Heeft een totaal van 1.303 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment88%
De showroom wordt door velen geprezen om de ruime keuze en het vriendelijke, deskundige personeel. De uitleg is duidelijk en het advies op maat. Enkele ervaringen met dienstverlening na aankoop of levering waren minder, maar over het algemeen blijft de winkelervaring positief en professioneel.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice
Deskundig advies
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 106 reviews
Professioneel goed geholpen
Super goede service en alle tijd om uit te zoeken en testen met professionele uitleg vanaf de basis met berekening en indicatie van verbruikskosten ook.
29 July 2026
Sander
Den Briel
Super hulp gehad! Goed advies
Wij waren opzoek naar een jacuzzi, we zijn toen geholpen door Yves!
Hij heeft ons alle opties laten zien en onze vragen beantwoord.
Wij zijn geslaagd en zouden hier ook absoluut weer heen gaan!
26 July 2026
Miranda
Losser
Super geholpen . En volledig goed geholpeb
Komen zeker terug en zijn razend enthousiast
21 July 2026
Flegon Elings
Harskamp
Dat ging als een tierelier
Een jacuzzi stond al lang op ons verlanglijstje maar bij Fonteyn werd onze droom eindelijk waar en dat werd zomaar op een middag beslist. Geen ellenlange vergelijkende test. De keuze is reuze. Christian gaf ons duidelijke en professionele uitleg. Zo werd onze keuze vlug gemaakt. Er werd goed met ons meegedacht en zo kwamen we vlug tot de prijs die bij ons budget past. Stel dat je twijfelt we zagen ook mensen in zwembroek proef bubbelen. We hebben hem nog niet maar het ontvangst van Christiaan was een fijne ontmoeting met Fonteyn.
20 July 2026
Patrick en Roeland
Dronten
Geweldige ervaring bij Fonteyn
Wij hebben een prachtige 3 persoons spa aangeschaft. Daarbij zijn we zeer goed en deskundig geholpen door Christian. Hij nam ruim de tijd voor ons en beantwoordde professioneel alle vragen. Ondanks de vele modellen en uitvoeringen hebben we weloverwogen, met zijn hulp, een keuze kunnen maken. We verlieten het pand met bubbels en bloemen in de hand, als een zeer tevreden klant.
19 July 2026
Elvira
Westerkwartier
Lekker snel
Prima verkoper met verstand van zaken
13 July 2026
Ronald
Elst
Deskundig en leuk
Vandaag door Yves geholpen bij de keuze van een Spa. Uitstekend geholpen: deskundig, met een lach en ruim de tijd gekregen om tot een goede keuze te komen.
Bedankt!
13 July 2026
Paul
Baarn
Super fijn!
Christian heeft ons vandaag super goed geholpen bij de aankoop van een jacuzzi. Hij weet veel te vertellen over de jacuzzi’s en kon veel advies geven. Super fijne ervaring!
Joni
Amsterdam
Ontspannen geslaagd
Spa’s gezien, ervaren en alle nodige informatie van Yves gekregen. Geslaagd!! Ik kan niet wachten!
Annelieke
Leiden
Cecile
Zutphen
Mooie zaak, ruim aanbod en zeer professioneel personeel.
Net een Spa gekocht bij Fonteyn spa’s. Geholpen door Christian, heel vakkundig vriendelijk enthousiaste verkoper.
Maak je niet heel vaak mee, als ik een cijfer moest geven voor Christian zou ik een 10plus geven. Qua vriendelijkheid, interesse en verstand van zaken echt een top gozer!!!
Max Hoogendoorn
Alphen Aan Den Rijn
Professioneel
Aardige en rustige man, legt alles duidelijk uit en is erg meegaand.
11 July 2026
Laurens
Overveen
Fantastisch geholpen door Christian
Goed geholpen
4 July 2026
Santos
Hengelo
Heel duidelijk en overzichtelijk!
Al tijdje op zoek naar een spa , nu voor de laatste keer weer naar forten geweest wat al een hele beleving is, werd k gelijk aangesproken door Christian, die me zeer snel tot de juiste keuze heb laten komen om een spa aan te schaffen!
