Erg gezellig en leuke lessen

Altijd gemoedelijk in de auto, complimenten, tips en aanwijzingen zijn aanwezig en fijn.

Gezellig en goede uitleg

Ervaring rijker

Gezellige en leerzame rijlessen

In de auto was het altijd gezellig. Als ik een fout maakte, dan was het oké.

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Intensief maar zeer goed geregeld.

Heel tevreden over de opleiding.

Fijne lessen

De tijd word genomen voor je

Goede en duidelijke instructeur

Goede instructeur, geeft goede uitleg en is geduldig. Genoeg speciale verrichtingen kunnen oefenen

• Welke rijopleiding heb je gedaan? BE

Van A tot Z alles voortreffelijk geregeld.

Zeer goede ervaring met dagcursus aanhanger rijbewijs bij OTC. Johan gaf op een rustige en kundige wijze zeer praktische tips waardoor het afrijden als vanzelf ging. Daarnaast bracht Johan ook nog de nodige humor met zich mee waardoor de dag ook gewoon heel.erg gezellig was.

Fijne organisatie

Ik heb de spoedcursus c gedaan met Jo, hij werkte soms wel wat op m’n zenuwen, maar daar had ie me voor gewaarschuwd. Duidelijke eerlijke begeleiding. Met het rijbewijs als uitslag. Bedankt

Fijne begeleiding

2de keer een fijne begeleider!

Uitermate tevreden.

Ik heb mijn BE rijbewijs gehaald met Hans. Rustige en duidelijke instructies hebben er voor gezorgd dat ik het gehaald heb. Ook bij OTC hangt er over het geheel een prettige en fijne sfeer!

Top rijschool!

Goede instructeur gehad. Jo bedankt voor de leuke lessen.

Heel erg goed

OTC is echt een hele fijne rijschool, ik ben echt heel erg fijn geholpen door Rianne.

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Snelle manier om je Rijbewijs te kunnen halen

Vriendelijke mensen

• Welke rijopleiding heb je gedaan? CE

Gedegen rijopleiding

Fijne, rustige instructeur die helder uitlegde en je stap voor stap meeneemt in het hele proces

Fijne lessen

Hele fijne ervaring gehad dankzij Johan

Hele fijne ervaring

Ik had een hele fijne rij-instructeur. Heb in korte tijd veel geleerd en ben blij met het resultaat.

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Mijn ervaring was uitermate positief.

Ik had al een Amerikaans rijbewijs, dus ik was best nerveus om weer helemaal opnieuw te beginnen. Mijn instructrice, Rianne, was erg aardig maar wel to the point. Toen het tijd was voor het rijexamen, was ik er zeker van dat ik zou slagen dankzij de lessen van Rianne. Ik beveel OTC zeker aan.

Goede service perfecte instructie

• Welke rijopleiding heb je gedaan? C, CE

Fijne rijschool

Veel geleerd en de eerste keer geslaagd een echte aanrader voor iedereen

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Heb een goede ervaring gehad

Een fijne ervaring er werd goed met je omgegaan en gekeken hoe je was als persoon en gingen daar op verder en hielpen waar nodig was

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Ik heb een erg fijne ervaring gehad.

Ik vond de rijlessen op een fijne manier gaan. Goede en duidelijke uitleg en veel tips gekregen. Er was altijd ruimte om vragen te stellen en om aan te geven waar ik nog moeite mee had. Ik gebruik nu nog steeds de tips als ik zelf auto rij.

Fijne rijschool

Het is een fijne rijschool met veel flexibiliteit, heb het altijd naar mijn zin gehad en een hele fijne rij instructrice

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Top is allemaal goed geregeld

Ik heb een goeden ervaring met OTC Je leert er veel en ze komen de afspraken na En je heb leuke rijlessen

• Welke rijopleiding heb je gedaan? B

Zeer fijne rijschool goed en eerlijk

Zeer fijne ervaring jaren gewacht met het behalen van het rijbewijs ,maakte niks uit hier werd de tijd genomen alles goed en rustig uitgelecht goede en leuken lessen gehad hier echte aanrader

Goeie uitleg

Goeie uitleg gezelligheid

Trasweg 9

5712 BB Someren

Over OTC Rijopleidingen

Wat in 2012 begon op een zolderkamer in Someren, is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingscentrum in veiligheid en rijvaardigheid. Raymond Oussoren zegde zijn baan op en startte samen met zijn vrouw Rianne als zelfstandig veiligheidsadviseur. Hun eerste opdrachten – EHBO-trainingen voor kinderopvang – groeiden al snel uit tot een volwaardig aanbod van veiligheidsopleidingen. De vraag nam toe en al snel was uitbreiding onvermijdelijk. OTC verhuisde naar een groter pand en breidde het team uit met instructeurs en kantoormedewerkers. In 2022 volgde de overname van een vrachtwagenrijschool, waarmee OTC Rijopleidingen B.V. werd opgericht. Een modern wagenpark met DAF 450 XG’s en certificering voor code 95 volgden snel. In 2024 kwamen BE-rijopleidingen erbij, en sinds 2025 kunnen leerlingen ook bij OTC terecht voor het autorijbewijs (B). OTC blijft innoveren: we investeren continu in technologie, mensen en kwaliteit. Vandaag bestaat OTC uit twee sterke pijlers: OTC Veiligheidscentrum B.V. en OTC Rijopleidingen B.V. Of je nu als bedrijf op zoek bent naar veiligheidstrainingen of als particulier je rijbewijs wilt halen — bij OTC ben je verzekerd van vakmanschap, persoonlijke begeleiding en toekomstgerichte opleidingen.