Heeft een totaal van 183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment95%
De verzamelde reviews tonen overwegend positieve ervaringen met OTC Rijopleidingen. Studenten prijzen de begeleiding, duidelijke uitleg en praktijkgerichte trainingen. De flexibiliteit in planning en de gastvrije sfeer komen vaak terug. Kortom, de feedback wijst op een hoge tevredenheid en vertrouwen in succesvolle examens.
Sterke punten
Duidelijke instructies
Vriendelijke instructeurs
Goede begeleiding en flexibiliteit
Gebaseerd op 120 reviews
Tevreden
Het word je duidelijk uitgelegd je moet het allen zelf doen. Respectvolle en directe instructeur
24 July 2026
Amaniel
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel Amaniel voor je reactie.
Leuke gezellige dag
Leuke gezellige dag
22 July 2026
Floris
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel Floris voor je reactie en het mooie compliment.
mooi getourt met Jo
gezellige 17 uur les gehad, veel van opgestoken. bedankt.
22 July 2026
Ruben
verleg
Fantastisch!
Het was en super ontspannen en gezellige dag, én geslaagd!
21 July 2026
Marloes
Someren
Mooi bedrijf, aardig/ klantvriendelijk gericht…
Instructeurs vriendelijk en begaan met begeleiding
18 July 2026
Pieter
Van frustratie naar plezier
Wat begon als een rijles met frustratie omdat het niet lukte, eindigde in rijles met plezier, waarin het ineens wel lukte. Dat alles dankzij de rust van Hans!
14 July 2026
Erika
Asten
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel Erika voor je reactie!
Super goede begeleiding
13 July 2026
Sjackie
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel voor je compliment Sjackie!
Geweldige begeleiding gehad en een fijne examinator
Ik werd zeer vriendelijk ontvangen bij OTC. De rijlessen waren vermoeiend maar zeer fijn qua begeleiding waardoor ik ‘‘s middags met een gerust hart op examen kon gaan.
Dat examen vond plaats met ook een fijne hartelijke examinator en dus geslaagd ondanks mijn leeftijd van 67 jaar. Ben blij dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan.
8 July 2026
Marga Steijvers
Stramproy
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel het compliment. Geniet van het C1-rijbewijs Marga! Goed gedaan.
Fantastische instructeurs!
Ik heb de 2 daagse cursus afgenomen. Het is veel informatie maar de instructeurs weten het goed te verdelen en uit te leggen.
Top opleiding
8 July 2026
Jurrien
Hoorn
Superleuke en goeie lessen
Superfijne rijlessen! Je voelt je meteen op je gemak in de auto en alles wordt duidelijk uitgelegd. Er hangt altijd een gezellige sfeer en je leert op een fijne manier rijden. En als je het goed doet, mag je soms zelfs langs de McDonald’s. Echt een aanrader! (Voor deze review ben ik trouwens betaald…)
7 July 2026
Fern
Super ervaring!
Rianne is echt een topinstructrice. Ze legt alles duidelijk uit en werkt met een fijn en duidelijk plan, waardoor je elke les weer vooruitgaat. Het was ook altijd gezellig, dus ik keek elke rijles echt uit. Daarnaast rijdt de auto super fijn! Zeker een aanrader!
2 July 2026
Julian
Asten
Heel gezzelig grappig en leuk
Was een fijne rijinstructeur veel mee gelachen 2 keer mc geweest was zeer lekker werd alleen ooit geslagen maar was wel altijd heel gezzelig en keek uit naar dr volgende rijles jammer dat het voorbij is
24 June 2026
dries helmond
Ommel
Hele goed ervaring bij OTC
Ik heb het als heel goed ervaren. Rianne is een fijne rijinstructice. Die gezellig is maar je ook goed helpt. Dus is zeker een aanrader.
24 June 2026
Lois Den ouden
Prettige ervaring
Zeer fijne rijschool, heldere uitleg en geven vertrouwen
22 June 2026
L
Thissen
Mooi!
Fijne rijlessen en goede instructies!
Fijne rijlessen! Je kan goede afspraken maken en tijdens de rijlessen krijg je goede duidelijke uitleg. Richting het examen toe word je goed voorbereid. Dat geeft zelfvertrouwen. Ik raad deze rijopleiding zeker aan!
