bediening van de sauna was stuk

bediening van de sauna was stuk, onderdelen werden heel snel opgestuurd. Hele goed service, snelle afhandeling ze weten waar ze het over hebben.

Verkoper Jos

Verkoper Jos, stond mij goed te woord en beantwoorden mijn vragen goed. Daarom hebben wij ook besloten om gelijk de bestelling te plaatsen. En er is veel mogelijk bij de firma Fonteyn Verder was de telefoniste snel en vriendelijk.

Snelle service en vriendelijk contact

Vandaag zeer snel en vriendelijk geholpen door Joppe in verband met een defect infrarood paneel van mijn sauna. Bedankt Joppe!

zeer goed geholpen door Don

zeer goed geholpen door Don

Tristan is een topper!!!

Tristan is een topper!!!

Merel van Fonteyn heeft me super...

Merel van Fonteyn heeft me super geholpen. Ze weet perfect wat er wel en niet kan en geeft goede product informatie. Uitermate klantvriendelijk!

Wat zijn wij goed geholpen door...

Wat zijn wij goed geholpen door Danielle en Thomas bij het uitzoeken van onze sauna! We kregen zeer deskundig advies, en toen we bij de installatie wat problemen ondervonden was het voor fonteyn geen enkel probleem om twee vakmannen te sturen om ons kosteloos te helpen. Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe aanwinst!

Fantastisch geholpen door Tristan

Fantastisch geholpen door Tristan, snel en accuraat. Top.

Dank Jos!

Telefonisch geholpen door Jos, was super! Heel duidelijk, goede maar niet dwingende adviezen, dus erg blij met mn bestelling.

Excellent Tristan made it easy

Tristan has been excellent in helping me purchase the product. His communication has been prompt and helpful and made the process very easy indeed. Thank you so much! youre a star

• Would you recommend us? Yes

Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen! Hele aardige verkoper aan de telefoon gehad. Hij nam echt de tijd om alles goed te regelen en hij dacht goed mee!

Wir sind sehr zufrieden mit der...

Wir sind sehr zufrieden mit der Terassenuberdachung, super schnelle Service-Lieferung bis nach Deutschland.Sehr gute freundliche Beratung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Aankoop sauna

Tijdens de zoektocht naar een Finse sauna voor de nieuwe badkamer uitstekend begeleid door Tristan Teleng. Door de heldere communicatie de perfecte sauna samengesteld.

full spectrum stralers ivar 1 infraroodcabine

onlangs ben ik verhuis met de verhuis is 1 straler stuk gegaan. contact opgenomen met de klanten service van fonteyn. hierbij ben ik terecht gekomen bij damian selhorst. damian vroeg mij dan om de maten van de straler en eventueel foto door te mailen van de straler . een dag later kreeg ik een prijs offerte deze heb ik dan direct betaald en 3 dagen laten werden ze geleverd goede service en vriendelijk

Aluminium tuindeur besteld

Aluminium tuindeur al een tijdje geleden besteld maar steeds niet leverbaar, met Alexander afgesproken dat hij mij een berichtje zou doen als de deur weer leverbaar was. Dit is inderdaad gebeurt zoals afgesproken. Alles netjes afgehandeld en bezorgd. Goede service

Zeer snelle service.

Aantal jaar geleden hier een loungeset besteld. Had een vervangend onderdeel nodig, aan hand van de ordernummer/postcode snel gevonden! Contact (via mail) werd zeer snel behandeld.

Snelle afhandeling dmv chatbestelling

Snelle afhandeling dmv chatbestelling. vriendelijk geholpen door Don. uiterst tevreden.

16 Procent zeer slechte reviews zegt...

16 Procent zeer slechte reviews zegt genoeg

Alexander

Alexander, was zeer behulpzaam en snel met reactie omtrent te leveren goederen. Top

De juiste en vriendelijke hulp van Esme...

De juiste en vriendelijke hulp van Esme en Tes bij afhalen van mijn nieuwste aanwinst, en wel de kamadoe Joe 2 :-) Super blij mee en ga er van genieten. Groetjes Mark

Een picknicktafel besteld en zeer goed...

Een picknicktafel besteld en zeer goed advies gegeven door medewerker Rose. Goede service!

Heel tevreden

Super goed, snel en vriendelijk geholpen bij de aankoop van onze lounge set door Merel, Don, Rose en Mirjam. Al eerder bij een aankoop bij Fonteyn naar tevredenheid geholpen en nu weer. Wij komen zeker in de toekomst terug!

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. We kregen netjes op alle vragen antwoord. Het is geen broodje kaas wat je komt kopen, maar er was alle begrip voor het overdenken van de aankoop. Goed advies en Alexander liet duidelijk de keuze over aan ons. Hij drong niet aan. Eenmaal besloten om over te gaan tot koop, was de koop ook snel rond. Top!

Merci Mister Thomas Verebelyi, Pour son professionnalisme et son efficacite au depannage de mon spa Fonteyn. Un grand merci

• Nous recommanderiez-vous? Oui

We doen wat we beloven !!!

Keurig volgens afspraak bezorgd. !!!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel