Luis heeft ons goed geadviseerd bij de aankoop van een jacuzzi . Vriendelijke verkoper.
Ben zeer goed geholpen door Luis, hij nam de tijd en heeft goed de verschillen uitgelegd van de vele spa’s die daar staan.
Mooie zwembaden . Edwin fijne adviseur . we komen bij je terug voor verdere uitwerking van de zwemspa . zin in groetjes fam dijst
We hadden 1-5 een afspraak voor reparatie aan het bubbelbad. Er was bekend was het probleem was. Helaas is er door hen gemaild dat het bad vol moest zijn. Dit was niet zo en de reparatie kon niet doorgaan. Ze hadden geen dompelpomp mee waardoor het wel zou kunnen. Wel hebben we voorrijkosten betaald Een nieuwe afspraak waren ze vergeten in te plannen. Bij de nieuwe afspraak bleek dat het bad niet geleegd kon worden, dit omdat de schroef meedraaide. Helaas hadden de monteurs de lange slang niet meegenomen. Deze was geleend door een collega. Ook nu moest ik weer voorrijkosten betalen, er was afgesproken dat dit niet hoefde, ivm de verkeerde mail die was gestuurd. Bij nabellen wil niemand aan de telefoon komen die hierover gaat. Via de mail alleen bericht dat ik moet betalen. Maar je fatsoenlijk te woord staan niet. We haken af hier, voorrijkosten ook twee keer verschillend op de bon.
Zeer vriendelijk geholpen door Edwin Ons ervaring is zeer goed bevallen. Showroom is goed overzichtelijk. Kortom Een goede aanrader.
Ik ben zeer proffesioneel geholpen. Medewerker gaf goed en duidelijk advies. Ik had mijn 2 kinderen bij mij, zij werden niet vergeten.
Joppe heeft ons fantastisch geholpen. Hij nam alle tijd om onze wensen in kaart te brengen en handige tips gedeeld!
Joppe heeft ons goed geadviseerd, kundig entert waar hij het over heeft.
Wij kwamen voor advies ten aanzien van een zwembad en zijn kundig geïnformeerd in alle rust door medewerker Joppe.
Alle tijd werd er genomen, ook om de sauna’s te testen en af te wegen wat een goede keuze is. De prijzen zijn netjes onder elkaar gezet.
Geholpen door een hele nette nemer die mij een leuke aanbieding heeft gegeven waardoor ik gelijk verkocht was. Blij met de aankoop en kan niet wachten tot ik het in ontvangst mag nemen !
Van Edwin zeer goede uitleg gekregen, mocht zelf zwemmen in de spa. Wat een prima service, een winkel om aan te bevelen.
Jopen deed het super!!
Wat een fantastisch bedrijf! Wij zijn geweldig geholpen door Dolf. Prachtige tuinsets gekocht. Dolf heeft engelen geduld! Super service! Koffie met wat lekkers, alles top geregeld.
Super vriendelijke hulp (Gert) en zeer correct qua uitstraling. Goeie uitleg over de spa (soulmate) en vergelijkingsmateriaal qua andere spa’s.. wij kregen een keurige offerte mee om even terug te kijken en er werd door Gert niet gedwongen tot directe aankoop!!!
Ik ben vandaag in de geweldige showroom van Fonteyn geweest en ben toen geholpen door een zeer kundige en zeer aardige jonge ma genaamd Niels. Echt een aanrader
ik ben laast in de fantastiche showroom geweest van Fonteyn en ik ben daar heel goed en kundig geholpen door Niels, echt een aanrader.
Ik was opzoek naar een spa en benieuwd naar wat Fonteyn te bieden heeft. Er is een groot aanbod en service op maat. Tijdens het proefzitten een aantal baden getest. De soulmate serie was geweldig. Na afloop met Gert een gesprek gehad en een mooie offerte gekregen. We zien nu al uit naar heerlijk relaxen in onze eigen tuin
Fantastische ervaring en zeer klant vriendelijk geholpen door Joppen
Sehr freundliche und gute Beratung von Edwin. Großer Salesroom mit toller Auswahl.
Door Rosalie fantastisch geadviseerd en geïnformeerd over alle opties en mogelijkheden voor sauna's en de spa's!
Fijn personeel, overzichtelijk, veel keuze
Geholpen door Christian
Snel geholpen ,duidelijk en meedenkend Geholpen door christian
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht, gespecialiseerd in spa’s heeft Gert Dobbenberg ons geweldig geholpen. Hij heeft duidelijk verstand van zaken en is zeer enthousiast dat heeft ons ervan overtuigd onze droom spa bij hem te bestellen. Nogmaals bedankt