Heerlijk ontspannen in de jacuzzi bij...

Heerlijk ontspannen in de jacuzzi bij Solace SPA! Mario legde alles rustig en professioneel uit voordat we begonnen. Mario zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Een top ervaring

De loungeset Laos besteld en wordt...

De loungeset Laos besteld en wordt bezorgd. Wat krijg je dan thuis? DRIE DOZEN krijg je dan, met alle onderdelen waarmee de set in elkaar kunt zetten. Daar staat niets over op de website. Als 75 plusser is het meer dan een dag op de knietjes schroeven met een inbussleutel Fonteyn gebeld, afdeling niet bereikbar, ik maak een terugbel verzoek. Geen reactie, dus zelf maar weer bellen. En ja hoor u moet de loungeset zelf in elkaar zetten. Nee dat staat niet op de website. Jammer dan, u bent zelf slecht in staat dat te doen? Dan moet u maar iemand vragen om te helpen want wij doen dat niet. Dag meneer, veel plezier ermee. Wij zijn heeeel klantvriendelijk!!

Goed geholpen door amely

Goed geholpen door amely

Mario legde alles stap voor stap uit en...

Mario legde alles stap voor stap uit en deed dat met veel geduld. Mario is echt professioneel en prettig in de omgang

Heel tevreden over Praise Classic

Heel tevreden over Praise Classic. Mario is vriendelijk en professioneel, en hij heeft alles goed uitgelegd. Mario neemt echt de tijd voor je. Aanrader

Super ontvangst bij Pleasure SPA

Super ontvangst bij Pleasure SPA. Mario is duidelijk, deskundig en stelt je op je gemak. Mario weet wat hij doet en dat merk je meteen. 5 sterren

Ik heb nog nooit zon slecht bedrijf...

Ik heb nog nooit zon slecht bedrijf meegemaakt. We hebben 7 weken geleden een buiten bbq besteld en betaald voor een hoog bedrag. Nog steeds niet geleverd. Er wordt totaal niet op mijn vele e-mails gereageerd. Ik blijf aan het bellen. De telefoniste legt elke keer een belverzoek neer maar er belt niemand terug. We krijgen geen antwoord. Klacht ingediend ook geen reactie. Wat ik ook doe. Ben er moedeloos van.

Top service goede producten en speciaal...

Top service goede producten en speciaal een dank naar Lizette, reageert altijd heel snel en handelt alles perfect. Heel blij met de aankoop en nazorg. Peter

De Bahamas spa is een fantastische...

De Bahamas spa is een fantastische aanwinst voor mijn tuin en dagelijkse ontspanning. Mario luisterde aandachtig naar mijn wensen en gaf eerlijk advies over welk model het best bij mij zou passen

Onbetrouwbaar bedrijf

Warmtelamp besteld , beschadigd ontvangen, deuk in de voet van de lamp. Dit gecommuniceerd met Fonteyn, daarop werd ik gebeld door Ricardo met de vraag of ik akkoord ging met een vergoeding van 50 euro. Aangezien ik op de zaak was en dit met mijn man wilde overleggen , vroeg ik hem om dit op de mail te zetten. Tot mijn verbazing schreef hij in de mail een vergoeding van 25 euro in plaats van de afgesproken 50 euro. Dit voelde zo verkeerd!! Teruggebeld en te horen gekregen dat ik toch de 50 euro ter vergoeding zou ontvangen. Nu ongeveer 6 weken en heel veel telefoonverkeer verder en nog steeds niets terug gekregen. Terugbelverzoeken worden veelal niet gedaan en ik ben al constant aan het lijntje gehouden dat het op mijn rekening zou worden gestort. NIETS DUS...IK BEN HELEMAAL KLAAR MET DIT WAARDELOOS BEDRIJF. WEL BELOVEN MAAR NIKS DOEN. HET WOORD SERVICE EN FATSOEN KENNEN ZE ECHT NIET!! Brigitte van Berkel Sint-michielsgestel

Review Fonteyn Outdoor Living Mall - Pas op voor Chantal!

