chat goed geadviseerd en daarna de bestelling gedaan. Levering prima in het aangegevn tijdsblok en nu de sauna in gebruik. Het is echt een aanrader.

Prima bedrijf!

Prima bedrijf! Uitstekend behulpzaam en met name via mailcontact goed geholpen door Alexander

Wij geven Alexander van Fonteyn 5 sterren!

Wij hadden een tuinthuis gekocht bij Fernand. Toen Fernand aan had gegeven dat Alexander de order ging overnemen is dit keurig overgedragen. Alexander heeft alles goed opgepakt en reageert direct op e.v.t. vragen. Niks is hem teveel en handelt alles zeer correct af. Wij geven Alexander 5 sterren voor zijn enorme betrokkenheid, enthousiasme en zijn goede service!

Alexander heeft ons prima geholpen door...

Alexander heeft ons prima geholpen door ons snel en kundig de informatie te mailen die wij nodig hebben voor onze vergunning. Heel erg fijn! Prima service ????.

We waren op zoek naar een goede BBQ

We waren op zoek naar een goede BBQ, en zijn door Esme prettig en deskundig geholpen en geadviseerd. We hebben erg genoten van ons bezoek en inmiddels ook al regelmatig erg genoten van onze Basterd!!

Barkrukken

Dinsdag ben ik geholpen door Mirjam en Petra voor het afhalen van 6 barkrukken, de krukken waren netjes voor me klaar gezet en ze hebben ook nog keurig voor me in de auto gezet. Ik hoefde niet langer dan 2 minuten te wachten en kreeg zelf nog een lekker bakje koffie voor onderweg. Top bedrijf goede kwaliteit en personeel met een lach wat wil je nog meer

Alexander weet wat klantenservice is!

Alexander weet wat klantenservice is! Ontzettend prettig contact gehad. Alexander reageert heel vriendelijk en snel en hij denkt actief mee in oplossingen. Ik was al onder de indruk van de showroom van Fonteyn en ben heel blij dat de klantenservice minstens zo geweldig is!

Goed geholpen door Alexander

Goed geholpen door Alexander. Correct, snel in zijn reacties en meedenkend.

Tristan is een top-gast

Tristan is een top-gast. Hij gaat er echt voor... Heeft vele teleurstellingen voor ons opgelost. Dank je Tristan... voor je inzet! ga zo voort! Marjo

Wij liepen al meer als een jaar heen en...

Wij liepen al meer als een jaar heen en weer te mailen om een paar kussens voor een tuinset die niet goed waren omgeruild te krijgen maar door tal van omstandigheden lukte dit steeds niet. Maar na ons laatste bezoek waarin wij zijn geholpen door mirjam venema kwam alles ineens in een stroomversnelling en is een groot deel van ons probleem opgelost. Daar zijn we haar erg dankbaar voor.

Kussens loungeset

De kussens van ons loungeset waren vergaan. Contact gehad met Mirjam Venema. En we krijgen nieuwe kussens opgestuurd terwijl de garantietermijn 2 maanden verlopen is. Top service!!

Een top medewerker

Tristan was zeer behulpzaam en meelevend, begaand met ons leed ...een topper bij Forteyn!,,

Infrarood sauna Joanne 1

Dit is voor de tweede keer dat ik bij Fonteyn een infrarood sauna koop. En net zoals de eerste keer allemaal super geregeld. Alles werkt naar behoren en heel goed geadviseerd door Damian Selhorst Heel erg bedankt voor de goede service

Ik heb geen goed woord over voor dit...

Ik heb geen goed woord over voor dit bedrijf, 1 woord en dat is waardeloos! Vandaag voor de 2 keer hun afspraken niet nagekomen! De eerste keer was van de zomer, Corona tijd! Ik belde met de vraag of ze een nieuwe cover hadden voor onze jacuzzi, ik zou terug gebeld worden, helaas ik heb 5 keer gebeld over de hele dag maar constant kon niemand mij t woord staan en zou ik terug gebeld worden! Echter om 16;00 uur in de auto gestapt omdat we er haast bij hadden, daar aangekomen ruim een uur moeten wachten op hulp! Echter was dat niet van harte, uiteindelijk wel wat gekocht, omdat t nergens anders te krijgen was! Vandaag om 11.15 uur gebeld ivm een storing van de jacuzzi, ik zou terug gebeld worden! Het is nu 22:06 uur en ben nog niet terug gebeld! Kortom waardeloos k bedrijf! Verkopen doen ze wel maar de service is ver maar dan ook echt ver t vinden! Heel jammer,... Gr. Van den Brink Putten

Alexander je bent n Topper

Topper! Alexander doet wat hij beloofd en snel ook nog! Alles geleverd zoals besteld! Erg vriendelijk en snelle reactie terug. Ik belde nog voor alles geleverd was ivm de voorbereidingen. En kreeg al fijn de beschrijving toegezonden. Heel fijn.

Persoonlijke aankoop

Voor onze verhuizing richting Cura�ao wilde we een mooie loungeset, het leven aldaar is vooral buiten. Eenmaal in de winkel werden we aan een persoonlijke adviseur/ verkoper gekoppeld, Mirjam. Mirjam gaf ons het gevoel dat ze wist wat we wilde en als we vragen hadden of iets wilde, dan zocht Mirjam dit zorgvuldig voor ons uit. Dit resulteerde uiteindelijk in een aankoop.. een mooie loungeset. Normaal zou je denken de koop is gesloten en het is klaar, maar als verassing kregen we een leuke kaart met een boek over Cura�ao toegezonden, welke winkel/adviseur is nou zo meegaand met je? Super!! Echt klasse en veel lof voor Fonteyn en met name Mirjam.

In 1 woord: GEWELDIG!!

Fonteyn heeft mij ontzettend blij gemaakt!! De infrarood cabine (Ivar) thuis ontvangen op de dag die aangegeven was (en dat net voor de feestdagen!), goede communicatie met de koerier, die overigens ook super aardig en behulpzaam was! Damian van Fonteyn ging over de afhandeling van de cabine, en ook hij was een topper! Alles werd duidelijk gecommuniceerd via hem en de goede klantenservice maakt de hele ervaring nog beter natuurlijk! Helemaal verliefd op de cabine, komt met radio en alle luxes daarom heen. Daarnaast redelijk makkelijk zelf in elkaar te zetten en kan nu al zeggen dat ik er elke dag in ga! Zo blij ermee!! Ik ben zelf in ieder geval helemaal gelukkig dus raad het bedrijf iedereen echt dik aan!

Prima advies gekregen

Prima uitleg van vragen over terrasheaters met voordelen en verschillen met vergelijkbare producten. Kennis van meer dan de op eerste instantie gevraagde BBQ producten waardoor je een leukere keuze maakt. Geholpen door Esme

Levering trekt op niks

Twee weken geleden zou onze bestelling aankomen. Na verschillende telefoontjes en vele andere redenen zou ons pakje nog niet op de logistiek staan, maar wel in het magazijn. Terwijl het al twee keer is uitgesteld. Service, logistiek, communicatie trekt op niks daar!!! En iedere keer maar zeggen, we begrijpen uw frustratie.maar ze doen er niets mee!! Waar blijft onze bestelling? Speciaal op tijd besteld zodat het zeker op tijd zou hier zijn voor kerst!!!

Leugens en ******...

Leugens en ******.... Al 4 weken ben ik bezig een infraroodcabine te bestellen. 1e model is niet meer leverbaar. 2e model is ineens 100 euro duurder. Gelukkig begrijpt de adviseur dit en bied de cabine aan voor het gereduceerde tarief. Een mondelinge afspraak die ik moet bevestigen per mail. Daarna is het stil, collega Tristan die het oppakt is totaal niet empathisch; bied alternatieven aan, die niet passen of komt met een aanbieding, terwijl de sauna weer op het oude tarief staat (dan bied je dus niets extras of goedkoper aan). Vervolgens is sauna niet leverbaar, maar kan ik hem nog wel bestellen ...... zonder melding dat dit 3 maanden levertijd heeft. Te bizar voor woorden. Tot overmaat van ramp wordt tot slot mij verteld dat er al 25 minuten tijd is besteed aan mij.... Mijn advies; zoek verder. De beloften op site en telefonisch zijn niets waard. Jammer

Inlichtingen ivm vervangen van 4 full...

Inlichtingen ivm vervangen van 4 full spectrum infrarood lampen. Dit was een aangename contactpersoon (Damian) met goede en snelle service. En gezien de garantie periode pas verlopen was, werd mij een gratis lamp/straler aangeboden. Een dikke duim.

Hallo wij zijn bij Fonteyn geweest voor...

Hallo wij zijn bij Fonteyn geweest voor een bbq rooster en een terrasheater . Daarbij zijn we zeer prettig geholpen door Joel Mol. Vandaar dat we dit wel willen delen en beoordelen met 5 sterren. Wij zijn zeker van plan om nog eens te komen. Verder hebben we deze positieve ervaring ook doorverteld aan familie kennissen en collegas Groeten Dirk

Enorm aanbod en goede begeleiding

Het was de 1ste keer, dat ik bij Fonteyn in de showroom kwam. Ik was werkelijk overdonderd door het reusachtige aanbod. Goede begelijding door Thomas, ik heb gekocht wat ik zocht, een mooie infrarood sauna cabine, voor een correcte prijs. Ook de afhaling hiervan, verliep erg vlot, net zoals het telefonisch contact tijdens de montage bij mij thuis. Alles werkt goed, dus ik ben tevreden.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel