Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De showroom wordt door velen geprezen om de ruime keuze en het vriendelijke, deskundige personeel. De uitleg is duidelijk en het advies op maat. Enkele ervaringen met dienstverlening na aankoop of levering waren minder, maar over het algemeen blijft de winkelervaring positief en professioneel.
Alle informatie die we nodig hadden voor de aanschaf van onze nieuwe Spa hebben we van Edwin gekregen. Hij weet echt ontzettend veel alle Spa's, zowel de uiterlijke kenmerken als de technische gegevens.
8 September 2026
Top adviseur the best
5 September 2026
Norbert
Eslohe
Ich hätte mir aber gewünscht auch auf Deutsch beraten zu werden.
30 August 2026
Theodor Meßink
Rees
Super advies! Bedankt Yves!
29 August 2026
Laura
Veessen
Staan 4 kinderen achter de kassa rond te hangen op hun telefoon, die het verschil nog niet weten tussen een pomp en een filter. Behulpzaamheid is er niet bij en werken ook niet. Pas na een kwartier wachten besluit er 1 van hun hulp op te halen die er wel verstand van zou hebben
25 August 2026
Reinhard
Zwolle
Duidelijk en positief verhaal! Heeft kennis van zaken en geeft goed advies. Vrolijk en behulpzaam
21 August 2026
Patrick
Voorthuizen
Heel goed en vriendelijk geholpen goede service
18 August 2026
Bianca
Bussum
Mooie set low dining uitgezocht. Hele mooie zaak. Super leuk te woord gestaan en advies gekregen. Top!
15 August 2026
Uitstekend geïnformeerd
14 August 2026
Hans
Doetinchem
Wij hebben een afspraak gemaakt voor een zwemspa en dan wordt er gezegd dat we een dubbele afspraak gemaakt. Kan je 1 uur rijden voor niks. Erg nare ervaring. Zeer onprofessioneel.
8 August 2026
C
Almere
Super geholpen door Yves!!! En geslaagd!!
7 August 2026
Diane Hegen
Assen
Door Yves goed door het proces geholpen. Niet door drukkend. Heel fijn
7 August 2026
S D Struyk
Hilversum
Jacuzzi gekocht in maart, er werd ons beloofd dat wij hem half juni konden ophalen. Maar wij hoorde helemaal niets 3x gebeld met een verzoek om teruggebeld te worden, u raad het al wij zijn nooit teruggebeld. Toen ik zelf weer ging belde en zei dat ik boos was, werd ik doorverbonden ik kreeg te horen dat de Jacuzzi pas in augustus zou komen, ik wou de boel afblazen, toen werd er gezegd, u kunt het wel afblazen maar dan bent u uw aanbetaling kwijt, dat staat in de kleine lettertjes. Ik ben nog steeds heel boos ook omdat er helemaal geen coulance meer werd aangeboden van hun kant. Ik zou nooit iemand aanraden om bij Fonteyn iets te kopen, de eerste ontmoeting ging heel goed wij waren super blij, maar die blijheid hebben ze ook weer afgenomen. Ons beklag gedaan, maar daar zal je wel nooit meer iets over horen. Ze gaan slecht met hun klanten om.
6 August 2026
Yvonne Meekel
Oostzaan
Verwaarloosd, weinig personeel met weinig kennis. Overpriced prodcucten
5 August 2026
Remco
Veenendaal
Super goede service en alle tijd om uit te zoeken en testen met professionele uitleg vanaf de basis met berekening en indicatie van verbruikskosten ook.
29 July 2026
Sander
Den Briel
Wij waren opzoek naar een jacuzzi, we zijn toen geholpen door Yves! Hij heeft ons alle opties laten zien en onze vragen beantwoord. Wij zijn geslaagd en zouden hier ook absoluut weer heen gaan!
26 July 2026
Miranda
Losser
Komen zeker terug en zijn razend enthousiast
21 July 2026
Flegon Elings
Harskamp
Een jacuzzi stond al lang op ons verlanglijstje maar bij Fonteyn werd onze droom eindelijk waar en dat werd zomaar op een middag beslist. Geen ellenlange vergelijkende test. De keuze is reuze. Christian gaf ons duidelijke en professionele uitleg. Zo werd onze keuze vlug gemaakt. Er werd goed met ons meegedacht en zo kwamen we vlug tot de prijs die bij ons budget past. Stel dat je twijfelt we zagen ook mensen in zwembroek proef bubbelen. We hebben hem nog niet maar het ontvangst van Christiaan was een fijne ontmoeting met Fonteyn.
20 July 2026
Patrick en Roeland
Dronten
Wij hebben een prachtige 3 persoons spa aangeschaft. Daarbij zijn we zeer goed en deskundig geholpen door Christian. Hij nam ruim de tijd voor ons en beantwoordde professioneel alle vragen. Ondanks de vele modellen en uitvoeringen hebben we weloverwogen, met zijn hulp, een keuze kunnen maken. We verlieten het pand met bubbels en bloemen in de hand, als een zeer tevreden klant.
19 July 2026
Elvira
Westerkwartier
Prima verkoper met verstand van zaken
13 July 2026
Ronald
Elst
Vandaag door Yves geholpen bij de keuze van een Spa. Uitstekend geholpen: deskundig, met een lach en ruim de tijd gekregen om tot een goede keuze te komen. Bedankt!
13 July 2026
Paul
Baarn
Christian heeft ons vandaag super goed geholpen bij de aankoop van een jacuzzi. Hij weet veel te vertellen over de jacuzzi’s en kon veel advies geven. Super fijne ervaring!
12 July 2026
Joni
Amsterdam
Spa’s gezien, ervaren en alle nodige informatie van Yves gekregen. Geslaagd!! Ik kan niet wachten!
12 July 2026
Annelieke