Boretti inbouw bbq met veel mankementen
Twee maanden geleden Boretti inbouw bbq en tuinset gekocht. Voor aflevering de vraag mag het showroom model geleverd worden en dan 100 euro goedkoper. 999 ipv 1099? Ja dat mag, als alles in orde is met het product. Nou, dat was de bbq bij lange na niet. Er ontbrak een vetopvangbak die er in de showroom wel in zat. Gebeld, gebeld en nog eens gebeld. De verantwoordelijke voor de bbqs was niet beschikbaar. Gemaild en uiteindelijk de vraag of we fotos van het ontbrekende onderdeel konden sturen. Nog een aantal keren gebeld, gemaild en uiteindelijk -na de opmerking gemaakt te hebben nou hebben jullie zon mooie en grote zaak en doen nu zo moeilijk over een onderdeel van ruim 100 euro (wat er notabene gewoon bij hoorde), werd er bij Boretti een vetopvangbak besteld. De eerst keer werd deze beschadigd en kapot afgeleverd (maar daar kan Fonteyn niets aan doen), tweede keer gelukkig in orde. Man kon beginnen met de bbq inbouwen in de buitenkeuken. Maar hola, wat ontbreekt er nu weer? De gasaansluitstukken van bbq naar slang en de slang, drukregelaar etc etc. Fonteyn gemaild dat het er niet bij zat. Tips gekregen waar we het zelf konden aanschaffen. Info was niet volledig omdat het stuk van bbq naar slang ook ontbrak en het zon incourante maat was, dat alleen de plaatselijke loodgieter in een bak met niet gangbaar materiaal iets vond. Enfin, zelf opgelost en nu beginnen met bakken. Maar niet voordat de kap van de bbq opnieuw vastgezet moest worden. Deze zat los omdat er verkeerde en niet originele slotbouten gemonteerd waren. Ook weer zelf opgelost, omdat contact met Fonteyn zo verschrikkelijk moeizaam gaat, dat de zomer dan alweer voorbij is. En dan heb ik het nog niet over allerlei beschadigingen in en aan de bbq. Het lijkt erop dat ze een heel ouderwets showroom model hebben geleverd. Nooit meer brengen wij ons door hard werken verdiende geld naar deze slechte zaak.