Met een goed gevoel!
4 July 2026
Kevin Quee
Purmerend
Zeer goed geadviseerd en geholpen door Christian
Zeer goed en vakkundig geholpen door Christian
27 June 2026
R van der Leeden
Apeldoorn
Problemen zijn er om op te lossen
Vaak lees je een slecht verhaal want dat posten mensen graag. Hoe een uitdaging opgelost wordt is veel belangrijker. Helaas kon de door ons bestelde Spa van Fonteyn niet geleverd worden volgens afspraak maar na heen en weer bellen toch tot een oplossing gekomen met een andere Spa die wel binnen de afgesproken termijn leverbaar is en dan ook nog met een ochtend allemaal geregeld. Helaas zijn we nu wel boven budget gegaan maar eerlijk is eerlijk daar hebben we dan ook wel een grote upgrade voor. Edwin bedankt voor je inzet, meedenken en luisterend oor. Service zoals het hoort ook als een een probleem is.
11 June 2026
Jorg Berendsen
Heerhugowaard
We zijn heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie, terwijl er in de tussentijd een adviseur werd gebeld. Onze adviseur Edwin heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan, ons goed en duidelijk geadviseerd en rondgeleid. We kijken uit naar de Jacuzzi die geleverd gaat worden. Dankjewel Edwin voor de vriendelijke ontvangst met koffie en lekkernijen. De bloemen die we kregen staan prachtig en de bubbels liggen koud.
4 June 2026
Anita
Veenendaal
Wij zijn erg fijn geholpen door Luis.
Hele vriendelijke jongeman. Ga zo door Luis.
3 June 2026
Monique
Ameland
Zeer goed geholpen door Edwin.
We zijn hier geweest op koopzondag en hebben gesproken met Edwin. We zijn zeer goed geholpen met uitgebreide informatie en inspiratie over de spa.
We komen zeker terug om deze aankoop te doen. Hartelijke dank.
31 May 2026
Marieke Kooijmans
Lent
Top service door Joppe!!
We kwamen met een uitgebreide lijst vragen over hottub onderhoud, en kregen onder het genot van een kop koffie de ruimte om deze 1 voor 1 te stellen en zijn voorzien van geweldig advies waarmee we goed verder kunnen!! Onderweg naar de kassa ook nog poffertjes erbij, helemaal top. Dank!!
31 May 2026
Am van Tricht
Rotterdam
Goede service en duidelijk uitleg over product.
Jacuzzi gekocht. Ik had geen kennis van jacuzzi’s en heb mij daarom laten informeren in de winkel. Ik werd geholpen door Luis. Hij had duidelijk een goede kennis van de producten en kon mij goed informeren.
27 May 2026
Remco
Almere
Super goed geholpen.
Pinksterweekend even daar geweest voor een buiten spa. Wat een keuze. Pfffff te veel hihi. Heerlijk rond gelopen. Lekker wat gegeten en gedronken. Ze liepen daar gewoon rond met eten.
Ton kwa ik een verkoper tegen Luis een aardige Spaanse man. Hij heeft me goed uitgelegd gegeven.
En we heb er uiteindelijk ook een gekocht.
happy wife happy life !!
Prijs netjes. Vriendelijke personeel. Veel keuze.
Al met al goeie winkel.
27 May 2026
Maico
Raalte
Netjes en snel geholpen door Luis
Luis heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van een jacuzzi . Vriendelijke verkoper.
24 May 2026
Ger-Jan Fidder
Dronten
Zeer kundig, prachtig resultaat
Ben zeer goed geholpen door Luis, hij nam de tijd en heeft goed de verschillen uitgelegd van de vele spa’s die daar staan.
24 May 2026
Juan
Hoogvliet
edwin was Top
Mooie zwembaden .
Edwin fijne adviseur .
we komen bij je terug voor verdere uitwerking van de zwemspa .
zin in groetjes fam dijst
23 May 2026
marion