sauna Joanne 4

In januari de sauna Joanne 4 besteld, zou in februari worden geleverd. Eind februari niets meer gehoord dus maar weer gebeld. werd maart werd toe gezegd. Eind maart nog niets geleverd en niets gehoord. Kreeg toen te horen dat het half mei zou worden. Vandaag 31 mei weer gebeld en nu wordt weer eind juni begin juli aangegeven. Dit lijkt nergens meer op. wat een bedrijf. Wordt niets terug gekoppeld moet overal zelf achteraan bellen.

Waardeloze firma

Mensen denk na voor je in deze winkel iets koopt, zowel in fysieke danwel internetshop. Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Sauna gekocht werd defect geleverd. Na meermaals gebeld te hebben, na lange tijd wachten eindelijk iemand aan de lijn van de afdeling. Ik zou teruggebeld worden om een monteur in te plannen. Nu een week later nog steeds niet teruggebeld door Rowan. Toch maar weer zelf bellen. En dat terwijl er alleen een nieuwe tube ingezet moet worden en een andere radio omdat die aansluitingen niet overeen komen.

Ik ben het eens met LL

Ik ben het eens met LL. Geen reactie op een mail. De telefoon geeft eeuwig: al onze medewerkers zijn in gesprek. Zelfs na 10 minuten wachten gebeurt er niets. Ben nu al een week bezig om contact te krijgen. Geen service dus.

Nog nooit meegemaakt

Nog nooit meegemaakt, duizenden euro s betaald voor een sauna, was op voorraad en zou binnen 2-3 dagen geleverd worden. Toen werd het een week, toen werd het nog een week, nu inmiddels 3 weken verder, ze bellen niet terug, mailen niet, compleet geen reactie Waardeloos bedrijf

Geweldige service!

Beste Don de Ruyter, ik waardeer je service enorm! Ik heb een brandgaatje in een van de kussens van mijn nieuwe loungeset die ik bij jullie heb gekocht. Zonde! Maar jij geeft aan dat je mij een nieuwe hoes stuurt. Zonder extra kosten! Geweldig! Ik ben hier heel erg blij mee ?? Super bedankt!

Waardeloos bedrijf helaas

Zodra je betaald hebt bij deze zaak wordt je nog maar amper te woord gestaan. Zaken worden niet geleverd. Je krijgt geen antwoord op je vraag wanneer dan wel. Een storing in een nieuwe spa wordt niet opgelost. Je wordt niet terug gebeld. Hangt zelf steeds een half uur in de wacht met vervolgens de opmerking het is druk...u wordt terug gebeld. Maar dat gebeurt nooit.... Nooit iets kopen! Google eerst maar eens. Hadden wij ook moeten doen. Zijn zelfs bij RAdar geweest. Zelfs contact gezocht met de directeur via LinkedIn maar uiteraard ook hier geen enkele reactie. Waardeloos bedrijf.

VRESELIJK....gekocht spa van 4500 euro...

VRESELIJK....gekocht spa van 4500 euro en BETAALD, Werd eindelijk afgeleverd, nadat zij een verkeerde leverings datum hadden gegeven ( met als het gevolg dat wij met een gehuurde hijskraan a 145 euro) in onze maag zaten! 2 dagen later als gepland kwam toch de nieuwe spa helemaal al kapot gat in de zijkant! Natuurlijk retour gezonden,,......gevolg wordt niet geantwoord op mails, bellen is al helemaal daar funest! Kortom er ligt 4200 euro ( en onze kosten v huren hijskraan 145)in de kassalade van ons bij fonteyn en we hebben er NIKS voor....zelfs geen antwoord! Om te huilen ...... Het is zo frustrerend dat we niet anders kunnen als onze rechtsbijstand inschakelen!

Fonteyn komt de afspraken na!!

Prima product en een prima service ook t.o.v. mancos en beschadigingen. Snel opgelost en een zeer tevreden gevoel hierover.

Spa Fonteyn biedt geen service op kapotte Spa!

Al binnen 4 weken doet het display van mij Spa Hope het niet meer. Ik probeer al 4 dagen een afspraak te regelen voor een monteur. Bellen en mailen lukt dus niet, de klantenservice zegt mij dat het druk is of er is niemand om service afspraak mee te maken aanwezig.Of U wordt teruggebeld. En ja zo werd ik plotseling gebeld: Er zou een monteur in de buurt zijn ....vervolgens heb ik 5 uur zitten wachten! Ook niet afgebeld. Ik vind het een schande dat dit bedrijf Fonteyn Spa zo met hun klanten omgaat. Net zo een dure aanschaf met zo een slechte service, zit ik nu met een kapotte Spa Hope.... Ook ik had slechte reviews gelezen deze worden nu bevestigd.

Zeer slechte ervaring,

Ben je van plan om een jacuzzi te kopen sla dit bedrijf dan over. Administratie cq organisatie zeer slecht medewerkers aan de telefoon onbeschoft. Cover lift bij het bad besteld. Komen ze eerst met verkeerde bad, dan moet ik maar met de factuur aantonen dat er een lift bij besteld is. Die blijkt niet op voorraad. Al wel betaald! Nu 2 maanden verder 2 weken terug bericht dat de lift er is en planning gaat bellen, wat niet gebeurt en als je 3 mails hebt verstuurd 2 keer belt wordt je een 3e keer onbeschoft behandeld.

Met 1 woord geweldig

Een maand geleden gemaild naar Fonteyn om een spa te kopen we zijn echt goed geholpen door hun ! ook de geleverde datum was perfect zelf de tijd klopte na levering hadden we nog wat vragen die we gemaild hebben en op alles antwoord gehad dus wij zijn heel positief over fonteyn

Een dure jacuzzi gekocht met een...

Een dure jacuzzi gekocht met een slechte half vertaalde algemene handleiding ontvangen. Vervolgens 3 x 10 minuten in de wacht voor advies. Uiteindelijk de bubbel koning gebeld welke ons goed geadviseerd heeft. Service echt ver onder de maat voor zo een duur product.

Vandaag goed geadviseerd door Sander...

Vandaag goed geadviseerd door Sander Houweling. Snel, accuraat en erg vriendelijk.

Goede, snelle service!!

30 april is onze infrarood sauna geleverd, helaas was er een defect, monteur is vandaag geweest en hij doet het weer. Ze staan je netjes te woord aan de telefoon, reageren op mailtjes en bellen zelfs na sluitingstijd terug!! Ben erg tevreden!!

onmogelijk contact mee te krijgen

Super slechte communicatie. Afgelopen week 5 keer gebeld en elke keer gemiddeld 20 minuten (niet overdreven) moeten wachten totdat iemand opneemt. Diegene kan mij dan niet helpen en er is niemand van de afdeling aanwezig. Beloftes om teruggebeld te worden, worden niet nagekomen. Mails worden al helemaal niet op gereageerd. Blijkbaar willen ze niet dat ik daar mijn geld uit geef. Slechtste service dat ik ooit heb meegemaakt.

Een veteraan met PTSS op zoek

Ik ben een veteraan met PTSS en de daarbij horende lichamelijke klachten zoals extreme verkrampingen in mijn lichaam na nachtmerries. Ik was op zoek naar een infraroodcabine, want hier had ik zoveel positiefs over gehoord en dat het een bijdrage kon leveren aan vermindering van de klachten. Via jullie website zijn we naar Uddel gereden, vanaf Breda. 100% goede keuze. Dat weet je pas achteraf. Heel mooie ruime zaak. Ik kreeg te maken met Damian Sellhorst. Als al jullie personeel zo is als hij dan mag je je gelukkig prijzen. Wat voor mij als allerbelangrijkste telt is of iemand kan luisteren. Geen probleem voor hem, waardoor we heel gericht naar het juiste model cabine konden kijken. Het 1e model kwam pas weer in december ter beschikking, maar hij had een goed alternatief en zeker met een levertijd van binnen een paar dagen. Ik heb Damian al in de winkel bedankt voor zijn goede service, maar wil het hier graag nog een keer extra doen. Damian ontzettend bedankt voor het luisteren naar mijn wensen en voor je service en meedenken. Ik neem mijn veteranenbaret voor je af als groet.

Ik ben zeer tevreden geholpen door...