17 June 2026
Anouk Welten
Reactie van OTC Rijopleidingen
Je hebt het super goed gedaan Anouk! Dankjewel voor je compliment.
Really good
I was really happy with everyone. People are smiling and the give the self confidence that you need at the exam time. Thanks everyone ☺️☺️☺️
10 June 2026
Tarek
Alasad
Reactie van OTC Rijopleidingen
Thank you so much for your comment! :)
Beste in het land
Theo & ronald waren kanjers. Ze nemen de tijd om van je fouten te leren & leggen alles gord en makkelijk uit. Hey OTC thanks voor alles
10 June 2026
Kerem
Amsterdam
Reactie van OTC Rijopleidingen
Dankjewel Kerem voor het MOOIE compliment!
Zeer aan te raden; goede begeleiding en super vriendelijke mensen
Wij (mijn partner en ik) hebben C1-rijles gekregen van Fred. Hij was een perfecte rij-instructeur; heel rustig, en tegelijk heel duidelijk in zijn uitleg en begeleiding. Op de rijschool zelf was iedereen uiterst vriendelijk, er hing een gezellige sfeer, die m.i. belangrijk is voor de toch wel spannende dagen ('groot' rijbewijs, best inspannende lessen, en een examen in het vooruitzicht).
8 June 2026
Nancy
Loenen aan de Vecht
Fijne instructeurs en sfeer is goed
Als fijn ervaren. Goede begeleiding richting examen voor rijbewijs C1.
27 May 2026
D.
Deurne
Fijne rijschool en duidelijke uitleg
Fijne rijschool en geven duidelijk aan hoe het gaat en wat verbeterd kan worden. Dit met advies waar je iets mee kunt!
Zeker een aanrader
13 May 2026
Sander
Someren
Goede en duidelijke instructies en rijopleiding
Ik heb mijn rijopleiding en de begeleiding van Jo als zeer prettig ervaren.
8 May 2026
8 May 2026
Marco Pepels
STEIN LB
Super praktijk
Ja super mensen je leert veel allemaal meedenkent
6 May 2026
Mike
Emst
Super!!
Het concept om in 2 dagen je CE/ c te halen is erg fijn goede instructeurs en een fijne omgeving om in te rijden!! Zeker een aanrader
24 April 2026
Dave
Alphen aan den Rijn
Intensieve maar zeer goede rijopleidingen
Je wordt goed begeleid van A tot Z en er worden duidelijke instructies gegeven.
21 April 2026
Arco
Linschoten
Review overzicht
Positief sentiment95%
Heeft een totaal van 183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Over OTC Rijopleidingen
Wat in 2012 begon op een zolderkamer in Someren, is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingscentrum in veiligheid en rijvaardigheid. Raymond Oussoren zegde zijn baan op en startte samen met zijn vrouw Rianne als zelfstandig veiligheidsadviseur. Hun eerste opdrachten – EHBO-trainingen voor kinderopvang – groeiden al snel uit tot een volwaardig aanbod van veiligheidsopleidingen.
De vraag nam toe en al snel was uitbreiding onvermijdelijk. OTC verhuisde naar een groter pand en breidde het team uit met instructeurs en kantoormedewerkers. In 2022 volgde de overname van een vrachtwagenrijschool, waarmee OTC Rijopleidingen B.V. werd opgericht. Een modern wagenpark met DAF 450 XG’s en certificering voor code 95 volgden snel.
In 2024 kwamen BE-rijopleidingen erbij, en sinds 2025 kunnen leerlingen ook bij OTC terecht voor het autorijbewijs (B). OTC blijft innoveren: we investeren continu in technologie, mensen en kwaliteit. Vandaag bestaat OTC uit twee sterke pijlers: OTC Veiligheidscentrum B.V. en OTC Rijopleidingen B.V.
Of je nu als bedrijf op zoek bent naar veiligheidstrainingen of als particulier je rijbewijs wilt halen — bij OTC ben je verzekerd van vakmanschap, persoonlijke begeleiding en toekomstgerichte opleidingen.