Trasweg 9
5712 BB Someren
Wat in 2012 begon op een zolderkamer in Someren, is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend opleidingscentrum in veiligheid en rijvaardigheid. Raymond Oussoren zegde zijn baan op en startte samen met zijn vrouw Rianne als zelfstandig veiligheidsadviseur. Hun eerste opdrachten – EHBO-trainingen voor kinderopvang – groeiden al snel uit tot een volwaardig aanbod van veiligheidsopleidingen. De vraag nam toe en al snel was uitbreiding onvermijdelijk. OTC verhuisde naar een groter pand en breidde het team uit met instructeurs en kantoormedewerkers. In 2022 volgde de overname van een vrachtwagenrijschool, waarmee OTC Rijopleidingen B.V. werd opgericht. Een modern wagenpark met DAF 450 XG’s en certificering voor code 95 volgden snel. In 2024 kwamen BE-rijopleidingen erbij, en sinds 2025 kunnen leerlingen ook bij OTC terecht voor het autorijbewijs (B). OTC blijft innoveren: we investeren continu in technologie, mensen en kwaliteit. Vandaag bestaat OTC uit twee sterke pijlers: OTC Veiligheidscentrum B.V. en OTC Rijopleidingen B.V. Of je nu als bedrijf op zoek bent naar veiligheidstrainingen of als particulier je rijbewijs wilt halen — bij OTC ben je verzekerd van vakmanschap, persoonlijke begeleiding en toekomstgerichte opleidingen.