Ik ben zeer tevreden geholpen door Sander. Op een vriendelijke manier en vakkundig. Ab Berrevoets

Netjes opgelost

Goeie dag. De levering is netjes gedaan goed ingepakt zoals ik dat gevraagd had bij mij moest de Spa over het water heen verplaatst worden. Ik heb als ervaring in het begin wat dingetjes gehad met de aansluiting van de Spa kwa stroom. Daar heb ik wat telefoontjes over moeten plegen maar uitstekend opgelost. Daarna was er een onderdeeltje niet netjes ook dat is uitstekend opgelost. Er staat nog een uit leg op de planning Miguel heeft mij hier in goed geholpen en heeft me laten zien ze uiterste best hierin te doen ook al kost het wat tijd het is geregeld. Kortom door de drukte is het wat moeilijk ze te pakken te krijgen maar na even geduld wordt het allemaal netjes op gelost. Zeer te spreken over de service. Aanrader

Perfecte Service

Hoewel wij geen klant zijn van Fonteyn, hebben zij ons snel, goed, vriendelijk en deskundig geholpen door gratis een vervangende temperatuursensor te leveren voor een veel ouder model van 1 van hun saunas, waardooor deze weer correct functioneert en wij hier volop van kunnen genieten. Onze ervaring met Fonteyn als bedrijf maar nu ook met hun sauna is alom zeer positief!

Doorgeroeste houtskool-bak.

De houtskool-bak van mijn barbecue was doorgeroest. Toch net iets te veel water gehad. Telefonisch contact opgenomen met Fonteyn en werd doorverbonden naar Esme Heerink. Ik werd aller vriendelijks te woord gestaan en op de vraag of zij voor mij een nieuwe houtskool-bak kon bestellen kreeg ik als reactie, even geduld ik kom zo bij u terug. Weer in contact kreeg ik te horen dat er een nieuwe bak opgestuurd zou worden, tegen alleen de betaling van de verzendkosten!!! Waar en wanneer maak je dat nog mee, dat een groot bedrijf met zulke korte lijnen en zo direct acteert. Complimenten en zeker als ik iets nodig heb zal ik mij bij Fonteyn melden! Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.

Communicatie kan beter.

Na onze slechte ervaring met de Fonteyn. Heeft 1 medewerkerster in het bedrijf alles op alles gezet om het goed te regelen voor ons, wij geven haar 5 sterren. Na 6 wk kregen wij toch onze spa. Die was wel met vervoeren beschadigd. Ook dat hebben ze opgelost. Moest zelf wel weer bellen ervoor. Nu is het alleen nog wachten op de Cover die was er niet. Belde hier over kreeg weer een erg onvriendelijke man aan de lijn die mij vertelde dat dat mijn verhaal niet klopte Dus ik bel van de week maar weer met de medewerkerster die ons goed geholpen heeft en eerlijk is. Zodat ook de Cover goed geleverd wordt We geven het bedrijf nu 3 sterren omdat de communicatie van dit bedrijf mega slecht is. Wel erg jammer want ze hebben er mooie spullen.

Uitstekende Ervaring bij Fonteyn - Damian Selhorst.

Onze ervaring bij Fonteyn is uitermate positief geweest, dit komt vooral door de service die we kregen van Damian Selhorst. Terwijl we verschillende andere sauna leveranciers hebben bezocht, waren Damians professionaliteit, vriendelijkheid, geduld en toewijding de belangrijkste reden waarom we ervoor gekozen hebben om bij Fonteyn te kopen. Nadat wij de winkel twee keer hadden bezocht, had hij gedurende het hele proces regelmatig contact met ons om ervoor te zorgen dat aan al onze behoeften en verzoeken zou worden voldaan. Hij gaf ons echt het gevoel dat we gewaardeerde klanten waren en wij zouden dat graag willen erkennen.

Christien

Christien, zoals klant bejegening behoort te zijn. Een heel goede vertegenwoordiging van Fonteyn. Aimabel, scherp en sterk in de onderhandeling, prima. Dit geschreven nog voor het nuttigen van het cadeau....

Keurig door Tes geholpen

Keurig door Tes geholpen , ik had een vraag over een online bestelling, naar tevredenheid geholpen!

Top service van Robin en Damian

Top service van Robin en Damian, medewerkers van Fonteyn die ons fijn hebben geholpen. Ook veel dank aan monteur Bas. Wij zijn blij met het mooie zwembad!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel