Fantastisch geholpen door Irma!

Fantastisch geholpen door Irma!

Super service!

Gisteren een bestelling geplaatst via de webshop. Helaas had ik geen bestelbevestiging ontvangen maar via de chatfunctie heeft Don mij onwijs snel en goed geholpen. De bestelbevestiging is al binnen en de bestelling wordt vrijdag al geleverd. Bedankt Don voor je hulp! Super service.

Heel goed en netjes geholpen door...

Heel goed en netjes geholpen door Rebecca. korting gekregen formidabel

Spa Mallorca

Op een zeer prettige manier geholpen met het uitkiezen van een Spa, zeer vriendelijk personeel, je zou bijna zeggen TE vriendelijk hahaha. Bij de koop een lekker bakje koffie en voor elk gezinslid was er iets anders wat ze ook maar wouden hebben, bij afhaling in deze Coronatijd. Bij thuiskomst toch een probleem ontdekt en op meerdere manieren proberen op te lossen, opsturen Post en dergelijke, nog niet in orde. Uiteindelijk zijn ze langs gekomen en netjes opgelost. Miguel was onze contactpersoon en heeft het perfect opgelost en zeer netjes het probleem verholpen. Nu kunnen we gaan genieten dankzij Miguel in onze Spa

Zwembad Mallorca 6x3m en onderdelen

Bij Fonteyn kan je rekenen op een goede prijs/kwaliteit/dienstverlening. De levering van het zwembad is vlekkeloos verlopen op de afgesproken dag. De sympathieke chauffeur Michael is ter plaatse gebleven tot wanneer de kuip geplaatst was. Commercieel verantwoordelijke Joppe Bekkema volgt alles goed op vanaf het order tot en met de afwerking van het zwembad. Voor praktische vragen is hij steeds beschikbaar. Pluimpje voor beiden. Wij zullen Fonteyn aanbevelen aan potentiele geinteresseerden. Fam. Leers uit Belgie

Prima, advies, prima levering ! Grote betrokkenheid van personeel ! Ga zo door Folks. Ad.

Wat ik fijn vind

Wat ik fijn vind , is dat je een naam krijgt van 1 persoon die je dossier kent en opvolgt. In mijn geval was dat Peter. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Alleen was gezegd dat de levering (waar een technisch team op aan het wachten was) dinsdag zou gebeuren en uiteindelijk wat het woensdagavond. Is nog redelijk. Ik kan Fonteyn aanraden alleen zal ik wat genuanceerder naar levertijden kijken in de toekomst. Toch bedankt.

gewon goed geholpen zoals het hoord

gewon goed geholpen zoals het hoord

Perfect geholpen door Esmee

Perfect geholpen door Esmee over een infrarood verwarming. Goede kennis en perfect advies.

We zijn prima geholpen door Rico van...

We zijn prima geholpen door Rico van Leeuwen bij het uitzoeken van een Sauna. We hebben kundig advies gehad en zijn tevreden met onze aanschaf.

Bedankt Alexander!

Ik wilde met name Alexander bedanken voor al zijn inspanningen ook toen een aantal zaken niet helemaal liepen volgens planning.

Correcte en persoonlijke benadering

Correcte en persoonlijke benadering, toen bleek dat een product toch niet meer op voorraad was. Oplossings- en klantgericht en vriendelijk en snel met reageren.

Steve en Perry bedankt voor alles...

Steve en Perry bedankt voor alles jullie zijn goede harde werkers goede zaak Fonteyn

Geen opdringerige verkoper die druk zet...

Geen opdringerige verkoper die druk zet om te kopen. Perry nam veel tijd voor ons. We zijn blij met onze aankoop

Hele fijne winkel en een super goeie...

Hele fijne winkel en een super goeie service. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam!

Eerder vorig jaar een jacuzzi...

Eerder vorig jaar een jacuzzi aangeschaft bij Fonteyn. Door de drukte liep deze vertraging op, echter altijd goed geholpen. De jacuzzi wordt naar alle tevredenheid gebruikt. Vond zelf dat deze op enkele momenten teveel geluid maakte. Al snel werd een monteur langs gestuurd. Medewerker Laurens kwam bij ons langs, zeer tevreden over deze medewerker. alles zonder problemen opgelost en zeeer vriendelijk.

