15 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle afspraken en vriendelijke service. Het team geeft duidelijke toelichtingen en levert betrouwbare resultaten. Veel reviews benadrukken een positieve algehele ervaring met professioneel personeel en handige service. Over het geheel genomen wordt de service als betrouwbaar en efficiënt beschreven.
15 September 2026
Mieke
Oss
Wanneer er iets aan de hand is met de auto kan je snel terecht. Zijn ze even niet bereikbaar, dan word je altijd teruggebeld. Tussentijds krijg je updates en overleggen ze wat er gedaan moet worden. Daarbij wordt ook altijd een prijsindicatie gegeven. Daarnaast denken ze altijd met je mee of zetten ze je thuis af als de auto wat langer moet blijven en je zo snel geen vervoer hebt.
3 September 2026
Lise
Snelle service
1 September 2026
Paul
Vortum-Mullem
Ben zeer tevreden. Ik heb nu bijna 5 jaar een mooie goeie auto, die Paul voor mij heeft gezocht. Een prima auto met de totale historie erbij en schadevrij. Rijdt als een treintje en bevalt uitstekend. Krijgt elk jaar netjes zijn beurt, zoals het hoort te zijn. Paul is een eerlijke betrouwbare garage.
8 August 2026
Hans
Rijkevoort
Ik heb met twee verschillende auto’s problemen gehad, en de medewerker die daar werkt heeft beide auto’s vakkundig gerepareerd. Daarnaast is hij echt een APK-meester. Ik raad deze garage dan ook van harte aan als je iemand zoekt die snel en nauwkeurig werkt.
31 July 2026
Marian
Afferden
Paul heeft na intensief zoeken mijn droomauto gevonden. Zijn verder altijd vriendelijk en helpen je graag. Peoberen de beste oplossing te vinden voor het probleem. En niet onbelangrijk voor de gunstigste prijs.
19 July 2026
Menta
Groeningen
Pretty reliable and friendly, it's always there to give you a helping hand and tries to give the the best price possible. I've been here two times already and I have planned to have more work done on my car.
24 June 2026
Robert
Afferden L
Bij Livron denken ze mee en letten op de kosten. Paul gebruikte onderdelen van de sloop om de reparatie betaalbaar te houden, zonder in te leveren op kwaliteit. Eerlijke service en topwerk.
2 June 2026
Gert van Dijk
Land van Cuijck
Snel een afspraak kunnen maken voor de APK. Erg fijne service en zelfs een leenauto meegekregen voor die dag. Zeker tevreden!
25 May 2026
Enver
Groeningen
We wilden graag een nieuwe "tweedehands " auto. We hebben onze voorkeuren opgegeven wat we voor een auto wilde hebben en wat voor een functies. Paul heeft een prima auto voor ons uitgezocht die ons gelijk beviel. We rijden er nu iedere dag met plezier in.
30 April 2026
Miranda
Sittard
Zeer tevreden over het team van autobedrijf Livron. Zeer behulpzaam en altijd een goed, eerlijk en duidelijk advies. Je kunt altijd binnen lopen bij een onverwacht probleem of een vraag. Onze auto’s rijden weer super.
26 April 2026
Jeroen
Groeningen
Wij kunnen alleen maar positief zijn over de werkzaamheden en de aanschaf van 2 auto’s. Prima zo!
15 April 2026
Leo
Snel en vakkundig geholpen
8 April 2026
Anja
Sint Anthonis
Vriendelijk, bekwaam en super service. Auto werd zelfs weer thuis gebracht.
24 March 2026
Rene
Vierlingsbeek
Kom er al jaren en altijd naar volle tevredenheid geholpen.
13 March 2026
Ton
Maashees
Goed geholpen prima service zou dit bedrijf aanrader,als je een auto zoekt.
18 December 2025
Marthijn
Renkum
Fijn contact, Paul denkt goed mee over wat bij ons past qua aankoop, maar ook wat betreft reparaties bij schade. Ik kan altijd snel terecht en als ik vergeet de winterbanden te noemen dan denkt Paul daar gelukkig zelf aan!
13 December 2025
Neeltje
Wordt altijd vriendelijk geholpen
29 November 2025
Tom
Tienray
APK en beurt in goed overleg uitgevoerd zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
29 October 2025
Wiel
Zie bovenstaande
22 September 2025
Annet
Groeningen
Goede communicatie over wat er aan de auto moet gebeuren, auto is snel klaar als hij gemaakt moet worden etc. Zeer tevreden!
21 September 2025
Anet
Vierlingsbeek
Bij Livron wordt de tijd voor je genomen om stil te staan bij je wensen voor onderhoud en aanschaf. Er wordt meegekeken in wat past voor je en realistisch gekeken naar de kosten en afwegingen hierin. Het geeft een betrouwbaar gevoel wat maakt dat ik zonder twijfel hier kom voor mijn onderhoud en eventuele nieuwe auto's in de toekomst! Paul en team, bedankt!
23 August 2025
Lucas
Vierlingsbeek
Betrouwbare en professionele persoonlijke service bij garage Livron. Paul denkt mee en neemt de tijd . Zeer prettig om hier mijn auto s in onderhoud te hebben.
18 August 2025
Jeannette
Sint Anthonis
Altijd fijn in de omgang, denkt met je mee. Is er niet alleen voor je auto, maar ook voor jou.
12 August 2025
Bart
Vierlingsbeek
Doet wat er beloofd wordt.
7 July 2025
Jos
Venray
Bij Autobedrijf Livron ben jij het belangrijkste; persoonlijk contact met jou staat bij ons voorop. Immers; goed contact zorgt voor een goede relatie en het vermogen om op elkaar in te spelen.
Jouw auto krijgt zodoende de zorg en kwaliteit die jij wilt en zijn de werkzaamheden optimaal op jouw wensen en situatie afgestemd. Wij luisteren naar onze klant!
Vakkundig onderhoud aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens.
Onderhoudsbeurten en reparaties, airconditioning onderhoud en reparatie, banden vervangen en/of balanceren en/of repareren,
reparatie van storingen.
In- en verkoop
De aanschaf van een volgende auto is een spannende uitgave. Wij vinden het belangrijk dat jij een auto koopt op de manier die bij jou past. Maar hoe weet je nu of je iets koopt wat aan je wensen voldoet, maar ook nog eens betrouwbaar is? Niets is vervelender dan je spaargeld investeren in een auto waar je na de aanschaf nog meer geld aan uit moet geven.
Maar wij geven je uiteraard ook advies en ondersteuning bij jouw (particuliere) aankoop,
Levering van een eerlijk geprijsde en kwalitatieve occasion vanuit onze voorraad,
Een complete ‘zoekopdracht’ van de door jou gewenste auto,
Losse diensten zoals alleen het importeren van een occasion of een aankoopkeuring.
Hultenhoek 7
5826 AE Groeningen