Wat een ongelooflijke teleurstelling en frustratie! Op 31 mei 2025 bezochten we Fonteyn Outdoor Living Mall in de hoop een jacuzzi te vinden. We werden benaderd door Chantal, die ons met haar verkooppraatjes overtuigde om een veel duurdere en uitgebreidere zwemspa aan te schaffen. Ze leek overal verstand van te hebben en gaf ons het gevoel dat we in goede handen waren. Bij het bespreken van de levertijd belde Chantal zogenaamd met de fabriek en garandeerde ons dat de zwemspa de eerste week van juli geleverd zou worden, mits we direct of de volgende dag akkoord gingen met de aanbetaling. Ze beweerde ook dat de zwemspa gewoon op gras geplaatst kon worden. Nou, u raadt het al, vanaf dat moment ging alles mis. Allereerst ontvingen we een verkeerde offerte met de verkeerde spullen. Toen we dachten dat dat opgelost was, kregen we plots te horen dat er toch een fundering nodig was. Dit betekende enorme extra kosten voor een hovenier en elektricien, want de eerder verstrekte informatie van Chantal over de plaatsing klopte dus totaal niet! Nadat we met veel moeite en extra kosten alles aan onze kant alsnog hadden geregeld, kregen we een week voor de geplande levering te horen dat de zwemspa een maand vertraging had door scheepvaartproblemen. Toevallig zitten wij zelf in die branche en weten we dat dit grote onzin is. Kortom, wilt u in de maling genomen worden, slecht geinformeerd worden en op hoge kosten gejaagd worden? Dan moet u hier zeker niets kopen, en al helemaal niet bij Chantal! Een dikke afrader.

Kim is een goede verkoper!

Kim is een goede verkoper!

Kim heeft me goed geadvieseerd

Kim heeft me goed geadvieseerd

Kim heeft me goed geholpen met het...

Kim heeft me goed geholpen met het maken van een keuze. Super goede adviseur !

Kim heeft mij erg goed geholpen

Kim heeft mij erg goed geholpen

De aankoop van mijn Bermuda spa was een...

De aankoop van mijn Bermuda spa was een uitstekende keuze. Mario nam ruim de tijd om alles goed uit te leggen en gaf advies dat echt aansloot bij mijn wensen. Dankzij Mario voelde ik me zeker over mijn beslissing. De levering en installatie verliepen vlekkeloos en de spa is prachtig � een echte aanrader!

Good advice from Mario!!!

Onlangs heb ik via Mario de Key Largo spa aangeschaft en het was een uitstekende beslissing. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed begeleid: Mario is vriendelijk, eerlijk en zeer deskundig

De aankoop van mijn Miracle spa verliep...

De aankoop van mijn Miracle spa verliep fantastisch dankzij Mario. Hij nam echt de tijd om mij te adviseren, zonder opdringerig te zijn. Zijn kennis en eerlijkheid stelden me direct gerust. Alles werd netjes geregeld van begin tot eind. Ik ben erg blij met mijn keuze en raad hem zeker aan!

Kim was ontzettend lief en behulpzaam...

Kim was ontzettend lief en behulpzaam dankjewel kim

Ik ben afgelopen maandag super goed...

Ik ben afgelopen maandag super goed geholpen door Kim!

Goed geholpen door Kim

Goed geholpen door Kim, hij heeft veel kennis en heeft ons daarom goed kunnen adviseren.

Goed geholpen door Kim

Goed geholpen door Kim. Goeie service.

Had a great time and wonderful...

Had a great time and wonderful experience at Fontyen Spas, and a massive thank you to Ahmed which I totally recommend as his knowledge, help and support was amazing.

• Would you recommend us? Yes

Slechte Klantenservice

We hebben nu bijna 3 jaar een jacuzzi van Fonteyn en al 3 jaar lekkage. 2 Keer een monteur op bezoek gehad die de sproeiers van de jets verder open draait , alsof dat het probleem zou zijn. Monteur gaf wel aan dat dit model bij meerdere klanten problemen gaf. Reageren nu niet meer op mails van klachten over de lekkage of op vragen hoe het nu eindelijk eens wordt opgelost. Jacuzzi loopt gewoon leeg waar je bij staat. Problemen met een apparaat kunnen voorkomen, maar Fonteyn moet dit gewoon netjes oplossen en dat doen ze niet.

Goed geholpen door kim

Goed geholpen door kim! Zeer tevreden!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel