Heeft een totaal van 34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten melden consequent snelle afspraken en vriendelijke service. Het team geeft duidelijke toelichtingen en levert betrouwbare resultaten. Veel reviews benadrukken een positieve algehele ervaring met professioneel personeel en handige service. Over het geheel genomen wordt de service als betrouwbaar en efficiënt beschreven.
Sterke punten
Snelle afspraken
Vriendelijk personeel
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 21 reviews
Super fijne service!
Een super fijne garage en service.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam en vooral ook meedenkend.
In een woord Geweldig!!!!!
Tot de volgende reparatie/apk keuring.
6 July 2025
Jolanda
Boxmeer
Altijd een goeie service
Deze man heeft verstand van zaken en reparaties tegen een eerlijke prijs.
27 June 2025
Patrick
Maashees
Autobedrijf Livron straalt veel liefde uit voor het vak en veel empathie voor de klant.
Zie voorgaande
8 June 2025
Johan
Maashees
Betrouwbaar én vakmanschap
Fijn contact en alles goed geregeld
1 June 2025
Jan
Leunen
fijn, betrouwbaar autobedrijf
Wij hebben onze 2 (benzine) auto's bij Livron in onderhoud en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Voor een mankement aan een auto staat Paul altijd voor ons klaar. Hij informeert ons over de status van reparatie, geeft een eerlijke prijsindicatie en zorgt dat we daarna met een vertrouwd en veilig gevoel weer de weg op kunnen.
25 May 2025
V.
Groeningen
Betrouwbare garage met kennis van zaken.
Livron levert vakwerk binnen de afgesproken tijd en communiceert
over het voertuig in de breedte., waar nodig.
( onderstaande punten krijgen dezelfde waardering middels 5 sterren).
24 May 2025
Theo
Sint Anthonis
Gewelldige service, heel eerlijk en geen poespas
Al enkele jaren een heel goede ervaring met dit bedrijf
14 May 2025
Wendelin
Fijne en deskundige service
Er wordt snel gereageerd op mijn vraag en de communicatie is zorgvuldig. De auto is netjes gemaakt en het was duidelijk wat er moest gebeuren.
26 April 2025
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Over Autobedrijf Livron
Bij Autobedrijf Livron ben jij het belangrijkste; persoonlijk contact met jou staat bij ons voorop. Immers; goed contact zorgt voor een goede relatie en het vermogen om op elkaar in te spelen.
Jouw auto krijgt zodoende de zorg en kwaliteit die jij wilt en zijn de werkzaamheden optimaal op jouw wensen en situatie afgestemd. Wij luisteren naar onze klant!
Vakkundig onderhoud aan alle merken personen- en lichte bedrijfswagens.
Onderhoudsbeurten en reparaties, airconditioning onderhoud en reparatie, banden vervangen en/of balanceren en/of repareren, reparatie van storingen.
In- en verkoop De aanschaf van een volgende auto is een spannende uitgave. Wij vinden het belangrijk dat jij een auto koopt op de manier die bij jou past. Maar hoe weet je nu of je iets koopt wat aan je wensen voldoet, maar ook nog eens betrouwbaar is? Niets is vervelender dan je spaargeld investeren in een auto waar je na de aanschaf nog meer geld aan uit moet geven.
Maar wij geven je uiteraard ook advies en ondersteuning bij jouw (particuliere) aankoop, Levering van een eerlijk geprijsde en kwalitatieve occasion vanuit onze voorraad, Een complete ‘zoekopdracht’ van de door jou gewenste auto, Losse diensten zoals alleen het importeren van een occasion of een aankoopkeuring.