Super door Merel geholpen

Super door Merel geholpen, hoog kennis niveau, klantvriendelijk. Gelijk tuin set bestelt.

Super firma! Goede service,, perfecte levering,,, prima kwaliteit,.. Merel is top! Snelle reactie, altijd even vriendelijk en beleefd,, steeds goede uitleg! Prima,, heel tevreden!!

We zijn goed en zeer snel geholpen

We zijn goed en zeer snel geholpen. Bedankt!

KERSTAVOND GERED

Op het allerlaatste moment bestelde ik een terrasverwarmer. De bedoeling was om op Kerst een winterBBQ te geven. De enige mogelijkheid in Belgie om alsnog iets te vieren, tengevolge het coronavirus. Wanneer het pakket toekwam, moest ik echter vaststellen dat het pakketje met schroeven ontbrak en dit op de laatste dag voor Kerst. Na een telefoontje met Tes heeft die mij uit de brand geholpen door alle maten en aantallen van deze schroeven, boutjes, ringen..... op te meten en per mail door te geven. Die heb ik dan nog vlug bij een lokale doe-het-zelf-zaak gekocht. Zo was de Kerst op het laatste ogenblik alsnog gered! Dank Tes en Esme !! Prachtige service !

Awesome service provide by Alexander

Awesome service provide by Alexander. Thank you so much for all the support provided on selecting the best solution for me. Keep up the good work!

• Would you recommend us? Yes

Snel, vriendelijk chatcontact

Snel, vriendelijk chatcontact met Don over aankoop tuinmeubelen. Goede deal! Dikke prima! Nu afwachten wanneer de meubelen bezorgd worden!

Top service door Alexander

Offerte laten maken door Bas, bleek bij definitief maken helaas niet meer bij Fonteyn te werken. Supersnel overgenomen door Alexander welke snel en goede service per mail leverde, benieuwd naar levering en montage, kan niet wachten. Bedankt alexander. Groeten, D van der Zalm

Een hele nette oplossing

Wij hadden een outlet sauna gekocht bij Fonteyn. Een van de voorwaarden bij het kopen van een outlet model is dat je hem zelf komt ophalen en uit elkaar haalt in de winkel. Eenmaal aangekomen bij Fonteyn bleek dat er een communicatie fout was gemaakt tussen de verkopers. Onze sauna was 10 minuten daarvoor opgehaald door andere kopers. Na wat overleg tussen de verkopers kwamen ze met een hele nette oplossing. Er was nog een nieuw exemplaar van ons type sauna op voorraad en deze mochten we voor de outlet prijs meenemen! Dat was dus super geregeld. Alleen eindigt het daar niet mee. Toen de sauna eenmaal bij onze auto gebracht werd bleek hij niet in de auto te passen. Daar is ook een oplossing voor bedacht en nu wordt hij netjes thuis bezorgd. Al met al een prima ervaring bij Fonteyn gehad en hierbij wil ik nogmaals Tristan, Peter en Rico bedanken voor hun vriendelijkheid.

Als je eenmaal besteld hebt ben je de pineut

Het assortiment is groot, de website traag, de chatfunctie vriendelijk. Maar nadat je besteld hebt begint het probleem: de levering kan niet meer verzet worden (beloofd was van wel, maar dat kost 100 euro extra...), de levering blijkt een enorm pakket wat op de stoep midden in de stad wordt neergezet (onder het motto en veel plezier ermee) en het pakket zelf beschikt over een zeer beperkte instructie en is voor een hobby-ist eigenlijk niet in elkaar te zetten. Daar hebben we aparte vakman voor moeten inhuren, net zo duur als het huisje zelf. After sales wordt er verteld dat de dakbedekking die erbij zit eigenlijk niet deugt en dat je voor 100 euro beter extra bedekking kunt bijbestellen (= 25% van aankoopprijs gehele huisje) en krijg je ene mail of je alsnog 5 sterren wilt geven voor de service. Eh..... welke service?

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel