Uitstekende chatopvolging, jammer dat product niet leverbaar is op korte termijn

Jammer dat het gewenste product niet op korte termijn leverbaar is, maar uitstekende feedback en support van Tes. Ook vorige week prima support van Johan gehad. Afdeling Buitenkeukens.

Zaterdag 17 april geweldig leuk en...

Zaterdag 17 april geweldig leuk en professioneel geholpen door Mahesh. Goed meedenken, terugbellen en een persoonlijke noot tussendoor. Ik heb een juiste keuze kunnen maken op deze manier! Goede ervaring bij dit bedrijf!

Snelheid was essentieel ! Bedankt Tristan

Via Chat met Tristan in contact gekomen. Was op zoek naar specifieke en snelle leverbare oplossing. Hij bezorgde me vlot enkel voorstellen en door het snelle schakelen kreeg de bestelling vorm. Nu nog afwachten of de bestelling er tijdig zal zijn, maar heb er door zijn aanpak het volste vertrouwen in dat dit ook goed komt.

Tes van Fonteyn heeft mij via de chat...

Tes van Fonteyn heeft mij via de chat goed en snel kunnen helpen. Ik heb het zwembad dat ik wil kunnen bestellen en meteen alle informatie over het afhalen (en de afmetingen) kunnen vragen. Al met al kan ik aanraden om ze even via de chat te benaderen. Goede en vriendelijke service!

Fantastisch geholpen door Esme.

Fantastisch geholpen door Esme. Ik had een vraag over een bakplaat voor onze Weber Genesis 1 Esme heeft me super geholpen en het was bovendien super leuk gesprek, reden te meer om meer als ik wat nodig heb weer bij Fonteyn aan te kloppen Met vriendelijke groet Gerrit Elderbroek

Helemaal goed

Had nog wat vragen over de aan te schaffen BBQ en ben hiermee super geholpen door Esme. Erg blij met de geleverde service

Snel en goed geholpen via de chat

Snel en goed geholpen via de chat door Merel over de levertijd van een loungeset.

????? ?????? ? ??????????...

????? ?????? ? ?????????? ????????.???????.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Super geholpen door Esme.

Super geholpen door Esme. Regelde dat ik optijd mijn bestelde producten kon halen

Vandaag fantastisch ontvangen en...

Vandaag fantastisch ontvangen en geholpen bij Fonteyn door Mirjam. Ze was vriendelijk, snel en behulpzaam! Echt een aanrader!

Goed geholpen door Don de Ruijter.

Goed geholpen door Don de Ruijter.

Goed advies

Goed advies, vlotte afhandeling en een scherp prijs, veel dank Mirjam??????

BBQ bekijken

We hadden wat vragen over een bbq die we eerder hadden gezien maar niet meer online was. Mandy heeft ons via de chat goed geholpen en hebben een afspraak gemaakt om de bbq te komen bewonderen en eventueel ophalen. Leuk, luchtig en professioneel geholpen. Complimenten.

Op zoek naar een kamado Joe kwam ik in...

Op zoek naar een kamado Joe kwam ik in contact met Don, via de chat. Prima en snel geholpen zodat de kamado komende woensdag al geleverd gaat worden. Super fijn.

Gelijk overtuigd!!

Wat een top gesprek!!! Fijne klantenservice!! Goed gedaan Christien met ch! ;)

Via de Chat met Don van Fonteyn over 2...

Via de Chat met Don van Fonteyn over 2 ligbedden gesproken. Perfecte afhandeling. Snelle reactie. Netjes, eigenlijk niks op aan te merken.

Ode aan Esme en Mandy.

De gasbarbeque Weber Genesis II E-315 besteld bij Fonteyn.nl via de website. Prima geholpen door Esme. Helaas werd een paar dagen later het verkeerde type nr. bezorgd n.l. de Genesis II E-310. Deze mee retour gegeven aan de chauffeur. Gebeld met Fonteyn, maar Esme was helaas ziek geworden. Prima opgepakt door Mandy en alsnog enkele dagen later de juiste barbeque ontvangen. Top meiden een dikke pluim van mij. J.C.Postma

Prima service. Snelle levering. Goed materiaal. Ik had een pak shingels te weinig. Geen probleem, is nagestuurd.

Lang gewacht en toch gekomen met dank.

Christien heeft mij met veel geduld en respect te woord gestaan. Dank je wel Christien.

Bjorn2 infraroodcabine: Gewoon echt niets online kopen bij fonteyn,aftersales/service/garantie is iets wat daar niet bestaat.

Aanvulling na 5 weken op de 1e melding en garantieclaim: Nou, eindelijk heb je ze dan zover dat er iets word opgestuurd, beetje jammer dat je eerst aan moet geven dat je naar je rechtsbijstand gaat voordat ze reageren, lezen ze blijkbaar helemaal niet wat er defect is (terwijl ze zelfs nog tips aandragen die niet kunnen als het aan dat onderdeel zou liggen) Krijg een losse knop toegestuurd terwijl de achterliggende apparatuur defect is, zijn we straks weer een paar weken verder voordat het eens een keer geregeld is. Peter Reverda reageert helemaal nergens op en Tristan die de boel blijkbaar af moest handelen stuurt de verkeerde spullen op. Net gemaild, die is er volgende week pas weer, beetje jammer dat het allemaal zo moeizaam gaat als er eenmaal verkocht is. De originele review heb ik maar weg gehaald want wat mij betreft koopt er niemand meer bij fonteyn. Het lijkt erop dat als er eenmaal verkocht is de service ook te wensen overlaat. 1 onderdeel is defect en zou worden toegestuurd, 3 weken verder niets gezien of gehoord dus nog maar eens een herinnering gemaild, nu een week later nog steeds geen reactie. Aangezien de aanschaf van de cabine ruimschoots de drempel voor de rechtsbijstand overschrijdt ga ik het maar via een advocaat doen. Echt heel erg jammer dit soort zaken, als ik aanstaande vrijdag geen nieuw onderdeel heb dan zet ik het in gang. Heel erg jammer van Peter Reverda die maar niet meer wil reageren.

Chapeau Rose!

Rose heeft ons ontzettend goed geholpen bij het begeleiden en afhandelen van een defect geleverde keter opbergbox. Nadat een tweede product ook defect/beschadigd geleverd werd, sloeg de twijfel voor dit merk er een beetje in. Vervolgens hebben wij samen een alternatief gekozen van Fonteyn! Dankjewel Rose voor je begeleiding, zeer snelle opvolging en heldere communicatie!

Top!

Contact gehad via de chat en super vriendelijk te woord gestaan. Snelle reacties en hopelijk iets moois aangeschaft.

Te laat en toch 5 sterren

Te laat en toch 5 sterren. De manier van het afhandelen van een manco levering vind ik een voorbeeld voor heel veel bedrijven. Esme dank je wel, je hebt me goed en vriendelijk geholpen. Zo kun je van een probleem een kans maken.

Very good servie

Very good servie

• Would you recommend us? Yes

Boretti Inbouw BBQ

Snel en prettig geholpen door Esme. Nu wachten op de bestelling; hopelijk ook snel binnen!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel